עבור לתוכן

קניה של סמסונג גלקסי S2 מאורנג'

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך ערכת נושא של אורנג' ואני לא צריך קישורים לפורטל של אורנג' אבל אם אני רוצה להיכנס לאינטרנט איך אני נכנס? יש קישור בתפריט של הפלאפון? האם הפלאפון מגיע בעברית או באנגלית מחנות פרטית? האם הפלאפון יותר מהיר ללא השינויים שאורנג' עושים בו? כשאני אקנה את הפלאפון בחנות פרטית אני יוכל ללכת איתו לאורנג' אחר כך ולבקש מהם חבילת גלישה? האם זה נכון שהאייפון יוכרז בשבוע הבא? האם יש עידכונים שיוצאים כל כמה זמן לתוכנה של הסמסונג גלקסי S2? מה זה רום?

פורסם

דרך הדפדפן. לא ידוע. תתקין לבד באיזו שפה שתרצה. כן. כן. כנראה- 4.10. רום זו גרסאת מערכת הפעלה. כנס ל-iandroid.co.il ותתחיל לקרוא מונחים ומדריכים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם !

פורסם
  • מחבר

אוקיי ראיתי עכשיו את הכתבה הבאה:

http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread202888.html

עכשיו נראה לפי הנתונים של האייפון 5 שהוא יהיה מאוד דומה מבחינת החומרה לגלקסי S2. אז מה כדאי לעשות?

פורסם

מה שבא לך? יוצאים גם גוגל נקסוס חדש וHTCים חדשים

פורסם

לגבי ניגון קבצי וידאו, המכשיר לא תומך בנגינה של קבצים ששוקלים מעל 4GB

פורסם
  • מחבר

יש איזה תוכנה שעוקפת את המגבלה הזאת או שזה משהו שלא ניתן לשינוי?

פורסם

זה לא מגבלה של המכשיר, זה מגבלה של המערכת קבצים... FAT32 לא מסוגל לעבוד עם יותר מ4 גיגה

פורסם

יש איזה תוכנה שעוקפת את המגבלה הזאת או שזה משהו שלא ניתן לשינוי?

כרגע אין שום דרך, הדבר היחיד שניתן לעשות זה לפצל את הקובץ לחלקים ואז להעביר.

המכשירים כיום לא יודעים לעבוד עם מערכת קבצים אחרת, לפי מה שקראתי גם אם מפרמטים כרטיס זיכרון חיצוני ל-NTFS ואז מחזירים למכשיר, הכרטיס אוטומטית מתפרמט חזרה.

פורסם

לא מדויק.

יש תמיכה חלקית כבר.

למשתמשים בכבל USB-OTG, ניתן לחבר כל הרדיסק בפורמט NTFS ע"י תיקון\החלפת קרנל ל SiyahKernel אשר תומך ב NTFS.

אבל זה קצת צולע, כי איאפשר להשתמש בכבל HDMI, או לחלופין בכרטיס זכרון הפנימי\MSD.

ככה או ככה, לפצל קובץ MKV עם mkvMerge לוקח כמה שניות בודדות..וזה הפתרון הכי פשוט כרגע.

הבעיה העיקרית בתחום הזה של ניגון סרטים על המכשיר היא התמיכה בכתוביות..בעוד שבמכשיר יש כתוביות, על המסך הגדול אין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים