עבור לתוכן

אזניות גיימינג

Featured Replies

פורסם

אני מחפש אזניות טובות למשחקים והכי חשוב שיחזיקו מעמד לאורך זמן.

התקציב הוא 200 ש"ח, ניתן לגלוש גם מעבר.

מעדיף לקנות בחנות מאזור ראשון לציון.

פורסם

יש עכשיו מבצע 40% הנחה לרגל החג בKSP על כל מוצרי גיימינג של TT... תעיף מבט על האוזניות TT Esports shock spin באתר.

פורסם
  • מחבר

אומנם לא ראיתי שיש להם מבצע, אך לפי מה שראיתי אחרי ההנחה האזניות המתאימות הן Tt eSports Shock Spin Circumaural Black Gaming Headset

איך הן? עמידות? יש משהו אם יותר אחריות?

פורסם

אני לא הייתי ממליץ על אוזניות של TT, הם לא מתמחים במיוחד בתחום הזה. כדאי לך לקרוא טוב טוב לפני שאתה סתם זורק כסף על אוזניות שעיקר המחיר זה השם על האריזה. לפי התקציב תחפש אם כבר אוזניות של STEELSERIES או משהו של LOGITECH (למרות שאני בספק אם יש להן איכותיות בתקציב של 200).

פורסם
  • מחבר

בכמה צריך להעלות את התקציב כדי לקבל אזניות איכותיות?

פורסם

פי 2 בערך מהתקציב שלך...

פורסם

יש לך ב350 ככה שתי אופציות לא רעות שלSTEELSERIES:

STEELSERIES SIBERIA V2 מאוד מומלצות כדאי לך לחפש עליהם ולראות סרטונים.

STEELSERIES 5HV2 לא ביררתי עליהם יותר מדי אבל הם גם נראות לי אופציה שפויה.

יש גם אוזניות של LOGITECH למרות שעליהן ראיתי יותר חילוקי דעות, חלק ממש אוהבים וחלק אומרים שהן גרועות ממש, בכל מקרה זה האופציות שאני מכיר במחירים האלה.בהצלחה ושנה טובה לכולם!

פורסם

מה ההבדל בין אוזניות רגילות של Sennheiser לבין אוזניות גיימינג?

פורסם

בתקציב הזה אני אישית לא ראיתי אוזניות של סינהייזר איכותיות שנוחות לי ואפשר לשבת איתם זמן רב בלי שיכאבו האוזניים (הרוב לוחצות), כמובן שזה משתנה מאדם לאדם וכמו שאמרתי אולי אני פשוט לא מכיר. אוזניות גיימינג נבדלות בכך שהם מותאמות ספיציפית לצלילים שניתן לצפות שיהיו במשחקים כמו צעדים ויריות למשל בשביל לדעת מאיפה הן באות, סראונד בחלקן אם לוקחים גרסה עם USB, דברים כמו מיקרופון ושליטה של ווליום על האוזניות כדי שבזמן המשחק יהיה נוח יותר לתפעל אותן וכמובן נוחות כי מודעים שגיימרים משחקים איתן הרבה. זה ממש לא אומר שאין אוזניות שמיועדות למוזיקה שיכולות להתאים גם לגיימינג אבל אם מצאת בוא תספר לנו...

פורסם

אם כבר התחלת לדבר על תקציב רחב יותר, אז יש את הRAZER Carcharias שזכו לביקורות טובות ברשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים