פורסם 2011 בספטמבר 2614 שנים אני מחפש אזניות טובות למשחקים והכי חשוב שיחזיקו מעמד לאורך זמן.התקציב הוא 200 ש"ח, ניתן לגלוש גם מעבר.מעדיף לקנות בחנות מאזור ראשון לציון.
פורסם 2011 בספטמבר 2614 שנים יש עכשיו מבצע 40% הנחה לרגל החג בKSP על כל מוצרי גיימינג של TT... תעיף מבט על האוזניות TT Esports shock spin באתר.
פורסם 2011 בספטמבר 2614 שנים מחבר אומנם לא ראיתי שיש להם מבצע, אך לפי מה שראיתי אחרי ההנחה האזניות המתאימות הן Tt eSports Shock Spin Circumaural Black Gaming Headsetאיך הן? עמידות? יש משהו אם יותר אחריות?
פורסם 2011 בספטמבר 2614 שנים אני לא הייתי ממליץ על אוזניות של TT, הם לא מתמחים במיוחד בתחום הזה. כדאי לך לקרוא טוב טוב לפני שאתה סתם זורק כסף על אוזניות שעיקר המחיר זה השם על האריזה. לפי התקציב תחפש אם כבר אוזניות של STEELSERIES או משהו של LOGITECH (למרות שאני בספק אם יש להן איכותיות בתקציב של 200).
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים יש לך ב350 ככה שתי אופציות לא רעות שלSTEELSERIES: STEELSERIES SIBERIA V2 מאוד מומלצות כדאי לך לחפש עליהם ולראות סרטונים.STEELSERIES 5HV2 לא ביררתי עליהם יותר מדי אבל הם גם נראות לי אופציה שפויה.יש גם אוזניות של LOGITECH למרות שעליהן ראיתי יותר חילוקי דעות, חלק ממש אוהבים וחלק אומרים שהן גרועות ממש, בכל מקרה זה האופציות שאני מכיר במחירים האלה.בהצלחה ושנה טובה לכולם!
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים בתקציב הזה אני אישית לא ראיתי אוזניות של סינהייזר איכותיות שנוחות לי ואפשר לשבת איתם זמן רב בלי שיכאבו האוזניים (הרוב לוחצות), כמובן שזה משתנה מאדם לאדם וכמו שאמרתי אולי אני פשוט לא מכיר. אוזניות גיימינג נבדלות בכך שהם מותאמות ספיציפית לצלילים שניתן לצפות שיהיו במשחקים כמו צעדים ויריות למשל בשביל לדעת מאיפה הן באות, סראונד בחלקן אם לוקחים גרסה עם USB, דברים כמו מיקרופון ושליטה של ווליום על האוזניות כדי שבזמן המשחק יהיה נוח יותר לתפעל אותן וכמובן נוחות כי מודעים שגיימרים משחקים איתן הרבה. זה ממש לא אומר שאין אוזניות שמיועדות למוזיקה שיכולות להתאים גם לגיימינג אבל אם מצאת בוא תספר לנו...
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים אם כבר התחלת לדבר על תקציב רחב יותר, אז יש את הRAZER Carcharias שזכו לביקורות טובות ברשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.