עבור לתוכן

8800 GTS - המחשב קופא לאחר זמן מה עם נקודות לבנות על המסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מחשב בן 3 עם כרטיס מסך nvidia 8800 GTS

לאחרונה, כמספר דקות לאחר הדלקת המחשב המחשב קופא, ועל המסך

מופיעות נקודות לבנות.

האם לדעתכם זו בעית חומרה בכרטיס? ניקיתי את המאוורר ולא עזר.

אולי חימום יתר?

תודה לעונים

פורסם

תבדוק את הטמפ' של הכרטיס בעזרת התוכנה GPU Z.

פורסם
  • מחבר

מהי הטמפרטורה הנורמלית?

פורסם

אם יש לך ארטיפקטים על המסך, והמאוורר מתפקד בצורתו הנורמלית, הייתי מציע לנקוט בשלבים הבאים:

1. האט את הכרטיס באמצעות תוכנה זו או אחרת, כמו GPUZ לדוגמא, ותבדוק אם בתדר נמוך יותר לליבה הנקודות מופיעות או לא.

2. במידה ולא, והכרטיס עדיין תחת אחריות כלשהי, ממש עליו אחריות, אתה לא צריך להתעסק עם כרטיס שעדיין תחת אחריות.

3. במידה והוא כבר לא באחריות, פרק את גוף הקירור, במידה ואתה יודע איך לעשות את זה, ותרענן את המשחה הטרמית, ייתכן והכרטיס מתחמם והמאוורר לא עובד כמו שהוא היה בהתחלה.

4. אם כל העסק הזה לא יעזור, נסה לאלתר מאוורר אחר על הגוף הקירור של כרטיס המסך, כדי לבדוק אם זה באמת המאוורר.

5. אם תראה שמאוורר חדש מסדר את העניינים, קנה גוף קירור חדש לכרטיס המסך שלך, ותקווה שהוא באמת יסדר את הבעיה לאורך זמן.

6. אם עשית את כל הדברים למעלה והנקודות עדיין לא נעלמו ... תתחיל לחפש כרטיס מסך חדש.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

gpu temp : 62

pcb temp : 48

ואז בערך זה קורה

מה זה אומר?

פורסם

הטמפ' בסדר,קצת גבוה אבל לא קריטי. אם אתה רוצה לנסות להציל את הכרטיס אז תנסה באמת לפרק את הקירור ולהחליף משחה. אם לא אז תלך על כרטיס אחר (אלא אם כן עדיין יש אחריות).

לנסות להאיט את הכרטיס לא נראה לי אופציה כי אם הוא עבד עד עכשיו בתדרי סטוק אם סיבה שהוא לא ימשיך לעבוד.

המאוורר כנראה בסדר (תנסה אולי להפעיל אותו על יותר עוצמה למרות שלא נראה לי שיהיה הבדל) כי הטמפ' יחסית סבירה.

פורסם
  • מחבר

תודה אני אנסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים