עבור לתוכן

מפרט למחשב גרפיקה (כולל OC) עד 4.5K ללא מסך וציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שח פלוס מינוס

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק אם זה באמת מועיל בטווח המיידי.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE CS5בעיקר פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין וכו' ללא עריכות וידאו כלל. כפרנסה קבועה לעבודה של לפחות 8 שעות ביום.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד כלל

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא חשוב לי השקט בכלל גם ככה העבודה היא במקום רועש.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור ירושלים אך לא קריטי

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן

האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, אלא אם שווה מבחינה כלכלית.

פורסם

אני חושב שבתקציב שלך המפרט הבא יכנס בול, יותר מי המפרט הזה אתה בטוח לא צריך :xyxthumbs:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1441

קירור למעבד:

Scythe JAPAN YASYA 1156 + 1366 SUPPORT

כמות: 1 - מחיר: ₪214

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68XP-UD3

כמות: 1 - מחיר: ₪780

מארז:

Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪399

ספק כוח:

Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪346

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 4 - מחיר: ₪128

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪275

כרטיס מסך:

Giada GTX560 TI 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪917

כונן אופטי:

PIONEER DVR-S19LBK SATA x24 Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪136

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5020

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4920 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/d6mne7a2

מפרט חזק במיוחד לעריכת גראפיקה ברמה כבדה-מקצועית, שקט רמת רעש בערך 6 אולי קצת יותר, יש אפשרות לOC כבד.

יש לך כאן את הI7 2600K שהוא בעצם המעבד שאתה צריך לזה, זיכרון של 16GB בDC שיספיק לך בהחלט, כרטיס נוידיה GTX560TI חזק מאוד בעל מספיק ליבות CUDA בשביל עריכה כבדה, פוטנציאל לא רע בכלל בOC מאמין שתגיע ל4.5GHZ בלי בעיה כמובן עם יש ידע בנושא :xyxthumbs:

פורסם

כיוון אחר:

צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1

הרכבת מחשב כולל בדיקות

Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1

ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset + ThermalRight Ultra-120 Extreme + 120mm, יחידות 1

ANTEC One Hundred 100 Gaming , יחידות 1

Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus, יחידות 1

Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 2

TwinTech GeForce GTS450 1GB GDDR5 , יחידות 1

Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2

סה"כ מחיר כ:₪4550

יותר שטח אכסון, קירור עדיף למעבד, אין פה טעם בGTX560TI, מפרט יותר COST / EFFECIVEי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם, אני נפעם כל פעם מחדש על העזרה המהירה, ושאנשים מקדישים מזמנם לטובת אחרים ללא כל תמורה.

האם ניתן להסתפק במעבד CORE I5 2500 ללא ירידה משמעותית בביצועים?

עד כמה קריטי הכרטיס מסך לשימושים שלי?

פורסם

עם התכנות שלך תומכות בHT אז אין טעם לקחת את הI5 2500, עם זה מחשב לפרנסה עדיף להשקיע על הטוב ביותר.

פורסם
  • מחבר

עם התכנות שלך תומכות בHT אז אין טעם לקחת את הI5 2500, עם זה מחשב לפרנסה עדיף להשקיע על הטוב ביותר.

לא הבנתי מה זה "HT", זה אכן מחשב לפרנסה השאלה בכמה זה יותר טוב? והא שווה להשקיע את ההפרש?

והאם התוכנות של ADOBE CS5 (כגון: אילוסטרייטור ואינדיזיין) עושות שימוש בכרטיס מסך חזק או שאפשר להתפשר?

פורסם

ברמת העיקרון כמעט כל תוכנות ADOBE עושות שימוש בHT ובליבות הCUDA, בI7 2600\2600K יש 4 ליבות פיזיות ו4 ליבות לוגיות, מה שבעצם אומר שכשהHT מכובה הWIN רואה את המעבד כמעבד 4 ליבות בלבד אבל כשהHT דלוק הWIN מזהה את המעבד כמעבד 8 ליבות, הHT זה בעצם ה4 ליבות לוגיות מה שנקרא ליבות לא אמתיות.

אתה בעצם חושב בשביל מה לך 4 ליבות לא אמתיות ? התשובה נורא פשוטה תוכנות שמנצלות HT באמת חושבות שיש לך מעבד 8 ליבות, רמת הביצועים עם HT גבוה יותר ואפשר להגיד אפילו גבוה יותר בהרבה, אני מציע לך לבדוק מה תומך אצלך ומה לא ככה אתה תדע בדיוק איזה מעבד אתה צריך בשביל השימושים שלך, אני יכול כבר להבטיח לך שזה יהיה הI7 2600K כי לשימושים שלך הוא הכי טוב יותר נכון גם ברמת המחיר שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים