עבור לתוכן

קטע שקרה לי עם לנובו - דרושה דעה ועצה

Featured Replies

פורסם

אהלן,

בשישי האחרון הזמנתי מלנובו מחשב Y470 ביחד עם מטען וסוללה נוספים, עפ"י הקבלה שקיבלתי ואישור ההזמנה הם אמורים לצאת זמן משוער ב27 מאצלם ועם משלוח מהיר של 3 ימי עסקים להגיע ליעד בניו יורק משם המחשב עולה על המטוס עם חבר.

היום מתקשר אלי שכני הטוב שעם הכרטיס שלו בוצעה ההזמנה והוא אומר שלנובו שלחו לו מייל שהכרטיס שלו לא כובד והם ביטלו את ההזמנה.

עכשיו העניין שאני לא יודע כמה זמן נשאר לי להזמין שוב למה החבר טס ברביעי בנובמבר (אני גם לא יודע באיזה חלק של היום) ואוקצור אני בבעיה.

לפי האתר שלהם אם אני מזמין אחד נוסף הוא ייצא משוער מהם ב28 ושלוש ימי עסקים, לפי החישוב שלי זה אומר שהכי מאוחר הוא מגיע ליעד ב3 שזה בדיוק יום לפני, הייתי אומר לשכן לצעוק עליהם קצת שידאגו שהמחשב יגיע בזמן ובנוגע לתשלום אפילו נשלם ממקום אחר אבל הוא לא מאלה.

למישהו יש רעיון בשבילי מה לעשות?? אני ממש נואש וזה היה אמור להיות מחשב עבור הסמסטר הקרוב (הראשון בשבילי) :(

עזרה!!!

פורסם

א. אמזון עם משלוח של יום\יומיים

ב. לדבר על לנובו בצ'ט\להתקשר אליהם

ג. למה הכרטיס לא כובד? תבררו

ד. למה המחשב הזה :\

פורסם
  • מחבר

א. אין באמזון.

ב. אני יתקשר מחר ויברר למה לא כובד אבל שוב זה כנראה יהיה מאוחר מידי אלא אם כן הם יעשו משהו בנושא.

ד. כי זה המחשב שראיתי שהכי יתאים לי.

פורסם

ebay?

אני לא מאמין שמשהו שם יוכל להתחייב שהנייד יגיע לפני תאריך מסויים. ואם כן, לך תסמוך על זה.

האופציה הבאה שלך תהיה לחפש נייד אחר בזמינות מיידית מחנות

פורסם

לנובו לא מקבלת כרטיסי אשראי בינלאומיים, אלא אם מדובר באמריקן אקספרס עם כתובת חיוב אמריקאית כלשהי (אולי ככתובת משנית).

אתה צריך paypal כדי לקנות את המחשב הזה בeBay.

פורסם
  • מחבר

זה היה הכרטיס אמריקאי עם כתובת חיוב אמריקאית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים