עבור לתוכן

בוקסי בוקס טרי מהקופסה ומעצבן

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני שעה פתחתי את ה-Boxee Box שקניתי בנתב"ג וחיברתי לטלויזית הסמסונג שלי.

מתקבל במשך מספר שניות מסך אפור עם סמל הבוקסי בוקס והכיתוב "Loading ..." ואז מסך שחור.

קראתי אונליין במספר אתרים שמדובר בחוסר סנכרון בין הבוקסי בוקס לטלביזיה, למשל חוסר סנכרון רזולוציה.

אין לי טלביזיה אחרת. ניסיתי לחבר את הבוקסי בוקס ישירות לראוטר בכבל רשת, האור של האתרנט נדלק אבל הוא לא מקבל כתובת איי.פי מה-DHCP כך שאני לא יודע איך לגשת לממשק שלו.

יש עצה ?

תודה.

פורסם
  • מחבר

צלצלתי לתמיכה הטכנית של באג, לא הצליחו לעזור והפנו אותי לסניף.

בסניף חיברו את הבוקסי בוקס למסך של LG והוא הציג תמונה יופי. שדרגו לי קושחה לגירסה האחרונה ושינו לי הגדרת רזולוציה ל-480p, שזה לדעתי הכי נמוך שאפשר.

חזרתי הביתה, חיברתי לטלביזיה, ושוב אותה בעיה !

מה אני עושה עם הסטרימר הזה ?

פורסם

באיזה טלויזיה מדובר? איך חיברת?

תנסה להגדיר לו את הרזולוצייה הנטיבית של הטלויזיה.

פורסם
  • מחבר

באיזה טלויזיה מדובר? איך חיברת?

תנסה להגדיר לו את הרזולוצייה הנטיבית של הטלויזיה.

דגם HD Ready כלשהוא של סמסונג מלפני 3-4 שנים.

הצלחתי לחבר לטלביזיה Full HD והמכשיר עבד בסדר. בתפריט הרזולוציות של בוקסי בוקס יש PAL, 480p, 720p, 1080p, 1080i, אבל לא ראיתי "HD Ready".

ניסיתי כבר בטלביזיה הבעייתית עם רזולוציות 480p ו-PAL ללא הועיל. יש טעם לנסות רזולוציות אחרות ?

פורסם

HD-Ready זה 720p. בכל אופן, פשוט תנסה את כל הרזולוציות עד שזה יעבוד.

פורסם

תחפש את דגם הLCD ותמסור לבאג את פרטיי המקרה ואת הנסיונות שלך לחבר את המכשיר ואת כך שהוא לא מציג על הטלויזיה שלך (אם יש לך מצלמה טובה בפלאפון תצלם את כל הליך החיבור והתצוגה בוידיאו ותראה להם את המקרה ויזואלית).

סיכוי גדול וזה יסתיים בזה שאתה תחזיר את המור ותדרוש את כספך חזרה. במקרה שלא יעזור ולא יחזירו לך את כספך (משהו שממש לא נראה לי כי השירות לקוחות של באג נחשב ליחסית טוב.) או שתתבע אותם לתביעות קטנות/שלח איום לפני נקיטת הליכים משפטיים או שתמכור יד"ש.

אני אישית לא הייתי דואג יותר מדי, דבר עם באג והם יעזרו לך. לרוב החבר'ה בחנות עם כל בורותם (אהמ אהמ... מישהו זוכר דרור חזן?! ) אחלה אנשים ויבואו לקראתך בנושא השירות.

ניסיתי את הבוקסי בעבר וקראתי עליו רבות, מדובר במכשיר נהדר שבקטע התוכנתי (הצד הישראלי בסיפור) הוא טוב, אך גם יש חורים במערכת שלו וקצת באגים דפוקים ויתכן וזה אחד מהם. סה"כ מוצר יחסית מוצלח, בייחוד העיצוב שלו. ;)

פורסם
  • מחבר

ERL, תודה על התגובה המפורטת.

בינתיים ניסיתי גם רזולוציית 720p עם EDID והבעיה לא נפתרה.

אבל בטלביזיה של החברים הוא עובד יפה, למעט בעיות Buffering, כך שאני מניח שהמוצר לא מקולקל אלא פשוט מסרב לעבוד עם טלביזיית ה-HD Ready שלי.

פורסם

תחפש את דגם הLCD ותמסור לבאג את פרטיי המקרה ואת הנסיונות שלך לחבר את המכשיר ואת כך שהוא לא מציג על הטלויזיה שלך (אם יש לך מצלמה טובה בפלאפון תצלם את כל הליך החיבור והתצוגה בוידיאו ותראה להם את המקרה ויזואלית).

סיכוי גדול וזה יסתיים בזה שאתה תחזיר את המור ותדרוש את כספך חזרה. במקרה שלא יעזור ולא יחזירו לך את כספך (משהו שממש לא נראה לי כי השירות לקוחות של באג נחשב ליחסית טוב.) או שתתבע אותם לתביעות קטנות/שלח איום לפני נקיטת הליכים משפטיים או שתמכור יד"ש.

אני אישית לא הייתי דואג יותר מדי, דבר עם באג והם יעזרו לך. לרוב החבר'ה בחנות עם כל בורותם (אהמ אהמ... מישהו זוכר דרור חזן?! ) אחלה אנשים ויבואו לקראתך בנושא השירות.

ניסיתי את הבוקסי בעבר וקראתי עליו רבות, מדובר במכשיר נהדר שבקטע התוכנתי (הצד הישראלי בסיפור) הוא טוב, אך גם יש חורים במערכת שלו וקצת באגים דפוקים ויתכן וזה אחד מהם. סה"כ מוצר יחסית מוצלח, בייחוד העיצוב שלו. ;)

המוצר תקין לחלוטין. באחריות הלקוח לבדוק תאימות. באג לא יקבלו את המוצר ואין לו פירור קייס לתביעה.

פורסם

אפשר להחזיר מוצר ב14 יום מאז הרכישה עד כמה שזכור לי.

פורסם

באריזתו המקורית ושלא נעשה בו שימוש.

פורסם
  • מחבר

זה מתחיל להיות מוגזם. שלוש פעמים נסעתי לבית של חברים, שיניתי רזולוציה ל-720p וערכים אחרים. על הטלביזיה שלי המכשיר ממשיך להיתקע עם מסך שחור אחרי מסך Boot.

בנוסף, בבית של החברים, המכשיר מצליח להיכנס לתיקיות ווינדוז משותפות אבל לא מראה את התוכן שלהן, אפילו אם כל מה שיש בתיקיה זה תמונת JPEG, ובזה הוא אמור לתמוך.

מה זה המכשיר הזה ? אני לא יודע אם להאשים את באג או את היצרן D-Link.

פורסם

מה אחריות,מה שייך,אני מבין שאתה צריך מסך מתאים,

פורסם
  • מחבר

מה אחריות,מה שייך,אני מבין שאתה צריך מסך מתאים,

קראת את מה שכתבתי ? הוא גם לא מוצא אף קובץ ברשת הביתית, רק תיקיות.

פורסם

אז תחזיר אותו,מה הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים