עבור לתוכן

קניית כרטיס חדש למחשב חזק!

Featured Replies

פורסם

NVIDIA XT = LAME VERSION

ATI XT = UBER VERSION

נוידיה עשו ת'תרגיל המלוכלך הזה בשביל שיקנו כרטיסים שלהם ויחשבו שהכרטיסים שלהם זה גירסא יותר טובה או להפך שהכרטיסים של ati זה גירסא פחות טוב, מלוכלך ומגעיל אם תשאלו אותי.

עכשיו לעניין.

ההבדל בין 9600pro ו9600xt זה לא 200 שקל, זה 15 שקל!

www.ksp.co.il תבדוק ת'מחירים....

9600xt הוא בערך אותו דבר כמו 5700ultra רק שהוא עולה פחות. וכן הוא בערך אותו דבר כי:

1) בחלק מהבנצ'ים הוא עוקף אותו

2) בבנצ'ים ש5700 מנצח הוא מנצח ב2 פריימים לשניה מקסימום שזה בולשיט וכלום.

5900XT זה גירסא מוחלשת ומסריחה של 5900NU. והיא משתווה בערך ל9800se.

אני אומר קנה 9600XT

יש כאלה שיגידו אולי 5700u... אני לא מתנגד, במקרה הזה המחיר זה מה שקובע לדעתי כי זה שני כרטיסים כמעט זהים בביצועים.

תגיד, למה אתה אומר כל מיני שטויות?

א. ה5700 ULTRA יותר טוב מה9600 XT. בחלק מהבנצ'מארקים הם אותו כוחות, אבל בכחצי מהם הוא בורח ומקביל בביצועיו ל9700 NP.

ב. הקטע של הXT בג'יפורס 5900 זה לא תרגיל מסריח ולא נעליים. על מי זה בדיוק עובד? תאמין לי שאין אף אחד ש"יפול בפח" כי מי בכלל יודע על ה9600XT הוא לא סתם קונה מפגר שקונה את המחשבים בעיתונים.

ג. ה5900 יותר טוב מה9800 NP ובערך בכוחות של ה9800 פרו עם עדיפות מינימלית לרדאון. כל ההבדל בין האולטרה ללא אולטרה זה כמות הזכרון... אולי מהירות הליבה שלו גדולה ב50 מגה הרץ אבל זה לא משמעותי. יש בנצ'מארקים שבהם הרדאון עובר אותו, ויש שהג'יפורס עובר, כמו למשל בסיקור של TOMS HW. הXT זה אותו הכרטיס עם קירור פחות טוב ועם מהירות יותר קטנה ב10 אחוזים->ביצועים יותר קטנים ב10 אחוזים. זה כרטיס HIGH END לכל דבר, אבל במחיר מאד אטרקטיבי של 1300 ש"ח אצל הדובים. כרגע זה הכרטיס בעל העלות\תועלת הטובה ביותר. הוא הרבה יותר טוב מכל ה9500\9600 למיניהם, וה9800 SE.

• תגובות 36
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגיד, למה אתה אומר כל מיני שטויות?

א. ה5700 ULTRA יותר טוב מה9600 XT. בחלק מהבנצ'מארקים הם אותו כוחות, אבל בכחצי מהם הוא בורח ומקביל בביצועיו ל9700 NP.

ב. הקטע של הXT בג'יפורס 5900 זה לא תרגיל מסריח ולא נעליים. על מי זה בדיוק עובד? תאמין לי שאין אף אחד ש"יפול בפח" כי מי בכלל יודע על ה9600XT הוא לא סתם קונה מפגר שקונה את המחשבים בעיתונים.

ג. ה5900 יותר טוב מה9800 NP ובערך בכוחות של ה9800 פרו עם עדיפות מינימלית לרדאון. כל ההבדל בין האולטרה ללא אולטרה זה כמות הזכרון... אולי מהירות הליבה שלו גדולה ב50 מגה הרץ אבל זה לא משמעותי. יש בנצ'מארקים שבהם הרדאון עובר אותו, ויש שהג'יפורס עובר, כמו למשל בסיקור של TOMS HW. הXT זה אותו הכרטיס עם קירור פחות טוב ועם מהירות יותר קטנה ב10 אחוזים->ביצועים יותר קטנים ב10 אחוזים. זה כרטיס HIGH END לכל דבר, אבל במחיר מאד אטרקטיבי של 1300 ש"ח אצל הדובים. כרגע זה הכרטיס בעל העלות\תועלת הטובה ביותר. הוא הרבה יותר טוב מכל ה9500\9600 למיניהם, וה9800 SE.

הקטע המודגש באמת היה שטויות במיץ, ה9800פרו יותר חזק בהרבה מה5900u אז אתה חושב שה5900xt יותר חזק ממנו?? איזה בולשיט אתה מדבר, יש אפילו בTom בנצ'ים (משוחדים של ניוידה) שה9800פרו עובר את ה5950U (גם במשחקי dx8, במשחקי dx9 הוא בכלל לוקח אותו)

פורסם

בקשר לקטע המודגש....ה9800NP הוא יותר טוב מה5900, אומנם לא בהרבה, אבל עדיין עוקף אותו...

זאת אומרת שהוא בכלל לא מתקרב לפרו.

פורסם

אוקיי... הנה הביקורת של tom's hw:

http://www6.tomshardware.com/graphic/20030512/index.html

"the FX 5900 is able to outpace the Radeon 9800 PRO in all relevant benchmarks and can reclaim the performance throne for NVIDIA. The card offers unrivaled FSAA speed combined with very good anisotropic filtering image quality and performance, thanks to the new Detonator FX driver, giving it a comfortable lead over its rival. Only the quality of its ordered-grid FSAA implementation remains inferior to that of ATi's card, a disadvantage it can more than make up for in sheer speed. "

אז ה9800 פרו הרבה יותר חזק מה5900?

smells like bullshit!

פורסם

זה ידוע שהמבחנים של טום לא אמינים במיוחד....

אם תראה לי לפחות עוד שני מבחנים שמראים את אותה התוצאה, אז אני אאמין.

פורסם

אתה לא קולט ש toms משוחדי nvidia!

פורסם

בוא נגיד ככה שהם יותר אמינים ממך למשל, או מ"גולית".

אני את שלי עשיתי... למה אני צריך לגרום לך להאמין בכל שאני אביא מליון ביקורות...? תאמין למה שבא לך. אבל אלה העובדות. אם אתה רוצה, לך תחפש ביקורות בעצמך.

פורסם

לא אמרתי שתביא מליון ביקורות.

התכוונתי שאם אתה טוען טענה לפי מבחנים של טום,

רק שתידע שהוא לא אמין במיוחד, ולא כדאי להסתמך עליו כמקור יחיד.

מצטער אם גרמתי לך להתעצבן, כנראה לא ניסחתי את עצמי נכון... ::)

פורסם

אני לא אתפלא אם המשוחדים בטום בדקו את הכרטיס עם הדרייברים שעברו אופטימיזציות לביצועים על חשבון איכות.

("מה זה משנה אם רינדרנו את המים או לא? כל אידיוט יודע שאחרי החול של החוף יש מים, לא צריך שהם יראו ממש כמו מים!")

("ערפל? מה טוב בלרנדר אותו? גם ככה כל המטרה שלו זה להגביל את הראיה של השחקן. לא רינדרנו אותו ולא את מה שהוא מסתיר וקיבלנו את אותו אפקט! גאוני לא?")

פורסם

אם היית מסתכל קצת היית רואה שבבנצ'ים שהבאת הרדאונים עדיין עם הcatalyst 3.2, והניוידה עם הדרייברים החדשים (כנראה ביקורת ישנה מאוד) עכשיו תראה את ה9800פרו עם 3.8 ותראה איך הוא אוכל את ה5900u וגם בכמה בנצ'ים את ה5950 (חוץ מבET המשחק שאוהב את ניוידה):

אני מציע לך להסתכל על הבנצ' של angel of darkness (משחק שמשתמש בdx9) במשחק הזה ה9800פרו לוקח את ה5900 וה5950 ב10-12 fps.

http://www6.tomshardware.com/graphic/20031023/nvidia-nv38-nv36-23.html

פורסם

אבל הFX5900U עוקף את ה9700PRO שדי מקביל ל9800NP כך שקשה לקבוע בוודאות מי מנצח את מי ללא בנצ'ים מדוייקים. מישהו מצא משהו על 5900XT ?

פורסם

אבל הFX5900U עוקף את ה9700PRO שדי מקביל ל9800NP כך שקשה לקבוע בוודאות מי מנצח את מי ללא בנצ'ים מדוייקים. מישהו מצא משהו על 5900XT ?

בכל מקרה ה9800פרו לקח אותו שם ובגדול, על זה התווכחנו.

פורסם

התסכלתי על כל הבנצ'מארקים, וראיתי שבחלק הרדאון מנצח בקצת, בחלק הג'יפורס מנצח בקצת, ובחלק הם שווים:

מסקנה, 2 הכרטיסים שווים בכוחם ולא יעזור לאף אחד. אי אפשר להגיד שאחד הכרטיסים יותר טוב מהשני כי זה פשוט יהיה לא נכון.

פורסם

קבלו כמה עובדות:

http://www.digit-life.com/articles2/over2003/index.html#p24

ה5900XT יותר חלש מFX 5800 רגיל (שנמכר בזיגזג ב1400+) כי הורידו מהירויות שעון.

וזיגזג גם מציעים את ה5900 NON PRO עם VIVO ב1700- (הכי זול שמצאתי).

מה שהכי מפתיע זה ה9800SE קבלו איזה ביצועים?!

פורסם

ה 5900XT לא יותר חלש משום 5800, מספיק עם השטויות האלו.

אולי במבחן סינטטי מסויים זה נכון, אבל זה לא יקרה בשום מצב אמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים