פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים הם נמכרים במחיר טוב עכשיו ואולי כדאי להתחדש. מה דעתכם עליהם? בנוסף אם אתם מכירים בושם אחר ושקיבלתם עליו מחמאות אני יותר מאשמח לדעת. כרגע יש לי הוגו בוס (בצורת המימיה), אזארו הרגיל ופלומה פיקאסו (שני הראשונים עומדים להיגמר)
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים אני מכיר את הכרום. לא מת עליו אישית, אבל מן הסתם זה עניין של טעם.על השאר הייתי מוותר ישר, תמיד נראה לי חשוד כל העניין של בושם שקרוי על שם ידוען. זה "זול".אני לא מבין מה הבעיה ללכת לחנות בשמים ולנסות מספר בשמים בעצמך.
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים אני עכשיו סיימתי בקבוק של הבנדראס.נחמד, בשביל העבודה. לא משהו שתקבל מחמאות עליו מאף אחד.אבל בשבילי היה שווה את המחיר ואת המטרה שלו.
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים יש לי CK (קלוין קליין) ONEHUGO BOSS הזה שיש בפרסומת, חבר שלי הביא לי מהדיוטי.וLACOSTE שאני לא יודע מה השם המדויק.על ההוגו בוס קיבלתי המון מחמאות, אחת הסיבות היא שהוא באמת איכותי, זה שהוא נשאר להמון זמן, ממש לאורך כל היום.
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים מחבר אני לא מבין מה הבעיה ללכת לחנות בשמים ולנסות מספר בשמים בעצמך.אבל הדגשתי את המילים "ושקיבלתם עליו מחמאות"
פורסם 2011 בספטמבר 2614 שנים בשמים שקיבלתי עליהם כמה מחמאותOne MillionFahrenheit Chanel Allure Sport- אבל הוא כבר ליגה אחרת וממש לא זול.
פורסם 2011 בספטמבר 2614 שנים lacoste essential sport - בושם שכולם התלהבו ממנוHugo boss selection - אחלה בושם.דרך אגב פשוט מקומם שאין בנמצא בשמים Eau de parfum לגבר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.