פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים שבת שלוםבבדיקת טמפרטורת מחשב בSPEEDFAN וגם ב HWmonitor קיבלתי תוצאה של 81 מעלות כנראה על אחד החיישנים במארז. האם התוצאה הגיונית?תודה מראש,לירון
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים מחבר ואנחנו צריכים לנחש איזה מפרט יש לך ? מעבד ? קירור ?צודקים...בעיקרון בקובץ המצורף יש את המפרט, המארז הוא טרמלטק V3 בנוסף יש שני מאווררים סקייטה בחלק הקידמי וכן מלמעלה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בספטמבר 3014 שנים מחבר אני לא יודע איזה חיישן זה, לפי דעתי זה לא מעבד.הטמפ' במנוחה ובמאמץ לא משתנה יותר מידי, מינ' 78 מקס' 81.המפרט שלי:מעבד את'לון 630 X4כרטיס מסך: powercolor5770זיכרון: A data 4 ג'יגה (לא זוכר דגם)קשיח: סמסונג F3תודה.
פורסם 2011 באוקטובר 114 שנים מחבר במהלך בדיקת מאמץ, ע"י OCCT.מסומנת הטמפ' המוזרה שלא זזה באדום.תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים אני לא יודע איזה חיישן זה, לפי דעתי זה לא מעבד.הטמפ' במנוחה ובמאמץ לא משתנה יותר מידי, מינ' 78 מקס' 81.המפרט שלי:מעבד את'לון 630 X4כרטיס מסך: powercolor5770זיכרון: A data 4 ג'יגה (לא זוכר דגם)קשיח: סמסונג F3תודה.את הרכיב הכי חשוב בהקשר הנוכחי לא ציינת. איזה לוח אם יש לך?
פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים מצויין, כמו שציינתי אין לך שום בעיה, זאת סתם קריאה שגויה של התוכנה, שכן את הרואה שהחיישן הזה לא קיים, שכן הטמפ' לא משתנה במנוחה\מאמץ.
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים מצויין, כמו שציינתי אין לך שום בעיה, זאת סתם קריאה שגויה של התוכנה, שכן את הרואה שהחיישן הזה לא קיים, שכן הטמפ' לא משתנה במנוחה\מאמץ. אם היינו יודעים איזה לוח זה, היה אפשר לענות מיידית על השאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.