פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים היי!חיברתי לחיבור מולקס לד. (זה המודינג הראשון שלי!!!)(תדוה תודה).אני רוצה לשלוט על הלד דרך המחשב.האם יש תוכנה שתשלוט על המולקס והלד?או האם יש דרך לבנות תוכנה כזאת?אם כן בבקשה הביאו מדריך.תודה,THeWaVE
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים אין שום תוכנה שיכולה לשלוט על הלד הזה.אם אתה רוצה לשלוט עליו חיצונית, תצטרך לבנות מתג ולחבר אותו ללד וכך תוכל להדליק ולכבות אותו כרצונך.
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים מחבר דבר ראשון תודהדבר שני ראיתי מישהו שבנה דרייבר ששולט על איזה כפפה שהוא בנה וחיבר למחשבהאם יש מדריך איך לבנות כזה דרייבר בבקשה תרשמואני צריך אותו דחוף... :-\תודה,THeWaVE
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים על איזה מוד אתה מדבר? תן לינק אם יש לךמה שאני בטוח זה שבשביל לבנות דרייבר שיעבוד עם WINDOWS אתה צריך לדעת שפת תכנות כלשהי ברמה מאוד גבוהה וגם להבין את הצורה שבה הWINDOWS עובד... זה לא משהו שניתן לבנות על ידי מדריך סטנדרטי.
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים כן אתה צריך לדעת תיכנות ברמה גבוהה וספק אם תצליח בלי לעשות מודיפיקציה למערכת שכוללת הוספת כבל שליטה אבל עזוב.....אתה יכול להוסיף מפסק(מתג) אבל גם זה לא משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.