פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים שלום!אני הזמנתי מ-TMS מחשב חדש עם CF של 6870 ובעיה שהתעוררה לי היא שאחרי כמה זמן שמתי לב שה-CF לא עובד בכלל!ה-CCC וה-GPU-Z לא מזהים אותו בכלל אפילו שהכל בסדר עם המחשב ,הכרטיסים מותקנים בסדר גמור והגשר עובד ושני הכרטיסים עובדים.התקשרתי ל-TMS והטכנאי אמר לי להחליף את המקום של הכרטיסים אבל זה לא עוזר וזה עדיין לא מזההאשמח לעזרה,תודה מראש!
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים מחבר התקנתי דרייבר אחד שבא בקופסה בדיסק ואחר כך מחקתי אותי והתקנתי את ההכי חדש.ב-device manager זה מזהה רק כרטיס אחד
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים אם ב DEVICE MANAGER מזוהה רק כרטיס אחד שום דרייבר לדעתי לא יעזור לך... ( אלה אם הוא מופיע בהתקנים שלא מזוהים כראוי, יש כאלה ? )נסה לאפס את הביוס... תוציא את הכרטיס התחתון, עלה למערכת הפעלה, כבה שוב את המחשב ותחבר אותו חזרה...חבר את הגשרים ותעדכן אם יש שינוי...
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים מחבר כיביתי את המחשב, הוצאתי וחיברתי את הסוללה ,ניתקתי את הכרטיס התחתון,הדלקתי את המחשב ואז כיביתי אותו ,חיברתי את הכרטיס חזרה ו...כלום ...חוץ מזה ששמתי לב ש-TMS עשו לי OC של המעבד ל-4.3 חחח
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים אם לא ניתקת את המחשב מהחשמל בזמן שהסוללה הייתה בחוץ, הלוח לא התאפס...חשמל מחובר לשני הכרטיסים ? תוציא את הכרטיס העליון, נסה את התחתון בנפרד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.