עבור לתוכן

קונה מחשב חדש בחלקים, צריך לוח אם חדש ועמיד! :)

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה, פתחתי גם נושא חדש בפורום מארזים, אני משתחרר מהצבא בחודש הקרוב ומתחיל לעבוד באינטנסיביות, אני חייב מחשב חדש (כיוון: הארדקור גיימינג) ומתכוון מהחודש הקרוב להתחיל לקנות אחד בחלקים, עכשיו יש לי מחשב ישן מאוד יחסית, דואל קור, מארז מיושן, 8800GT OC שמתחמם הרבה יותר מידי ואין מספיק קירור, ועכשיו סלוט הPCI-X שלי נשרף אז אני על הכרטיס מסך של הלוח אם שלא מריץ טטריס... אני צריך לקנות לוח אם שאני אוכל לחבר כבר עכשיו למחשב המעפן שיש לי ולהפעיל את ה8800GT שלי עליו בינתיים, עד שאני אקנה מארז חדש ואז מעבד חדש, ספק, זכרון וכ"מ וכל העסק...

אני לא מודע ממש למחירים של לוחות אם איכותיים מול פחות איכותיים אבל ראיתי בZAP לוחות אם פופולריים ב800 שקל!! זה לא יקר בטירוף?

בכל מקרה אשמח מאוד להמלצה מה לקנות כלוח אם שיחזיק כבסיס למערכת חדשה דנדשה וחזקה לגיימינג וגם יוכל לשמש אותי בינתיים אבל במחיר סביר, אשמח גם לדעת איפה מומלץ לקנות ואם אפשר לחלק לתשלומים שווים! תודה :)

פורסם

1. מה בדיוק קרה ליציאת PCIE שלך? האם וידאת שהיא הבעיה ולא כרטיס המסך עצמו?

2. לוח אם מתאים לדור מסויים של מעבדים. כדי להמליץ על לוח אם צריך לדעת איזה מעבד יש לך.

מהסיבה הנ"ל, הלוח שתקנה למעבד הישן שלך עלול לא להתאים למערכת חדשה.

פורסם
  • מחבר

1. מה בדיוק קרה ליציאת PCIE שלך? האם וידאת שהיא הבעיה ולא כרטיס המסך עצמו?

2. לוח אם מתאים לדור מסויים של מעבדים. כדי להמליץ על לוח אם צריך לדעת איזה מעבד יש לך.

מהסיבה הנ"ל, הלוח שתקנה למעבד הישן שלך עלול לא להתאים למערכת חדשה.

1. חשבתי שזה הכ"מ, לקחתי מחבר שלי את הBFG 8800GT OC שלו וחיברתי והבעיה הייתה זהה לחלוטין, כאשר המחשב בלי כרטיס מסך (פועל על החרא שקוראים לו כ"מ מובנה) הוא עובד מצויין, רק שהוא לא מריץ כלום. כאשר אני מחבר כ"מ כל המסך מתעוות, המסך כולו תקוע בצבעים מוזרים והמחשב קורס ועובד מאוד רע.

2. טוב לדעת, ומאכזב לדעת... המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 X2 6000+ 3GHz, כנראה שאצטרך לקנות לוח אם בינתיים שיריץ לי את המחשב עם הכ"מ בינתיים, תלוי כמה זה יעלה לי, זה לוח אם ישן כבר אז אין סיבה שהוא יהיה יקר, נכון? :/

פורסם

אתה צריך לחפש ביד שניה

פורסם
  • מחבר

יש מצב שתוכלו להגיד לי איזה לוח אם אני צריך? :o

פורסם
  • מחבר

מישהו? אני צריך לוח אם... חיפשתי בגוגל את המעבד שלי ולוח אם וזה נתן מליון אופציות שונות... :/

פורסם

כל לוח עם תושבת 775 ומצ'יפסט 965 ומעלה יתאים.

פורסם

בוא נעשה קצת סדר:

1. ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית כתוב בה את דגם המעבד הקיים והתקציב. לדוגמה. לוח-אם למעבד Athlon 64x3000 תקציב X.

2. איזה ספק כוח מותקן במערכת? ניסית לבדוק עם ספק כוח אחר?

רק לאחר הבדיקות האלה יהיה כדאי לחשוב על החלפה או קנייה של רכיבים. אני באופן אישי לא ממליץ לך לקנות לוח-אם "זמני" למערכת הקיימת. אם וכאשר נגיע למסקנה שהלוח הוא בעייתי יהיה ככל הנראה הרבה יותר משתלם (בחומרה זה שרכיב הוא ישן לא הופך אותו לזול יותר אלא ליקר יותר, אם בכלל קיים שלא ביד-שנייה) לחשוב כבר על שדרוג פלטפורמה.

פורסם

המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 X2 6000+ 3GHz

כל לוח עם תושבת 775 ומצ'יפסט 965 ומעלה יתאים.

מה?? :o

איך אתה ממליץ על לוח למעבד אינטל כאשר הוא רשם שהמעבד שיש לו הוא מ-AMD. :nixweiss:

הוא צריך לוח לתושבת AM2.

דוגמא בסיסית: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=9857

בין השאר אני מצטרף להמלצה של "About:blank" לגבי הטיפול במערכת.

פורסם

צודק, משום מה פיספסתי את זה... :s07:

פורסם

מתנדבים. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים