פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים מכיוון שהצ'אטים של נענע, תפוז, וואלה, וכו' מאוסים עליי ונותנים הרגשה שזה שייך לילדים בלבד אני מעוניין לעבור לשפה האנגלית. מישהו מכיר צ'ט אמריקאי טוב? ניסיתי את Yahoo Messenger אבל יש שם יותר bots מאשר אנשים, אז ככה שזה לא רלוונטי. תודה.
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים בצאטים 'גנריים' (בכל העולם, לא רק בארץ) מסתובבים בעיקר ילדים משועממים שאין להם מושג מה הם מחפשים. החלפת השפה היא לא בהכרח מה שיעזור לך, אלא אם כן עצם השימוש באנגלית גורם לך להרגיש גדול יותר.אם אתה רוצה לחפש צאט שמתאים לרמה שלך (באנגלית או בכל שפה) אתה צריך קודם להחליט על קריטריונים לחיפוש (כמו תחומי עניין). כשתדע עם איזה סוג אנשים אתה מעוניין לדבר, יהיה לך קל יותר לדעת איפה לחפש אותם (בדומה לזה, אפשר למצוא פה בפורום כאלה שלא בהכרח רוצים לדבר על מחשבים דווקא, אבל יודעים שהרמה הכללית בפורום מחשבים גבוהה יותר מאשר בפורום 'רגיל').
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים בעיקרון אני רוצה לשפר את האנגלית שלי ע"י זה וגם להכיר בחורותאם אתה רוצה לשפר את האנגלית, שחק WOW.לגבי בחורות, אין שום קשר לצ'אטים.
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים אני זוכר שפעם נתקלתי באתר שמכניס אותך אוטומטית לשיחה עם אדם אקראי כלשהו בעולם...אני לא זוכר מה הכתובת של האתר.עוד מישהו מכיר?
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים ^^ חח הדברים האלה הם טראומה לכל החיים מכל הצינורות שראיתי באתרים כאלה אני מעדיף כבר לא להיכנס לשום סוג של צ'אט
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים 1- יש שם גם אפשרות לטקסט בלבד.2- למרות שאכן 70% ממה שרואים שם אלו צינורות בלבד (המשמעות האמיתית של youtube?), אני חייב להגיד שאין פעם שנכנסתי לשם ולא מצאתי בידור. יש בעולם הזה אנשים הזויים ברמות.יש גם את chatroulette, אגב.
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים מחבר חבר'ה, התכוונתי לצ'אט בסגנון של נענע, תפוז, וואלה, וכדומה רק באנגלית. צ'אט עם רשימת חדרים ועם כמות נכבדת של אנשים לשוחח איתם ולא אחד שתיים. אבל בכל מקרה תודה על העזרה!
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים הדבר הכי קרוב למה שאתה מתאר זה IRC. חפש לך תוכנה בסיגנון mirc, בחר שרת וערוץ (או 'חדר' בשבילך) ותתחיל לדבר.עדיין, כדאי לך לחפש לפי תחומי עניין, אחרת תיפול על אנשים שלא יבינו מה אתה רוצה מהם (אגב, גם בחורות - כמו שאר בני האדם - מעדיפות לדבר עם אנשים בעלי תחומי עניין משותפים).דבר שצריך להביא בחשבון כשאתה עובר לצ'וטט באנגלית, זה מהירות הקלט-פלט שלך. נסה לבחון כמה זמן ייקח לך התהליך הבא:1. לקרוא משפט באנגלית2. להבין כראוי את מה שקראת3. לנסח משפט תשובה באנגלית4. להקליד את התגובה שלךואם בזמן שכל זה לקח התגובה שלך עדיין תהיה רלוונטית בצאט מרובה משתתפים. אם כישורי ההבנה-ניסוח-הקלדה שלך באנגלית מספיקים, מה טוב. אם לא, אולי כדאי לך לשרוץ קצת קודם בפורומים באנגלית, או צ'טים אחד-על-אחד שבהם איטיות בהקלדה תהיה נסלחת יותר.
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים מחבר תכנס לאיזה ערוץ במירק.איך אני יכול לראות רשימת אנשים של ערוץ מסוים? ולמה כל 5 דקות הוא מודיע לי שנותקתי מהשרת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.