פורסם 2011 בספטמבר 2214 שנים שלוםאני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי שיש לו כרטיס מסך Geforce GT 420M ומערכת הפעלה למסך DellE248WPהחיבור נעשה באמצעות כבל DVI ומתאם DVI-HDMI בצד של המחשב הניידעל המחשב מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 Home Edition 64 bitלאחר ניסיון חיבור ,העברת המסך לקלוט אות דיגיטלי ולחיצה על Extend These Displays , על המסך של המחשב הנייד רואים בערך רבע מסךוהמסך על המחשב הנייד נשאר להיות שחורניסיתי לחבר אותו כprojector עם אותן תוצאותלמישהו יש עיצה?תודה מראשיוני
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים אתה צריך להגדיר את הרזולוציה של המסך באותה רזולוציה של המסך החיצוני, ז"א אם הרזולוציה של המסך החיצוני היא 1366X768 זו הרזולוציה שאתה אמור להגדיר בהגדרות של כרטיס המסך שלך.
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים אם הוא אומר שהוא רואה רק רבע מסך, רוב הסיכויים שזו הרזולוציה. מעבר לזה, אני לא מטעה אותו, אני מנסה לעזור לו, לא ביקשתי ממנו להחליף מסך אלא לבדוק רזולוציה.
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים ... על המסך של המחשב הנייד רואים בערך רבע מסךוהמסך על המחשב הנייד נשאר להיות שחור....לא הבנתי - נא הבהר שוב - מי רואים בו רבע ומי לא רואים בו בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.