עבור לתוכן

מחפש נגן MP3 לא יקר ועם זמן סוללה טוב, עבור טיסה להודו

Featured Replies

פורסם

בכל זאת מומלץ מאוד ה-c2

• תגובות 35
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אישית אני לא רואה סיבה למה לקנות נגן MP3 ייעודי, כאשר כל טלפון סלולרי ממוצע מספק אחלה מוסיקה ונפח לשירים. :nixweiss:

בזבוז כסף.

ולומר ש"איכות מעבד האודיו", זה זניח כי מרבית המשתמשים בכלל לא מבחינים ובכלל שומעים מוסיקה באוזניות 1.90$.

אם כבר אז להשקיע באוזניות נורמליות.

פורסם

תנסה את ה-c2,ואחר כך תגיד מה אתה חושב,אני בטוח שלא תרצה משהו אחר.

קח דוגמה,או רעיון לשלוש אוזניות מצוינות,איכות סאונד,נוחות,ועוד,

K404

Sennheiser CX280

AKG Q350,

כל האנשים יבחינו מידית,באיכות סאונד,ובשמיעה של המוזיקה,באופן גבוהה.

האוזניות בתקציב יחסי נמוך,אך עולות באיכות סאונד ,על יקרות יותר.

פורסם

בטלפון סלולרי אתה שומע מוזיקה לשעה ונגמרת לך הסוללה (תראה לי נגן סלולרי שמחזיק מעל 10 שעות) ואם היית קורא את המטרה של פותח הדיון שמיועדת לנגן זה בכלל לא היית מגיב כאן...

אולי אתה מקשיב באוזניות ב2 דולר ואז זה לא ממש משנה לך אבל לא נראה לי שאתה מייצג את רוב המשתמשים ובטח לא אלה שפותחים פה דיון להתייעץ איזה נגן לקנות.

פורסם

השקעתי בזמנו סכום עצום של 3000 ש"ח בקניית אייפוד כשהוא רק יצא, עשה את שלו עם איכות טובה אבל ניגון מוסיקה לא היה נפוץ בזמנו בסלולריים וגם הנפח לא היה כמו היום.

כך שאני מדבר מניסיון וזה סתם עוד היסחבות וציוד נוסף עליי, למה להסתבך?

באמת שכיום אין טעם, בדיעבד אחרי כמה שנים גם אתה תבין את זה.

אוזניות - כן, יהיה הבדל בשמע ומשמעותי (אני קניתי לפני כמה שנים טובות ועדיין משתמש באוזניות של Sennheiser). עם זה אין לי בעיה.

רק הצגתי את דעתי,

לא מתאים לך - אל תקרא/תגיב לדבריי, אני רק מציג עוד זוית ראיה (שמיעה? :D ) לקניית נגן ייעודי בשנת 2011\2012.

שעה בסלולרי? ממש לא נכון, אין לי מושג איזה סלולרי יש לך אבל זה ממש לא נגמר כל כך מהר ובין השאר אם אתה בטיול ואין לך צורך בסלולרי בתור טלפון שים על מצב טיסה וזהו.

פורסם

אם נעלבת חבל! אבל אולי פעם הבאה תקרא קודם תמטרה ולא תגיב סתם :xyxthumbs:

תראה לי פלאפון ששווה קנייה, בסכום של 400 ש"ח, שייתן את האופציות של אחד מהנגנים שדובר עליהם כאן ויחזיק באמת הרבה זמן. מה שאתה מדבר עליו זה פלאפונים במעל 1000 או אפילו 2000 ש"ח ופותח הדיון לא ביקש המלצה לפלאפון חדש. וגם בסלולרים האלה אתה בחיים לא תגיע לסכום שעות הנגינה ואפילו לא תתקרב למה שנגן MP3 מציע. מה גם שאתה לא מגביל את שעות הדיבור שלך, דבר שבטיול כזה כנראה תצטרך.

פורסם

אני יוצא מהנחה שלמרבית המשתמשים כיום יש סלולרי מהשנתיים-שלוש אחרונות שאפילו ילדים ביסודי כבר מסתובבים עם סמאטפונים ( :o ).

כך שאם כבר יש לך סלולרי (רוב הסיכויים שכן) אז למה לא להשתמש בו כבר.

פורסם

אתה אומר את זה כאילו זה נורמלי שילד בן 10 מסתובב עם פלאפון ב3000 שקל אבל ההורים שלו הולכים להפגין שאין להם כסף לגדל תילד...

לא ניכנס לזה כי זה לא העניין כאן, אולי בדיון של מחאה חברתית. אני לא חושב שאם פותח הדיון היה בעל פלאפון כזה חידשת לו משהו שהוא לא ידע עד עכשיו על נגנים של פלאפון ולי בטח שלא חידשת כלום. אגב אני מסתובב עם נוקיה 3100 ולא מרגיש צורך לקנות פלאפון ב3000 שקל מאחר ואין לי שום צורך בו ואיני איש עסקים או בנאדם שמשתגע מגדג'טים.

פורסם

לא צריך סלולרי ב-3,000 ש"ח עם כל הכבוד.

אני מחליף טלפונים פעם ב-5-6 שנים. (הראשון היה 3310, אח"כ 6230 ועכשיו SE-W705)

האחרון והנוכחי זה SE W705 שקניתי רק בזכות זה שיש לו WIFI בסיסי שמאפשר לי לבדוק מיילים מידי פעם בקמפוס ואין לי חבילת דור3 לגלישה כי אני לא צריך את זה.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שהסתדרתי עם הנגן של הפלאפון שלי במשך חצי השנה האחרונה אבל זה לא יתאים לטיול וגם זה לא נוח כי הוא גדול יותר יחסית, איכות סאונד סבירה בלבד וזה זולל לי את הסוללה.

הפלאפון שלי בן יותר משנתיים (נוקיה 5800) והסוללה שלו כבר לא מה שהייתה פעם... על כן, חשוב היה לי לרכוש נגן ייעודי, בעל סוללה חזקה ונפח מספיק. הפלאפון שלי ישמש שם למקרי חירום, יצירת קשר ותכנון עם מטיילים אחרים ובתי עסק\בתי חולים מקומיים, או באם תהיה רשת אלחוטית ושקע חשמל: לסקייפ, פייסבוק וכו'...

בארץ זה פחות היה לי נחוץ אבל עדיין הייתי רוכש בסופו של דבר נגן ייעודי שחוסך זמן סוללה של הפלאפון ומספק איכות טובה - שימושי ונוח.

פורסם

היה לי את הנגן סנה פיוז (בלי הפלוס - הגרסה הקודמת) ,הוא היה נחמד ממש אהבתי אותו, למרות שהוא לא היה מושלם. היה איזה קטע ששנאתי עם הפלייליסטים. הקטע עם הגלגלת הזאת ממש נחמד, הוא מהיר ,נוח, אין שום דיליים כמו בגרסה החדשה (פיוז פלוס)

פורסם

אין מה להשוות את הנגן,ל-פיוז פלוס-בכלל ,הוא טוב יותר מכל נגני פיוז,כמה דרגות מעל,ה-c2

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי.. הC2 אין להשוות לפיוז או לפיוז פלוס או הפיוז פלוס לא ניתן להשוואה לפיוז הרגיל?

בהתחשב בזה שהכי זול זה 540 ש"ח לC2 8GB, אני דיי מרוצה מזה שהוצאתי 370 על פיוז 20GB =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים