עבור לתוכן

מחפש נגן MP3 לא יקר ועם זמן סוללה טוב, עבור טיסה להודו

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

עד לפני כמה זמן השתמשתי בiRiver H10 20GB שקניתי מאיביי ב2005! היה נגן מעולה ונפל באחת הריצות שלי בחד"כ ונשבר.

עתה, עוד חודש אני טס להודו ומחפש נגן MP3 שיוכל לנגן קבצים באיכות טובה, עם לפחות 6GB ועם זמן סוללה של 10 שעות ומעלה. (רצוי אף יותר)

אני צריך שתהיה אפשרות להטעין אותו משקע חשמלי.

ניתן להציע גם מוצרים שאין בארץ מאיביי. תקציב: לא מוגדר. עדיף בין 200 ל500 במקסימום. רצוי באיזור ה200-300.

יש המלצות?

תודה

• תגובות 35
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגבי ההטענה- למה? קח עם חיבור USB רגיל ומתאם חשמלי פשוט שניתן לקנות בכל מקום בזול-

USB+WALL+CHARGER.jpg

לגבי נגן-

Sansa Clip/Sansa Clip Plus

או הנגנים של Cowon

פורסם
  • מחבר

סבבה ירד מהפרק, אפילו יש לי מתאם כזה בבית מאיזה פלאפון סיני שקניתי פעם.. =]

ועתה.. המלצות ספציפיות יש? אני אבדוק גם את הסנסה תכף... COWON? איזה בדיוק?

פורסם

זו ההמלצה הכללית, אני לא באמת מבין בזה...

בגדול- תלך לפי תקציב; מסך גדול/מעפן ושאר מאפיינים מפרידים. אם עדיין לא תמצא את הדגם בעבורך, שאל. אתה יכול גם לחפש בפורום (דרך גוגל, החיפוש פה מעפן..) המלצות.

פורסם

אני ממליץ על הדגמים הבאים לי יש את ה-2GB מחזיק לי שנה, יש לי עוד אחד שכיבסתי בטעות ליפני חצי שנה ועדיין עובד בלי בעיות.(יש אפשרות הרחבת זיכרון בדגמים האלה) ויש בהם הרבה שפות לבחירה בהפעלה הראשונה ואחת מהן היא עברית. טווח המחירים בין היקר לזול הוא ל-2GB 132 ול-8GB 238 וה-4GB ביניהם. אני הצלחתי להשתמש בו קצת יותר מ-12 אבל זה היה אחרי הכביסה שעשתה לו בעיה בתעינה של הסוללה ובחדש(כבר שנה אז לא ממש חדש) עוד לא ניסיתי לבדוק כמה זמן הוא יכול.

הדגמים לפי כמות הזיכרון, מהגדול לקטן:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=739501

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=739502

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=739503

פורסם
  • מחבר

האמת שלא אכפת לי שיהיה מעט גדול יותר, אבל קצת יותר הידודי... מסך מעט גדול יותר יהיה התחלה טובה. וחס וחלילה לא להמליץ לי על אייפוד טאצ' בבקשה :)

פורסם
  • מחבר

אפשר להסתמך על הביקורות כאן שהנגן פשוט לא מספק ווליום בעצמה גבוהה מספיק? סנסה קליפ פלוס 8GB

פורסם

אם אתה רוצה מסך גדול, סאונד איכותי וסוללה שמחזיקה הרבה יותר מרוב הנגנים, כדאי שתבחן את הC2 של COWON. יש בבאג ב450 של 4 ג'יגה (אני גם רוצה לקנות בקרוב). תראה סרטונים ביוטיוב ותקרא ביקורות בשביל לדעת אם זה מתאים גם לך...

פורסם

אתם תקבלו שוק,מהנגן המצויין ה-C2

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר, מצאתי נגן שהרבה יותר מצא חן בעיני.

הזמנתי נגן סנדיסק סנסה פיוז פלוס 4GB ב267 ש"ח ועוד כרטיס זיכרון של 16GB ב104 ש"ח.

יש לנגן 24 שעות סוללה וגם הוא יכול לנגן וידאו.

יצא לי ב370 ש"ח 20GB, לעומת 16GB ב400 שקל אם הייתי קונה בתור מובנה...

פורסם

קודם כל תתחדש מקווה שתהנה ממנו!

לא יודע אם יצא לך להשתמש בו, אני אישית לא אהבתי את המשטח מגע שלו אבל אולי עם יותר שימוש מתרגלים לזה, זה מה שנאמר לי ע"י בעליו.

בזכות זאת גם אהבתי את הC2 יותר שהוא מסך נגיעה שנראה כמתפקד הרבה יותר טוב. מבחינתי שווה את ההפרש במחיר (+ שאר היתרונות).

שנה טובה לכולם!

פורסם

קניתה את הנגן יקר-הוא עולה 170

תתחדש-לדעתי טעות גדולה,קניה גרועה בהשוואה ל-c2

פורסם
  • מחבר

תודה

איפה אפשר לקנות את הנגן ב170? אני עוד יכול לבטל בטלפון\מייל אחד!

פורסם

סליחה אחי-טעות שלי,הכוונה ל-Sansa Clip Plus 4GB

פורסם
  • מחבר

אה חח סבבה אז אני לא מרגיש מרומה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים