עבור לתוכן

מחשב לסטודנט תקציב 4K

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית בעיקר אופיס מוזיקה וסרטים

* גודל המסך? 14 15.6 חשיבות למסך איכותי ומט!!!

* משקל רצוי? כמה שפחות... אבל אני לא אמות מעוד חצי קילו

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן... סוללה חזקה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיפות לUSB 3 HDMI ותמיכה בSSD לשדרוג עתידי למרות שאני מאמין שכולם יש SATA

* בלוטות? רצוי

* גודל מינימלי של כונן קשיח?

* כונן CD/DVD? צורב? חובה. ובדגמים של 14 15 יש בד"כ

* כונן Bluray? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מעניין

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. סתם פלוס

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo dell asus אבל לא מקובע...

אני מעוניין לקנות מחשב עם גודל מסך של בין 14 ל15 אינצ' מעבד I5 לפחות... 4GB זכרון לפחות. מעוניין במסך מט שיהיה איכותי. חשוב לי...

העפתי מבט בכמה דגמים כמו הvosrto 3450/3550 בלי הכרטיס מסך החיצוני. כי חבל להוסיף כסף על כרטיס שממילא לא עובד...

ויש את הlatitude 5520 מי מבינהם עדיף? מבחינת מסך? איכות חומרים? התחממות? זמן סוללה? איכות רמקולים?

ובבקשה תציאו לי עוד דגמים מקבילים של חברות אחרות....

ראיתי כרגע את asus p53e מישהו שמע עליו משהו? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13554

תודה מראש

[

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אני לא בקיא בדגמים של ניידים ממש.. אבל הדגם שהבאת לא ממש מתאים לך...

דבר ראשון הוא יחסית כבד - אם אתה סטודנט והמחשב ישמש אותך לניידות אז כדאי לך לחפש אחד יותר קל ולא 15.6"

דבר שני ביקשת USB3 שאין לו - יש לו רק HDMI שמתאים לדרישות שלך

עם סוללה של 6 תאים ומסך 15.6" לא יהיה לך זמן סוללה גדול במיוחד - כך שכנראה תצטרך לשדרג את הסוללה שיגרור עלייה במחיר וכמו כן במשקל

ובמחיר הזה לדעתי אתה יכול למצוא משהו יותר טוב שגם יתאים יותר לצרכים שלך (עם מסך יותר קטן - 14" או אפילו 13.3")

פורסם
  • מחבר

רשמתי שהמשקל הוא לא הקריטריון הקובע...

אני יודע שהמחשב לא ירד מ2 קילו ולא יעלה מ3 קילו

מעניין אותי לדעת אם יש הבדלים באיכות מסך הlatitude 5520 לVOSTRO 3550...

ואם ללטיטיוד ולאסוס שרשמתי יש תאורת מקדלת

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים