פורסם 2011 בספטמבר 2214 שנים אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה להשתמש בקירור מים....אף פעם לא התנסתי בהתקנת קירור מים אבל ראיתי מערכות שעובדות על זה.יש לי תקציב של כ600 שח ואם אני יראה שזה לא יספיק אני ינסה לגרד עוד כמה מאות...כרגע חשוב שזה יהיה למעבד ואם אפשר אולי גם לכרטיס מסך למרות שנראה לי שזה לא מספיק, תודיעו לי לגבי זה.אני יקח מעבד I5 2500K ואני יהיה עם מארז NZXT Phantom תודה רבה לעוזרים
פורסם 2011 בספטמבר 2214 שנים קשה לי לראות איך ב-600 ש"ח אתה יכול לקנות קירור מים שיתן ביצועים טובים משל קירור אוויר איכותי ב-300. אבל יכול להיות שאני טועה
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים מחבר אני הצלחתי לעלות את התקציב למערכת ל900 אבל אני לא בטוח אם זה שווה לעשות את זה המארז NZXT Phantom או שכדאי לקחת קירור אוויר ממש טוב ושקט.בכל מקרה של קירור מים מה אני צריך וכמה זה יעלה לי לבנות מערכת טובה שתחזיק לי I5 2500k 4.5GHZ על idle בטמפרטורת החדר ובמאמץ כ50 מעלות(לא יותר). גם אם מערכת תיהיה טובה אני צריך להיות בטוח שהיא יותר טובה מCorsair CWCH50.תודה.
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים רד מזה מערכת נורמלית תגיע לפחות לאזור ה1200-1500 שקלים..אם אתה מתכנן OC תרכוש קירור אוויר איכותי וזהו (המלצות לא חסר בפורום תריץ חיפוש).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.