עבור לתוכן

בעייה בחיבור USB אחורי לכרטיס קול חיצוני

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי כרטיס קול חיצוני M-Audio Fast Track Pro בחיבור USB

כשחיברתי אותו למחשב בחיבורים מאחורה הכרטיס עבד, אבל לא נכנס INPUT SIGNAL מתוך ערוצי הכרטיס למחשב. (כלומר - כשחיברתי גיטרה לכרטיס, יכולתי לשמוע אותה ברמקולים אבל לא נכנס סיגנל למחשב ולא יכולתי להקליט).

אחרי שעות וימים של חפירות באינטרנט, חיברתי את הכרטיס לכניסת USB בקידמת המחשב והבעייה נפתרה.

כשקניתי את המחשב (לפני חודש) אמרו לי שכניסות הUSB מאחורה חזקות ומהירות יותר ועדיף לחבר דברים כבדים (כמו כרטיס קול) מאחורה ולא מקדימה.

ממה נובעת הבעיה של הכרטיס בחיבור האחורי?? (מה ההבדל בין החיבורים מבחינת המחשב?)

האם יש דרך לגרום לכרטיס לעבוד תקין בחיבור לUSB מאחורה ולא מקדימה? (גם בגלל איכות הכניסה וגם בגלל הנוחות)

תודה מראש

פורסם

מצחיק, זה בדרך כלל ההפך, מקדימה עובד פחות טוב ומאחור יותר טוב. זה בגדול קשור למתחים חשמליים שמקבלת כל כניסת USB, אלא שמקבלות מתח נמוך לפעמים יוצרות בעיות בחיבור מכשירים חיצוניים.

ניחוש, אם תפתח את מארז המחשב ותהפוך את החיבורים של ה USB, מקדמי לאחורי ולהפך בלוח האם, תוכל לחבר את הכרטיס מאחור.

פורסם

רעיון מצויין!

אבל יש לי רעיון יותר טוב - שיהפוך את כל המחשב, שהקדימה יהיה מאחורה, ואז הוא יוכל לחבר מאחור בלי בעיה. ובלי לפתוח את המחשב אפילו!

סביר להניח שחיבורי ה-USB האחוריים מולחמים ללוח. אין מה להפוך פה. :kopfpatsch:

פורסם

לא, מצחיקול :) לא התכוונתי שיוציא תאכלס את החיבור USB עצמו ויעביר אותו. התכוונתי שישנה את החיבורים בלוח האם של כניסות ה USB. עכשיו, אני לא סגור על זה כרגע ב 100% האם אלו אותם חיבורים ללוח האם, אם כן, אפשר לנסות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים