עבור לתוכן

בעיית זכרונות Cosair C2 על לוחות Asus A7N8X Dlx

Featured Replies

פורסם

אני בקרוב יחליף את הזכרון שלי בקורסאיר כזה 3200, ושמעתי שיש כמה בעיות

בקשר לבעייה הזאת... הבנתי שזה לא משהו הכי רציני, פשוט זאת בעייה באסוס, שהוא לא אוהב את הגדרות ה SPD של הקורסאיר, וקורסאיר ממליצה להכניס זכרון אחר, להכנס לביוס, לכוון את ההגדרות של קורסאיר ולהכניס אותו שוב וזה עובד...

אני שואל, אם הבעייה הזאת משפיעה על הביצועים, על התזמונים (אולי אסור לגעת בהם או משהו?)

בקיצור, חוץ מזה שהוא עושה טיפה בעיות בהתקנה שלו עם ההגדרות וזה הוא בסדר גמור על האסוס?

אני לא הולך לשחק עם זה יותר מדיי... אז כל מיני בעיות שלא קשורות למה שכתוב לא אכפת לי... למשל איפוס ביוס וזה.. לא מתעסק עם זה.

תודה

פורסם

זה לא בלוחות של אסוס אלא בלוחות NF2

הלוחות לא מסתדרים עם ההגדרות יצרן של CORSAIR הSPD ככה שאם רוצים שזה יעבוד כמו שצריך צריך להכניס זכרון אחר

לשנות את התזמונים בצורה ידנית (ולהשאיר ככה כמובן) ורק אז להחזיר את הקורסיר

מה שמעצבן פה במיוחד זה

שאם נגיד אתה עושה OC והזכרון נתקע במקום שהוא לא יכול לעבוד בו אתה פשוט צריך לאפס את הביוס ואז לשים תסטיק השני מחדש וכו'...

לצערי אני ההיתי תקוע עם סטיק כזה במשך שנה עד שהחלפתי אותו לאחרונה

זה לא קורה עם כל דגם אלא רק עם ה 3200 c2 xms וגם אמרו שתיקנו את זה בגרסאות ביוס אבל אצלי זה אף פעם לא הסתדר

אלא הלוחות שבדקתי עליהם את זה

asus a7n8x delux rev 1.4 1004 uber

epox 8rda+ 2.1

עם הtwinx וLL לא שמעתי על שום בעיות

לפני שאתה מחליף סופית פשוט תוודא שזה עובד כמו שצריך על הלוח שלך

אחרי איפוס ביוס שזה עושה פוסט לבד בלי צורך בשינוי הגדרות לפני

פורסם

אני גם משתמש באסוס (REV2) וגם אני ניתקלתי בבעיות שלא נתנו לי לעבור גבול ה170 באס,כל הבעיות נפתרו כאשר העברתי את הזיכרון

מBY SPD ל100%.

ללוח יש לא מעט בעיות בכל הקשור לזיכרון לרוב הכל נפתר שמגדירים הכל לבד (כולל התזמון).

פורסם
  • מחבר

אז רגע, כל הבעייה פה זה כולה להגדיר את זה לבד בהתחלה?

BIG DEAL ..

אם זה לא פוגע בביצועים של הזכרון מכפת' לי

פורסם

אני גם משתמש באסוס (REV2) וגם אני ניתקלתי בבעיות שלא נתנו לי לעבור גבול ה170 באס,כל הבעיות נפתרו כאשר העברתי את הזיכרון

מBY SPD ל100%.

ללוח יש לא מעט בעיות בכל הקשור לזיכרון לרוב הכל נפתר שמגדירים הכל לבד (כולל התזמון).

זה לא אותה בעייה

זה פשוט היכולת של הזכרון!

וזה מפריע למי שכל פעם מנסה לעשות OC ונכשל וזה קצת מעצבן לעשות את כל התהליך הזה...

פורסם
  • מחבר

שמעתי שיש אפשרות "להתניע" גם ללא סטיק אחר, מאפסים ביוס מהג'מפר, והוא אמור לתת לך פוסט 1 ויחיד

פורסם

גם אני שמעתי

אף פעם לא הצליח לי

אבל תנסה..

פורסם
  • מחבר

אז כדי למנוע סוואפים נוספים של זכרון אחרי ההתקנה הראשונה אני צריך כאלה עם הזכרון שיגידו לי מה הגבולות בערך

בוא נגיד ש 200mhz ב222-2 הוא עושה? בלי כשל?

מה עם מתח? שמעתי גם שאם מעלים לו מעל הסטוק הווינדוס לא עולה יותר...

האם זה טוב לשים לו 2.7? עד כמה 2.7 מגיע בערך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים