פורסם 2003 בדצמבר 1221 שנים אני בקרוב יחליף את הזכרון שלי בקורסאיר כזה 3200, ושמעתי שיש כמה בעיותבקשר לבעייה הזאת... הבנתי שזה לא משהו הכי רציני, פשוט זאת בעייה באסוס, שהוא לא אוהב את הגדרות ה SPD של הקורסאיר, וקורסאיר ממליצה להכניס זכרון אחר, להכנס לביוס, לכוון את ההגדרות של קורסאיר ולהכניס אותו שוב וזה עובד...אני שואל, אם הבעייה הזאת משפיעה על הביצועים, על התזמונים (אולי אסור לגעת בהם או משהו?) בקיצור, חוץ מזה שהוא עושה טיפה בעיות בהתקנה שלו עם ההגדרות וזה הוא בסדר גמור על האסוס? אני לא הולך לשחק עם זה יותר מדיי... אז כל מיני בעיות שלא קשורות למה שכתוב לא אכפת לי... למשל איפוס ביוס וזה.. לא מתעסק עם זה. תודה
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים זה לא בלוחות של אסוס אלא בלוחות NF2 הלוחות לא מסתדרים עם ההגדרות יצרן של CORSAIR הSPD ככה שאם רוצים שזה יעבוד כמו שצריך צריך להכניס זכרון אחר לשנות את התזמונים בצורה ידנית (ולהשאיר ככה כמובן) ורק אז להחזיר את הקורסירמה שמעצבן פה במיוחד זהשאם נגיד אתה עושה OC והזכרון נתקע במקום שהוא לא יכול לעבוד בו אתה פשוט צריך לאפס את הביוס ואז לשים תסטיק השני מחדש וכו'...לצערי אני ההיתי תקוע עם סטיק כזה במשך שנה עד שהחלפתי אותו לאחרונהזה לא קורה עם כל דגם אלא רק עם ה 3200 c2 xms וגם אמרו שתיקנו את זה בגרסאות ביוס אבל אצלי זה אף פעם לא הסתדראלא הלוחות שבדקתי עליהם את זהasus a7n8x delux rev 1.4 1004 uberepox 8rda+ 2.1עם הtwinx וLL לא שמעתי על שום בעיות לפני שאתה מחליף סופית פשוט תוודא שזה עובד כמו שצריך על הלוח שלך אחרי איפוס ביוס שזה עושה פוסט לבד בלי צורך בשינוי הגדרות לפני
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים אני גם משתמש באסוס (REV2) וגם אני ניתקלתי בבעיות שלא נתנו לי לעבור גבול ה170 באס,כל הבעיות נפתרו כאשר העברתי את הזיכרון מBY SPD ל100%.ללוח יש לא מעט בעיות בכל הקשור לזיכרון לרוב הכל נפתר שמגדירים הכל לבד (כולל התזמון).
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים מחבר אז רגע, כל הבעייה פה זה כולה להגדיר את זה לבד בהתחלה? BIG DEAL .. אם זה לא פוגע בביצועים של הזכרון מכפת' לי
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים אני גם משתמש באסוס (REV2) וגם אני ניתקלתי בבעיות שלא נתנו לי לעבור גבול ה170 באס,כל הבעיות נפתרו כאשר העברתי את הזיכרון מBY SPD ל100%.ללוח יש לא מעט בעיות בכל הקשור לזיכרון לרוב הכל נפתר שמגדירים הכל לבד (כולל התזמון).זה לא אותה בעייהזה פשוט היכולת של הזכרון!וזה מפריע למי שכל פעם מנסה לעשות OC ונכשל וזה קצת מעצבן לעשות את כל התהליך הזה...
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים מחבר שמעתי שיש אפשרות "להתניע" גם ללא סטיק אחר, מאפסים ביוס מהג'מפר, והוא אמור לתת לך פוסט 1 ויחיד
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים מחבר אז כדי למנוע סוואפים נוספים של זכרון אחרי ההתקנה הראשונה אני צריך כאלה עם הזכרון שיגידו לי מה הגבולות בערךבוא נגיד ש 200mhz ב222-2 הוא עושה? בלי כשל? מה עם מתח? שמעתי גם שאם מעלים לו מעל הסטוק הווינדוס לא עולה יותר... האם זה טוב לשים לו 2.7? עד כמה 2.7 מגיע בערך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.