עבור לתוכן

הכבלים האנלוגים עומדים לחלוף מהעולם

Featured Replies

פורסם

אוקיי. מה הקשר בין עידן+ לבין הכבלים האנאלוגים...?

לא הצלחתי להבין על מה אתה מדבר.

נראה כי יש כאן ערבובייה של המילה כבלים(הכוונה ל-HOT ושידורי טלויזיה) לבין כבלים(חוטים).

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז אתה טוען שפוגעים בקשישים, לדוגמה, בגלל שהם צריכים לרכוש ממיר DDT\TVB כדי לצפות בשידורי טלווזיה?

א) זה כבר נראה לי נכון כיום.

ב) בסדר, גם בשביל לשתות מים אתה צריך לקנות ברז וכוסות. גם בשביל להגיע לקופת החולים אתה צריך לשלם על תחבורה. :nixweiss:

ממיר שכזה עולה דיי מעט - וזו השקעה לשנים רבות. מה גם שלפי מיטב זכרוני יש איזה סבסוד כלשהו שלו עבור עניים.

פורסם
  • מחבר

עוד מאט הוא יתלונן שבעלי טלוויזיה אנלוגית נידת ישנה לא יכולים לקלוט שידורים

פורסם

אני מתלונן על זה, פעם הייתי יכול לקלוט ערוץ 2 ואחד בכל חור, היום אתה גם צריך ממיר והשידור כל כך גרוע שהסיכוי שלך לקלוט אותו לא בתל אביב הוא לא שואף לאפס הוא אפס, אז אפשר לחרבן ע העידן+ הזה ושגי אריאלי ימשיך לקבל בתחת עם הפרסומות המחורבנות שלו.

פורסם

DXM, אנא השתמש בשפה נאותה. כאמור, זה לא גנון..

פורסם
  • מחבר

אני מתלונן על זה, פעם הייתי יכול לקלוט ערוץ 2 ואחד בכל חור, היום אתה גם צריך ממיר והשידור כל כך גרוע שהסיכוי שלך לקלוט אותו לא בתל אביב הוא לא שואף לאפס הוא אפס, אז אפשר לחרבן ע העידן+ הזה ושגי אריאלי ימשיך לקבל בתחת עם הפרסומות המחורבנות שלו.

זה מה שמעניין אותך ? ערוץ 2 ?

אתה יודע שרוב התוכניות של ערוץ 2 זמינות חינם באינטרנט ?

לא שיש בדיוק המון דברים מענינים

פורסם

אנשים שפאקינג מפריע להם שאין יותר כבלים אנלוגיים, כנראה לא ממש יודעים מה זה אינטרנט ובטח שהם לא רואים דרכו תוכניות טלוויזיה.

פורסם
  • מחבר

הכל טוב ויפה אבל אנחנו בפורום באינטרנט ...

ובכלל הציק לו שאין שידורי חינם אנלוגים למרות שתכני ערוץ 2 אפשר המון מהם לצפות בחינם חוקית ברשת

פורסם

זה לא קשור, השידורים באינטרנט הם באיכות נמוכה. זה לא תחליף לאספקת שידורים ראויים לאוכלוסיה שרוצה את זה

(שזה כולל גם אנשים "רגילים" שפשוט לא רוצים לשלם על כבלים\לווין. לאו דווקא "זקנים".).

לצערי אני לא יכול להעיד את טיב הפתרון של "עידן+".

אבל אין לזה קשר לכל השאר. הצעדים שעושים הם נחוצים ונכונים. זה שעידן+ לא עובד טוב זה משהו אחר ולא הופך את שאר הדברים לפסולים - אלא רק אומר שצריך ליישם את הפתרון שנבחר (עידן פלוס) כראוי

פורסם
  • מחבר
זה לא קשור, השידורים באינטרנט הם באיכות נמוכה

השידורים האנלוגים שהיו בארץ גם הם באיכות מאוד נמוכה יחסית לאיכויות שיש היום

זה לא שהם שידרו לך בדיוק בFHDX4

השידורים דרך הרשת מספיקים למי שגם ככה צורך באיכות SD בטלוויזה

אני רוב הסירטונים שאני צופה ביוטיוב באיכות טובה יותר מהשדורים בטלוויזיה האנלוגית בארץ

ואני יתן לך דוגמה קטנה

קח את הסרטון הזה

שים אותו ב720P או 1080P תלוי איך המסך שלך ותגדיל אותו

ואז תגיד לי איזה איכות יותר טובה ערוץ 2 עם כל הציוד המאוד יקר שלהם אבל סרוס השידור לSD

או הבחור הזה עם מצלמה ביתית נחמדה ?

אני לא מדבר פה על שדורי HD כי אז כמובן האיכות של הציוד ומקצוענות של אנשים נותנת תמונה טובה יותר

פורסם

היה פעם מבצע של הוט בשנות ה90' שמשלמים 80 שקל לכל החיים דודה שלי עשתה את זה

ועד היום היא משלמת 80 שקל ורואה באנלוגי .

פורסם

קרירין, מה הקשר לעזאזל? חח

סבבה, השידורים בארץ הם באיכות נמוכה. שידורי הטלווזיה באינטרנט הם עדיין באיכות עוד יותר נמוכה. :lol:

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה דבר שבטח ישתפר בעתיד

סך הכל עם יש תכנים שחלקם לא חוקים שאני צופה בסטרימינג (אפילו לא הורדה )

ב720P

אז מה הבעיה לגוף מסחרי גדול לעשות את זה ?

פורסם

כסף...

ואני דווקא יכול להגיד שעידן+ פועל טוב אצלי בבית (איזור חיפה).

פורסם

לא יודע, מה זה משנה אם זה בעיה או לא בעיה??!?!?!

כרגע אין פתרון לאנשים שלא רוצים להיות מנויים לכבלים\YES פרט ל"עידן+". :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים