עבור לתוכן

רכישת מדפסת משולבת בתקציב של עד 500 ש"ח, מה האופציות?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מדפסת AIO שתשמש את הבית.

אנחנו מדפיסים בסביבות ה-20 דפים בחודש (צבעוני / שחור).

ייעודה היותר רציני של המדפסת הוא לשליחת פקסים ולעיתים רחוקות מאוד לסריקה (נשלחים בסביבות ה-10-15 פקסים בשבוע).

השאלה אם כדאי לקנות מדפסת בנפרד ופקס בנפרד או שמומלץ להתסכל על פתרון All in one?

אני חייב שלציין שעד כה היו לנו 2 מדפסות HP כאלו ששבקו חיים אחרי מס' חודשים, המדפסות היותר זולות של HP הן פלסטיות, לא עובדות טוב עם ראשי דיו חליפיים (מעצבן), ואורך החיים שלהן קצר, מה גם ש-HP לא נראה שמאמינה במוצרים שלה ונותנת רק שנה אחריות.

הסתכלתי על ה-Canon mx360, שנמכרת במס' חנויות ב-300~ ש"ח, נראה שהיא ממש פשוטה ואיטית (מביקורות ברשת).

בגזרת ה-HP יש את ה-officejet 4500/6500 שברוב הביקורות באמזון/CNET וכו' כותבים להתרחק מהן כמו מאש, השאלה אם זה באמת נכון?

בסופו של דבר אני מחפש מדפסת (משולבת פקס) שתהיה חסכונית, עם ראשי דיו במחירים סבירים ושתחזיק לפחות שנה וחצי-שנתיים.

מעניין אם יבוא יום והמדפסות הללו ימכרו במחירים סבירים (או לפחות במחיר דומה למחיר בארה"ב), כרגע את רובן לא ניתן למצוא בארץ בכלל, ואלו שכן נמכרות ב-1200+ ש"ח.

תודה רבה.

פורסם

יש לך את hp 8500a (עם או בלי Plus) באזור ה1000 ש"ח עם 3 שנים אחריות כולל איסוף והחזרה מהבית.

שתיהן מדפיסות דו צדדית, שתיהן אלחוטיות וכוללות ePrint. הדיו שלהם מאוד חסכוני אך לא מצאתי בינתיים תחליפי.

ל-PLUS יש גם סריקה וצילום דו צדדי.

לא יודע למה לאנשים יש ביקורות לא טובות על המדפסות שציינת. מניסיון הן טובות כנראה שאנשים מצפים ליותר מדי.

פורסם

יש לך את הCANON MX410 בסביבות 440שקל או את ה Canon Pixma MG5250 בחריגה מהתקציב באיזור 670שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים