עבור לתוכן

לפטופ משתגע בתיקיית סרטים

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה שמוציאה אותי מדעתי כבר... בווינדוס 7

אחרי שאני מוריד/מקבל/טוען סרט, ומוסיף תרגום לפעמים אני מנסה להיכנס לתיקייה של הסרט.

ברגע שאני נכנס, המחשב משתגע - נהיה איטי, הזיכרון ולפעמים גם המעבדים מגיעים ל 100% שימוש, המסך נהיה שחור, מחשב נתקע וכו'...

אחרי כמה דקות ארוכות זה נרגע.

בפועל, זה לא נותן לי לשנות את שם הסרט או בכלל להתקרב לתקייה, שלא נדבר על להעביר אותה ממקום למקום שלוקח שעות.

איך מסדרים את זה? :kopfpatsch:

פורסם

אני מתאר לעצמי שזה קורה בגלל שהווינדוס מנסה ליצור THUMBNAIL לסרט, ז"א אייקון עם תמונה מתוך הסרט. מותקנים לך מקודדים על המחשב? מותקנת לך במקרה חבילת המקודדים של SHARK?

אם לא מותקן לך, תעשה לפי ההוראות בדף הזה, תבטל יצירת THUMBNAILS:

http://www.sevenforums.com/tutorials/11738-thumbnail-previews-enable-disable.html

פורסם
  • מחבר

ענק אתה!!

יש מצב שזה זה, כי תמיד זה מציג לי כאייקון.

וכן יש לי מקודדים של שארק, ממש כשיצא הדור הראשון שלו (לא עדכנתי מאז).

אני אנסה לבטל ונראה מה קורה...

פורסם

הייתה לי גם אותה בעיה לפני כמה שבועות, חוץ מזה שה SHARK היה זולל לי זיכרון בזמן צפיה בסרטים הוא גם היה מאט את המחשב בזמן שהוא יוצר THUMBNAIL, הדבר היחיד שעזר היה להסיר אותו לגמרי. עצה נוספת, לצפיה בסרטים תתקין MPC-HC, יש לו מקודדים פנימיים והוא ינגן לך כל קובץ.

פורסם
  • מחבר

אז מספיק רק הקלסיק? לא צריך מקודדים ולא כלום?

נשמע מוזר מאוד...

מה לגבי תמיכה בכתוביות? או שזה רק VOB SUB וזהו?

פורסם

בגדול, הקלאסיק מספיק, הוא תומך גם בכתוביות, פשוט גרור את הכתובית לחלון של הנגן אחרי שטענת סרט. מה שהוא לא תומך זה תיקיות של סרטי בלו ריי מלא ופורמטי האודיו החדשים כגון dtsma ו dolby true hd, אם אין לך צורך בדברים הנ״ל, אז ה media player classic home cinema מספיק בהחלט. שים לב שאני לא מתכוון למדיה פלייר קלאסיק הפשוט אלא ל mpc-hc.

פורסם
  • מחבר

אני ממילא מתכוון לפרמט את המחשב שלי, ככה שאתן לזה נסיון.

VOBSUB לא ימנע את הגרירה הזאת?

יש עוד חלופה טובה? או חבילת מקודדים מומלצת (הייתי בטוח ששארק מעולה)

פורסם

אין גם צורך ב vosub, המדיה פלייר מטפל בהכל עד כמה שזכור לי. כמו שציינתי למעלה, אם יש לך צורך לפתוח תיקיית בלוריי מלא עם פורמטי האודיו החדשים יש תוכנות אחרות כגון powerdvd. תנסה לעבוד כרגע בלי shark לדעתי המדיה פלייר יספיק לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים