עבור לתוכן

תאימות זכרונות ללוח אם BLKDH67BL וזכרון M393B5673EH1-CH9

Featured Replies

פורסם

יש לי את הלוח הזה:

Intel BLKDH67BL Bearup Lake

ןאת הזכרון הזה : 2GB*2 M393B5673EH1-CH9

מפרט טכני של הזכרון:

• DDR3 PC3-10600
  • CL=9
  • ECC Registered
  • DDR3-1333MHz
  • 1.5V
  • 256M x 72
  • 8 Banks
  • 240pins
  • Interface SSTL_15
  • Refresh 8K/64ms
  • Power C, Y

אני צריך תשובה לגבי הזכרון הספציפי הזה אם הוא מתאים ללוח הזה.

תודה

פורסם

כן, ותוריד בבקשה את המילה למומחים מהכותרת. אין בזה צורך כי הפורום פתוח לכל מי שרוצה להשתתף (במסגרת תרבות דיון נאותה וחוקי הפורום). הוספת מילים כמו דחוף, למומחים, למבינים בלבד וכדומה לכותרת משיגה בדיוק את המטרה ההפוכה ובדרך כלל מרתיעה אנשים מלהכנס לדיון כי מעידה על חוסר רצינות של פותח הדיון, גם אם הרושם הזה מוטעה. במקום זה יועיל יותר אם תוסיף לכותרת דווקא את דגם הזכרון.

פורסם
  • מחבר

אחלה,ערכתי את הכותרת לבקשתך,

אתה בטוח שהזכרון מתאים% 100 ללוח זה קריטי בשבילי בגלל שזה זכרון ECC עם מעל 16 ציפים עליו פיזית מישהו אמר לי שזה יכול לעשות בעיות

זה מה שרשום באתר יצרןעל הלוח תמיכה בזכרות:

System Memory Features

The board has four DIMM sockets and supports the following memory features:

• 1.5 V DDR3 SDRAM DIMMs with gold plated contacts, with the option to raise the voltage to support higher performance DDR3 SDRAM DIMMs.
  • Support for 1.35V Low Voltage DDR3 (new JEDEC specification)
  • Two independent memory channels with interleaved mode support
  • Unbuffered, single-sided or double-sided DIMMs with the following restriction: Double-sided DIMMs with x16 organization are not supported.
  • 32 GB maximum total system memory (with 4 Gb memory technology).
  • Minimum recommended total system memory: 512 MB
  • Non-ECC DIMMs
  • Serial Presence Detect
  • DDR3 1333 MHz and DDR3 1066 MHz SDRAM DIMMs

To be fully compliant with all applicable Intel® SDRAM memory specifications, the board should be populated with DIMMs that support the Serial Presence Detect (SPD) data structure. If your memory modules do not support SPD, you will see a notification to this effect on the screen at power up. The BIOS will attempt to configure the memory controller for normal operation.

תודה

פורסם

אתה צודק לגמרי. לא שמתי לב שזה זכרון ECC.

אני אחפש עכשיו את שם הדגם כדי לוודא את זה אבל אם אכן מדובר בזכרון ECC (מה שסביר) אז הוא לא מתאים.

הזכרונות הללו לא מתאימים למערכות "ביתיות" אלא לשרתים.

עריכה: דווקא האתר של היצרן לא עובד, אבל ממידע ממקומות אחרים ברשת אכן מדובר בזכרון לשרתים ולכן לא יתאים.

ואני מתנצל שוב על שכמעט הטעתי אותך, משום מה לא שמתי לב לנתון המאוד חשוב הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים