פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים jיש לי כבר המון זמן בעיה שהמחשב נתקע או שקופא לרגע ואז חוזר לעצמו תוך זריקת שגיאת דרייבר של nvidia ממש כמו בתמונה הזאת : כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים הכי חדשים שיש..ואפילו התקנתי את הדרייברים של חלונות וניסיתי גםגרסאות ישנות ושום דבר לא מצליח. הבנתי שזאת בעיה מוכרת (יש לי אותה מאז שהתקנתי חלונות 7) ואני עדיין משתגע, יש לי GF 9600GT שממש מספיק לי לכל מה שאני צריך. אני לא להוט על להחליף כ.מסך כיאז התקציב שלי יהיה 250 ש"ח ואני יודע שזה לא יהיה באותה רמה. מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת? אשמח לתגובות! תודה מראש!
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים מה המפרט המלא של המחשב?תנסה להסיר את הדריוורים עם התוכנה Driver Sweeperהכרטיס באוברקלוק?מה הטמפ' של הכרטיס במנוחה?הקריסה קורת באמצע משחק ,סרט או סתם בעבודה רגילה במחשב?
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים מחבר Q6600 (מרובע ליבות)לוח אם של ג'יגה בייט4 GB RAMספק כוח של חברה טובה..לא זוכר של מה.(450W)מארז מאוורר(cooler master אני חושב)הסרתי את הדרייברים עם התוכנה וזה עדיין חוזר לפעמים.אני לא משחק במשחקים..זה קורה בדר"כ ללא שום סיבה, או לפעמים תוך צפייה ביוטיוב או סתם פלאש עם אנימציה.הכרטיס לא באובר קלוק.באיזו תוכנה פשוטה אני יכול לבדוק טמפ'? (בחלונות)תודה!
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים מחבר טוב אז לאחר תקיעה:הרכטיס בטמפ' 68מעבד 55מערכת 44כן מחובר לו חשמל מהספק.לפי מה שאני זוכר זאת טמפ' סבירה של הכרטיס , במיוחד שהוא עם קירור פסיבי.מה דעתך?תודה
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים ביוס מעודכן? גם לי היו תקיעות כאלה אחרי שדרוג מXP ל WIN 7 ולא יכולתי לשחק שום משחק (נתקעו לי). עדכון ביוס פתר את הבעיה.
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים מחבר ואוו אני לא מאמין שלא חשבתי על זה, באמת היה עדכון מיוחד לבעיה הזאת.טפו טפו טפו כבר כמה ימים עובד כמו שצריך, ממש תודה, חסכתי לי קניית כרטיס חדש!חג שמח!
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים שמח שעזרתי. אני בעצמי לא חשבתי שיש קשר בין ביוס וביצוע של כרטיס מסך. כבר התייאשתי למצוא פתרון כאשר ידיד שלי הציע לעדכן ביוס וזה הציל אותי. בקיצר, חג שמח ותהנה ממשחקים בWIN 7 שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.