עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Phenom IIx4 965BE עם Asus Crosshair Formula IV איפה הבעיה של הטמפ' ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן שמתי לב שאני לא רואה את הטמפרטורות של הליבות במעבד שלי אלא רק את הטמפ' הכללית של כל המעבד , כמובן אני משתמש בתוכנה Core Temp , אבל משום מה הטמפ' של הליבות לא מוצגות , מה לא בסדר אצלי ? , אולי משהו מוגדר לא נכון ? , אולי משהו בביוס של הלוח אם שלי ?, אולי איזה חיישן דפוק ? תעזרו לי בבקשה , אני מצרף תמונה של המעבד שלי במאמץ עם תוכנת ה-OCCT , מאמץ של חצי שעה , בנוסף בתמונה רואים את הנתונים משתי תוכנות , ה-Core Temp וה-AIDA 64 Extreme Edition , מקווה שתעזרו לי להבין איפה הבעיה אצלי , תודה מראש לכל העוזרים.

mailto:cputemp.jpg Uploaded with ImageShack.us

פורסם

המעבד שלך הוא מעבד X3 במקור ופתחת אותו לX4 ?

פורסם

אני רואה שיש לך OCCT בשפת המקור :)

תנסה את התוכנה HARDWARE MONITOR

פורסם
  • מחבר

taotao - לא , המעבד שלי הוא 4 ליבות , זה ה- Phenom II x 4 965 3.4GHz BE , הנה תמונת ה-CPU-Z

cpuzwo.jpg Uploaded with ImageShack.us

sashakrik - כן , אצלי ה-OCCT הוא בשפת המקור אבל זאת לא בעיה בשבילי כי בתווכנה אפשר להחליף גם לאנגלית , את האמת לא איכפת לי באיזו שפה להשתמש , אני מבין את שתיהן מספיק טוב :) , ותודה בקשר ל-Hardware Monitor , אני אנסה להשתמש איתה ולראות אם אני אראה את הטמפ' של כל הליבות שלי כמו שצריך :xyxthumbs:

פורסם

אם ניסיתה לעשות OC ל- 3.6 ג'יגה אז עדיף להעלות מכפלה ל- 18 ולהחזיר את תדר הבסיס ל- 200. הרי למעבד הזה יש מכפלה פתוחה.

ותקבע את תדר ה- HT ל- 2000 מגה הרץ.

ואתה גם יכול לנסות להוריד קצת מתח למעבד.

פורסם
  • מחבר

לא , זה אוברקלוק אוטומטי בעזרת הכפתור שעל הלוח אם , אוברקלוק קל כזה , אני אז בזמנו עשיתי אוברקלוק ל-4.0 יציב והורדתי למהירות הסטוק ואז בלחיצת כפתור בלוח אם נעשה אוברקלוק אוטומטי קליל למעבד , בכל מקרה נחזור לבעיה שלי שאני לא רואה את הטמפ' של הליבות שלי בנפרד במעבד , אז לפי ההמלצה ניסיתי להשתמש ב-Hardware Monitor ולא עזר , גם בתוכנה הזאת בבירור רואים שאת הטמפ' הכללית של המעבד כן רואים ואילו את הטמפ' של הליבות בנפרד לא רואים , הכל על 0 , אני מצרף תמונה כדי שתראו , ואם תוכלו להגיד לי למה זה אצלי ככה , אולי החיישן דפוק? , או שאולי ההגדרות שלי לא טובות ? ... ???

hwmonitorc.jpg Uploaded with ImageShack.us

פורסם

הביוס אצלך מעודכן ?

פורסם
  • מחבר

כמובן , אצלי תמיד הכל מעודכן , הביוס , הצ'יפסט והכל.

הבעיה היא שאני לא יודע אם זה היה ככה אצלי מההתחלה כשהרכבתי את המחשב או שזה עם הזמן ניהיה ככה :s05: , קצת חשוד שבכל התוכנות אני לא רואה את הטמפ' של כל הליבות :nixweiss: , אז אולי בכל זאת מישהו יכול לכוון אותי ולהגיד לי איפה הבעיה אצלי ?

פורסם

אין ממש הרבה..תנסה לבטל את הOC ולראות מה קורה אם הקריאה תקינה חוזרת...אם לא זה כנראה בעיה ספציפית בחיישן של המעבד הזה.

פורסם
  • מחבר

כבר ניסיתי בעבר גם לבטל את האוברקלוק , זה לא שינה כלום , כנראה זאת באמת בעיה בחיישן של המעבד :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.