עבור לתוכן

ווינדוז לא עולה כתוצאה מנסיון התקנת MAC OSX

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים

אני וחבר ניסינו להתקין MAC OSX על מחשב נייד HP PAVILION DV6 שמותקן עליו ווינדוז

רצינו לעשות dual boot

הצלחנו להגיע למסך ההתקנה של המאק.. ושם בניהול דיסק ניסינו לפרמט את המחיצה שיצרנו למחיצה תומכת מאק (MAC Os X journaled).

כתוצאה מכך, יצאנו קירחים מכאן ומכאן - גם לא הצלחנו להתקין את המאק על המחיצה משום מה, וגם הווינדוז לא עולה.

המחשב לא מזהה את המחיצה של הווינדוז. כאילו היא פשוט נעלמה. ולא מחקנו אותה! ניתן לראות אותה מחלון ההתקנה של המאק.

בנוסף, הצלחנו להפעיל אותה דרך המאק וראינו את מסך טעינת הווינדוז, ולאחר כמה שניות היה מסך כחול שמעיד על בעיה בדיסק הקשיח.

אנחנו נורא לחוצים, היה על המחשב מידע חשוב. ניסינו ווינדוז ריפייר מדיסק של ווינדוז, אבל הוא לא קולט את מערכת ההפעלה המותקנת.

אפילו כשמנסים לפרמט, אשף ניהול PARTIOTIONS לא מראה כלום, כאילו אין הארד דיסק!

מחקנו את המחיצה של המאק ופרמטנו אותה לMS DOS FAT32 דרך אשף ההתקנה של המאק, וזה גם לא עזר.

מה אנחנו יכולים לעשות? איך נוכל להחיות את ההארד דיסק ואת המחיצות?

תודה רבה על הסבלנות :)

פורסם

תוציא את הדיסק הקשיח

תחבר אותו למחשב אחר אבל תחבר את כבל הנתונים אחרי שהמחשב עלה לווינדוס

פורסם
  • מחבר

התקדמות:

בעזרת התוכנה iCare הצלחנו לראות את כל התיקיות והקבצים שהיו על המחשב, השאלה אם אפשר אכשהו לשחזר הכל? זה כאילו ההארד דיסק פורמט.

תודה רבה !!

פורסם

ווינדוס בנוסף למחיצה של המערכת מתקין גם מחיצה לboot, כנראה מחקתם אותה בטעות ואז אין למחשב את קבצי הboot לווינדוס ולכן לא מזהה אותה.

זה קרה לי גם בעבר כשהתקנתי אובונטו, ואני לא הצלחתי לשחזזר את הוינדוס אלא התקנתי מחדש...

אם תמצא פיתרון בכל זאת אשמח לשמוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים