עבור לתוכן

מחפש מה לנגן

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם,

אני מנגן על גיטרה קלאסית משהו כמו חצי שנה, מנגן כבר את Wonderwall בצורה כמעט מושלמת, חוץ מזה, אני יודע לנגן גם את גרסת ה-Unplugged של Alice In Chains ברמה סבבה. השאלה היא, מה ייחשב בשבילי עליית מדרגה קלה, מה כדאי ללמוד הלאה בדגש על דברים שאפשר לנגן עם חבר'ה, שירי מדורות כאלה.

כמובן אם מישהו יכול להפנות אותי לפורום ישראלי מכובד אחר שייעודי לנושא, גם זה מצויין ;)

פורסם

תשמע הכל תלוי במה אתה אוהב.. כל אחד והטעם שלו

הנה כמה מקומות שניתן ללמוד מהם המון:

Tab4U - יש פה המון אקורדים/טאבים

גיטר-פרי - הבחור מצלם שיעורי גיטרה לכל מיני שירים.. הוא מלמד בצורה ממש טובה.

אקורדים - זה אתר שגילתי לאחרונה, גם פה יש חברה שמצלמים שיעורים.

זה מה שיש לי להציע לך בפן העברית. מבחינת אנגלית, גוגל הוא חברו הטוב של האדם.. וגם יוטיוב..אין מה להוסיף פה:P

שיהיה בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

לא הבנת. מה שאני מחפש, בעצם, זה מקום שממליץ על שירים כמו Wonderwall, שגיטריסטים מתחילים יכולים פשוט לקחת וללמוד.

פורסם

נו באמת עד כמה אפשר להיות סטריאוטיפי?

:lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם
  • מחבר

:lol:

הקטע פשוט - במקום לתרגל אקורדים, ולהשתעמם מזה, אתה מתרגל מעברי אקורדים תוך כדי תרגול סדר הפריטה, עד שהשיר נשמע לך הגיוני... זה שיר פשוט, האקורדים באמת פשוטים, ועכשדיו אני מחפש עוד כמה שירים מהסוג הזה :)

פורסם
פורסם

בהצלחה ;D

פורסם

nirvana- lithium מאוד כיפי ואפשר לחזור על המנגינה שלו המון בלי להשתעמם

ACDC- Back in black השיר הראשון שלמדתי בתכלס, אבל די כיפי

metallica- fade to black

די קלים אבל אולי לא למדת אותם וחבל כי הם מאוד כיפיים.

דרך אגב, אילו שירים למדת? גם אני מחפש בתור מתחיל- מעט מתקדם ולא מוצא הרבה שמעניינים אותי.

פורסם

מכיר את גיטר פרו? אוכל לשלוח לך כמה טאבים שאני נוהג לתת לתלמידים

תוכל למצוא את Rhythm is a dancer של "סנאפ!", שיר פשוט לאללה, ממכר והקאץ'- אתה מוסיף חבר שלימדת אותו לנגן ותוך כמה דקות אתם מגיעים לEARGAZM :)

יש את HIT THE ROAD JACK, אתה יודע אותו אתה יכול לנגן חצי מכלל שירי הרוק שיצאו בין ה70 ל2000 :)

ואם ממש משעמם, יש את "קויונבאבא"

אתה מנגן את זה וכל אחת יכולה להחשב שלך :) (חתיכת עבודת אצבעות עושים שם ;) )

Koyunbaba IV played by Carlo Domeniconi

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים