עבור לתוכן

עזרה בשדרוג לוח אם

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מחשב בעל מעבד AMD ATHLON 3000+ 64 BIT, ונכון לעכשיו אני מעוניין בשדרוג של לוח האם.

אני מעדיף לקנות לוח אם זול ויותר טוב מזה שיש לי עכשיו כדי שיוכל לתמוך בזכרונות DDR3.

אם למישהו יש עצה טובה בנושא (אני יודע שאולי כדאי להחליף את המעבד, אך אני די מרוצה ממנו, והתקציב שלי מוגבל)

אני מוכן להשקיע עד 500 שח, ובנוסף אני צריך גם להשקיע בזכרונות.

אז שוב אני מקווה שיש מישהו שמבין בנושא ויוכל לתת לי עצה, לינקים יתקבלו בברכה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. אין לך שום סיבה להשקיע בחומרה כזאת ישנה. אין לוח אם שמתאים למעבד שיאפשר לך לעבוד עם זכרון DDR3 וגם אם נניח שהיה אין בזה שום טעם מכיוון שאם בנית על שיפור בביצועים או משהו, לא היית מקבל שיפור מורגש עבור אותו נפח זכרון.

2. אם תפרט קצת יותר מה אתה מנסה להשיג בשדרוג, אולי יהיה אפשר להנחות אותך לכיוון קצת יותר מעשי.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להמחשב שלי יהיה יותר מהיר, ולהוסיף לו זיכרונות DDR 3 - לפחות 4 GB, כי כרגע יש לי 1.5GB והמחשב נורא איטי.

אני מודע לעובדה שיש לי חומרה יחסית ישנה, בגלל זה אני מתייעץ כדי לשדרג אותה בתקציב נמוך יחסית.

פורסם

שוב, אין לך אפשרות להתקין זכרון DDR3 במערכת שלך, וגם אם היה אפשר זה לא היה הופך את המערכת שלך למהירה יותר. אתה יכיל להוסיף עוד זכרון מסוג DDR אבל ספק אם זה ישנה משהו, ובגלל שמדובר בזכרון ישן שכבר לא מיוצר קח בחשבון שהוא יקר חסית ועדיף לחפש כזה ביד-שנייה.

מהם השימושים שלך במערכת? איפה אתה מרגיש שהיא איטית? אני באופן אישי ממליץ לך להתחיל לחשוב לכיוון שדרוג פלטפורמה מאשר להשקיע בחומרה הנוכחית שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים