פורסם 2011 בספטמבר 1514 שנים לפני שבוע הווינדוס הזהיר אותי שכנראה יש תקלה ב GPU ואז המחשב נכבה וכשהוא עלה הוא רק הראה מסך שחור עם פסים לבנים אנכייםשיערתי שיש תקלה עם כרטיס המסךלכן הבאתי אותו למעבדת מחשבים באזור מגוריי בכדי שיבדקו אולי ניתן להחזיר אותו לחיים בלי להחליף לו את כל הלוחמסתבר שטעיתי והלוח וכרטיס המסך תקיניםלטענתם הבעיה היתה באינברטורומשום מה הם טוענים שגם המסך שרוף ויש להחליף את שניהםעבור האינברטור נם גובים כ 350 ש"חועבור המסך עוד כ 1000 אולי קצת יותר יש לי מספר שאלות 1. האם זה בכלל יתכן שהאינבטור הפגום יהרוס לי את המסך?הבנתי שיש אנשים שהאינבטור שלהם פגום ומספיק רק להחליף אותונשמע לי קצת הזוי שבאותו יום גם האינבטור וגם המסך נפגעו2. האם המחיר שהם דורשים ממני מוצדק לדעתכם? (בקשר למסך הבנתי שניתן להחליף לבד אז פה זה פחות עקרוני )3. מה אתם ממליצים לעשות במקומי? אולי בכלל כדאי לנטוש את המחשב הזה למכור אותו כחלפים ולקנות חדש?תודה מראש מיכאל.
פורסם 2011 בספטמבר 1514 שנים לא שווה למכור, תזמין אינוונטר מ-EBAY ומסך מאתר אחר ותתקן לבד.אתה יכול לחבר את המחשב עם כבל VGA למסך חיצוני כדי לוודא שאכן התקלה היא במסך עצמו ולא בלוח או כרטיס מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.