עבור לתוכן

מדריך לראות מסך מחשב בטלוויזה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה מדריך שמראה איך אני מחבר את הקבלים ורואה בכרטיס מסך יש לי גיפורס 4 בבקשה יש לי את הקבלים

פורסם

א. אתה צריך את אחת הגרסאות החדשות של הדרייברים של NVIDIA

ב. אחרי שחיברת את הכבל מהכרטיס מסך לחיבור הוידאו בטלוויזיה וכבל מכרטיס הקול (לא הכרחי) אל חיבור האודיו בטלוויזיה

לך אל מאפייני הכרטיס, ותשנה את האפשרויות שייראו כך:

פורסם

אם זה מציג לך בשחור לבן, תלחץ מקש ימני על המסך, לך ל

Select TV Format

ותבחר שם ב B/pal

או Pal-b

פורסם

מה אני יכול לעשות אם הכניסה בטלויזיה היא AV ואין שום 21 פינים ושום כניסה אחרת והיציאה של הכרטיס מסך היא SVIDEO?

פורסם

אין לי מושג בקשר ל svideo אני משתמש ב video out של הכרטיס

פורסם

מה אני יכול לעשות אם הכניסה בטלויזיה היא AV ואין שום 21 פינים ושום כניסה אחרת והיציאה של הכרטיס מסך היא SVIDEO?

מחפש מתאם

לפותח הדיון:

א. זה כבלים ולא קבלים, קבלים לא מחברים אלא טוענים ;)

ב. אין פה סיפור מיוחד בתחום הפיזי, מהיציאה בכרטיס קול שמתחברת לרמקולים חבר חוט אל כניסת הסאונד בטלוויזה ומהיציאה בכרטיס מסך אל יציאה זהה בטלוויזיה, אם אין כזאת צריך למצוא מתאם

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא את זה

פורסם

צריך להיות לך אחד מאלו:

scart_adapter.jpg

1. החיבור הארוך מאחורה - SCART

2. העיגול הצהוב - RCA

3. העיגול השחור הגדול יותר עם החורים בו - S-VIDEO

יש את אחד מהם?

פורסם

I think he meant his TV only has an antena connector.

פורסם

אם יש לך וידאו שמחובר לטלוויזיה יש לך שם את החיבורים האלה שם, חבר את הוידאו לטלוויזיה ואת הכרטיס מסך לוידאו ותוכל לצפות בזה בערוץ של הוידאו

פורסם
  • מחבר

טוב שמעו רגע יש לי חיבור שיוצא מהמחשב של הגיפורס זה אני יודע עכשיו יש לי טלוויזיה של דיהו(DAEWOO?) חדשה ויש לי שם שלוש יציאות של בננות כאילו אחד לבן אודיו וגם אדום אודיו וצהוב שרשום וידיאו עכשיו איך אני מחבר בניהם שאני יוכל ליראות בבקשה??? ומאיפה משיגים את הכבלים??

פורסם

חנות אלקטרוניקה, שזר, וכל דומיהם

פורסם
  • מחבר

אין לי וידיאו למה אני צריך וידיאו איזה יציאות יש שם שאין לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים