עבור לתוכן

מודם נתב אלחוטי d-link dsl 2650U - פתיחה מבזק לרשת הוט - אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום.

הייתי לקוח של בזק במשך שנתיים, וכעת עברתי ל HOT.

הנתב-מודם אלחוטי שברשותי הוא ה

d-link dsl 2650U

בשיחה עם נציג הוט, נאמר לי שהנתב-מודם לא שמיש, מאחר והוא "נעול" לבזק.

נדמה לי שזה לא כל הסיפור, ורציתי לדעת האם אפשר "לפרוץ" את המכשיר כך שאוכל להמשיך ולהשתמש בו ולחסוך הרבה כסף....

תודה מראש

פורסם

המודם-נתב שלך לא "נעול" לשום דבר (אני מניח שהבנת שזה כמו שנועלים מכשיר סלולרי למפעילה. אז זה לא.)

מה שכנראה הנציג התכוון זה שהמודם הוא מודם ADSL ולכן מתאים רק לטכנולוגיה של בזק. זה לא משהו שאתה יכול "לפתוח", זה משהו בסיסי בחומרה של המכשיר.

בקיצור, המודם-נתב שלך יכול עדיין לשמש כנתב, אם תגדיר אותו כראוי. הוא רק לא יכול לשמש כמודם לכבלים.

פורסם
  • מחבר

המודם-נתב שלך לא "נעול" לשום דבר (אני מניח שהבנת שזה כמו שנועלים מכשיר סלולרי למפעילה. אז זה לא.)

מה שכנראה הנציג התכוון זה שהמודם הוא מודם ADSL ולכן מתאים רק לטכנולוגיה של בזק. זה לא משהו שאתה יכול "לפתוח", זה משהו בסיסי בחומרה של המכשיר.

בקיצור, המודם-נתב שלך יכול עדיין לשמש כנתב, אם תגדיר אותו כראוי. הוא רק לא יכול לשמש כמודם לכבלים.

מודה לך מקרב לב על התשובה!!!

רשמת בסוף, שעדיין אוכל להשתמש במכשיר כנתב. אני כבר שמח - כי נחסך לי לרכוש נתב (ובתקציב הסטודנטיאלי שלי - כל שקל חשוב).

אבל גם הוספת שיש צריך להגדיר את המכשיר כראוי. אפשר לשאול - כיצד?

וכמובן, אם אנחנו כבר מדברים על הנושא, איזה מודם תמליץ לתפרן כמוני לרכוש? האם עלי לרכוש מודם Cable (בניגוד למודם ADSL)?

שוב תודה

פורסם

תסלחו לי אם אני טועה כאן, אבל לראוטר-מודם עם כניסה לקו ADSL אין כניסת WAN מסוג RJ45 ולכן לא ניתן לחבר לו מודם של הוט. הוא לכל היותר יכול לשמש כמתג.

פורסם

זה תלוי בדגם הנתב והאפשרויות שהוא נותן. ישנם למשל נתבים שמאפשרים לך להפוך את אחת מיציאות הLAN לWAN במקום ADSL. גם אם האפשרות לא קיימת בצורה זמינה בממשק, יתכן שהדבר עדיין אפשרי אם יודעים מה לעשות ואיפה (ויתכן גם שלא).

אם היה לי מודם כבלים, הייתי ללא ספק מנסה, אפילו סתם בשביל הנסיון. לאחרים, לעומת זאת, לא הייתי ממליץ להסתבך עם זה.

אגב, למה לקנות מודם כבלים? לא מקבלים אחד מHOT עם החיבור?

פורסם
  • מחבר

תודה.

לצערי, בגלל שאני שוכר דירה, לא קיבלתי שום חומרה מבעל הבית :s05:

פורסם

תברר אצל הוט אם סיפקו מודם, אם כן כדאי להתחקות על עקבותיו (אחרת אתה עוד עלול לשלם על אי החזרת ציוד שלא קיבלת). אם לא, תבקש מהם מודם, הם אמורים לספק אחד (בהשאלה) עם החיבור.

אם אתה מחליט לקנות מודם כבלים, עדיף לקנות אחד שכולל ראוטר, במקום לקנות בנפרד (בהנחה שאתה בכלל צריך ראוטר).

(האמת היא שלא נפוץ למצוא בחנויות מודם כבלים, כי כולם מקבלים ממילא. רוב הסיכויים שתצטרך לקנות אחד מהוט, או ליתר דיוק לשלם על זה שאבד ולקבל אחד בהשאלה..)

פורסם

1. ככל הידוע לי לא ניתן לרכוש מודם כבלים בארץ.

2. אני לא מבין מה כל הסיפור של מודם שאבד ?? אם לפני היה דייר והיה לו תשתית כבלים ואלוהים יודע מה הוא עשה עם המודם זה לא צרך לעניין אותך כי המודם רשום על שמו.

ברגע שאתה מתקשר ל- HOT ומזמין התקנה יבוא טכנאי ויתקין לך מודם כבלים שיהיה רשום על שמך.

3. כמו שנאמר לפני אם הראוטר-ADSL מכיל יציאת WAN אז אין שום בעיה לחבר אותו למודם כבלים ולהשתמש בוא כראוטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים