עבור לתוכן

בדיקת מחיר ל - Sapphire HD5850 2GB Vapor X (מעוניין למכור)

Featured Replies

פורסם

אהלן !

יש לי את הכרטיס הזה: Sapphire HD5850 2GB Vapor X Edition

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=591&pid=336&psn=&lid=1&leg=0

הכרטיס בן 7 חודשים

כולל את כל הערכה המקורית

מגיע עם קבלה ואחריות מ KSP ראשון לציון

אני מעוניין לדעת מה המחיר שלו פחות או יותר כי אני מעוניין למכור אותו.

תודה לעוזרים.

פורסם

מחיר טוב בשבילך זה 700-800 ש"ח, אבל קשה לי להאמין שמישהו ישלם כזה סכום בשביל HD5850 משומש..

הפלוס שלך זה שהוא בעל 2GB זכרון במקום 1GB בגירסא הרגילה, אך היום ATI כבר הוציאה את הסדרה החדשה HD6000 אז יהיה קצת יותר קשה למכור אותו..

פורסם

אם אתה רוצה להיות כל הזמן עם חומרה עדכנית ומחשב חזק ללא פשרות בכל רגע נתון - אין מנוס, צריך לשלם על זה.

קח בחשבון שאת הכרטיס החדש אפשר לקנות בתשלומים ולקבל עליו אחריות מלאה בלי כאב ראש, ככה שההנחה שלך על כרטיס משומש אמורה להיות משמעותית.

השאלה למה אתה מעוניין למכור אותו כל כך מהר? יש משחקים שבהם הוא מקרטע? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה להיות כל הזמן עם חומרה עדכנית ומחשב חזק ללא פשרות בכל רגע נתון - אין מנוס, צריך לשלם על זה.

קח בחשבון שאת הכרטיס החדש אפשר לקנות בתשלומים ולקבל עליו אחריות מלאה בלי כאב ראש, ככה שההנחה שלך על כרטיס משומש אמורה להיות משמעותית.

השאלה למה אתה מעוניין למכור אותו כל כך מהר? יש משחקים שבהם הוא מקרטע? :nixweiss:

ממש לא.

עובד מצויין (הקונה מוזמן אלי הביתה לבדוק)

ואני מוכר כי אני עושה שידרוג גדול שכולל 2 כרטיסי מסך ושלושה מסכים.

פורסם

אז למה לא לצרף 5850 נוסף? תקבל ביצועים די גבוהים.

אגב, אני לא חושב שתצליח למכור אותו ביותר מ-550-600 ש"ח. את ה-6870 שחזק ממנו אפשר למצוא במתחת ל-800 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אז למה לא לצרף 5850 נוסף? תקבל ביצועים די גבוהים.

אגב, אני לא חושב שתצליח למכור אותו ביותר מ-550-600 ש"ח. את ה-6870 שחזק ממנו אפשר למצוא במתחת ל-800 ש"ח.

אממ, תקן אותי אם אני טועה אבל אני די בטוח שצריך את אותו כרטיס בדיוק?

ואני לא מוצא אותו בשום מקום.

פורסם

לא בדיוק, ב AMD/ATI אתה יכול לשלב שני כרטיסים מגרסאות שונות, חשוב שהם יהיו 58X0 אבל לא משנה אם זה 5830/5850/5870. החיסרון הוא שהסקאלינג יהיה לא משהו.

בגדול המחיר כיד שנייה של 5870 הוא איזור ה 700-800 ש"ח, הכרטיס שלך בשביל להימכר בזמן סביר צריך להיות מתומכר סביב ה 500-650 ש"ח.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם הכרטיס במצב טוב ועומד להמכר במחיר סביר אשמח שתצור קשר (בהודעות פרטיות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים