עבור לתוכן

עדכון המפרטים המומלצים - דצמבר 2003

Featured Replies

פורסם

רק אני באתי להרוס את השמחה :lol:

לפי דעתי לFX5600 אין מקום במפרטים, הסיבה היחידה שאולי מגיע לו להיות שם זה התמיכה בDX9 אבל מעבר לזה פשוט לא שווה את המחיר. השקעתי ואפילו מצאתי ביקורת בה כרטיס עם מהירויות שעון זהות (MSI) מפסיד כתמיד לGF4200 - http://www.firingsquad.com/hardware/msi_geforce_fx5600-vtdr128_review/page10.asp

אפשר ככה לחסוך לגרסאת ה4200 עם ה64MB (או את זאת של INNO3D עם ה128MB ב650 בחלק מהחנויות אם רוצים להיות לארג'ים ;) ).

בחלק מהמפרטים עם המסך יש את הרדאון 9200, גם כאן אני חושב שהGF4200 עם ה64MB הוא אפשרות טובה שלא עולה הרבה יותר, בטח אפשר לגרד את זה מאיפה שהוא (למרות ששמועות מספרות שקשה להשיג אותם)

וכל הכבוד על המדור שמתעדכן ומתייעל

פורסם
  • מחבר

דערקי, העניין עם המפרטים שצריך שיהיה גם מאיפה לקנות ושזה יחזיק חודש.. אז נשארו מספר חנויות בודדות שעדיין יש להן MSI Ti4200 64mb.. אבל בקושי..

רוב אלו שיחפשו לא ימצאו, ועם כל הכבוד היצור שלו פסק ממזמן וצריך למצוא לו מחליף.

ציטוט מהכתבה שהבאת:

Fortunately, due to its 8.8GB/sec of memory bandwidth (the highest in its class) and improved Intellisample anti-aliasing engine, the GeForce FX 5600 outshines GeForce4 Ti 4200 in performance once anti-aliasing and anisotropic filtering are enabled

שים לב לביצועים עם AA, ה-Ti4200 מעלה שמה עשן ונגרר מאחורי ה-FX5600.. אומנם לא בהרבה, אבל בהפרש מספיק כדי לגרום לחלק מהמשחקים לרוץ בקושי.

תמיכה ב-DX9 זה כמובן עוד פלוס, גם כשהכרטיס לא מספיק חזק.

לכן לדעתי ה-FX5600 יכול להישאר במפרטים דלי התקציב, עד שמשהו יותר טוב יגיע.

ה-9200 אם נבחר זה בד"כ למערכות פשוטות שלא נועדו להריץ משחקים.

פורסם

המלצתי למפרט לעבודה משרדית ב-2,500 ש"ח:

CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 427.43 ] 1

Motherboards for AMD : Chaintech 7NIF2 nForce 2 Motherboard (Dual DDR400, AGP8X, VGA + TVOut, LAN, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 570.31 ] 1

Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 ] 1

CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 51.2 ] 1

Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 388.57 ] 1

Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1

CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Cyberdrive x 52 [ ¤ 99.66 ] 1

Keyboards : Genius KB-10X PS2 Eng/Heb Keyboard + Pad [ ¤ 34.13 ] 1

Mouse : Microsoft Optical Trekker Mouse OEM PS2 | USB [ ¤ 64.85 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 302.2 ] 1

Subtotal : ¤ 2510.18

פורסם
  • מחבר

הוא כמעט זהה למפרט שקיים.. ההבדל העיקרי הוא כרטיס מסך מובנה לעומת רגיל, ולכן גם יותר זיכרון.

אני מעדיף את הכרטיס מסך הלא מובנה.. ואני גם לא משתגע על הלוח של צ'יינהטק.

פורסם

512MB זכרון ייתנו לך יותר ביצועים מכרטיס מסך חיצוני ולא מובנה שכן בין כה וכה שימוש כרטיס המסך בזכרון המערכת הינו קטן שכן אין כמעט עומס על הכרטיס הגרפי.

בנוסף לכך המעבד גם מעט מהיר יותר.

פורסם

החלקים ששמת לא יותר טובים ממה שיש במפרטים המומלצים......

אם אתה רואה את זה אחרת, תאיר את עיניי..... ::)

פורסם

איזה חלקים לא יותר טובים?

פורסם
  • מחבר

המעבד.

הזכרונות סתם יקרים - זה מפרט לגיימרים, לא צריך זכרונות של אוברקלוקרים.

הכרטיס קול.

הרמקולים.

הצורב.

הכונן הקשיח.

המקלדת.

המארז.

והמממ.. זהו.. ;)

פורסם

lol אוקי בכל מקרה רק רציתי לנסות ;)...

פורסם

קיים כרטיס של GIGACUBE

9600XT

לפי דעתי כדי לשים אותו במקום הספייר

גם הוא יותר זול ב25 שקל ב PCH

וגם הוא 256 מגה

וגם הוא נראה יותר טוב :>

והוא ריטייל כמובן

פורסם
  • מחבר

1. RETAIL שמביאים בארץ הוא סתם עם קופסא ודרייברים.. לא משהו מיוחד, הם תמיד מביאים את ההכי זול שניתן למצוא (מה שנקרא Retail Light), כך שזו לא מציאה גדולה.

2. רציתי לשים את הכרטיס באמת ואז שמתי לב שהוא 256 מ"ב ו-XT במחיר נמוך מדי.. משהו כאן לא הגיוני אלא אם כן היתה ירידת מחירים משמעותית.. צריך לוודא מה המהירות של הזכרונות שלא יהיה לנו עוד מקרה כמו ה-Gigacube Pro Lite.. יכול להיות שהם קוראים לו XT פשוט בגלל שהליבה היא 500 מ"ה, אבל חייבים לוודא קודם שהזכרונות הם 600 מ"ה.

בקיצר משהו מסריח וצריך לבדוק עם היבואן..

פורסם

את ה IIyama Vision Master Pro 454 כבר אי אפשר להשיג כמעט... אין אותו ב PCH או KSP , פנדה אני אבדוק מחר למרות שגם אם יש שם הוא עולה 2550 שזה כבר מוגזם...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אולי ניתן לשקול בעדכון הבא, במערכות הגיימרים היקרות (כדוגמת ה-10K למשחקים ללא מסך), להחליף את ה-3.0C של אינטל ב-A64 3000+ שכבר ניתן למצוא בחלק החנויות בארץ במחיר די סביר של ~1500 ש"ח...

פורסם

אני בטוח שBIODOME כבר חשב על זה.... ואני גם בטוח שאפשר להשחיל אותו גם במפרטים עם התקציב הנמוך יותר (7500-8000)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים