עבור לתוכן

עדכון המפרטים המומלצים - דצמבר 2003

Featured Replies

פורסם

חברי הפורום היקרים,

מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-10 לכל חודש.

למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! ;)

המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים.

כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D

זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג.

כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו בהתאם.

כעת מספר המפרטים במערכת עומד על כ-40 מחשבים.

הינכם מוזמנים לבדוק את המערכת המעודכנת ולחלוק איתנו הערות או רצונות לשינויים:

http://www.hwzone.co.il/specslist

עידכונים עיקריים שחלו החודש:

• היתה עליה כללית במחירים של רוב המוצרים, פרט לירידה המתמדת במחירים של צורבי DVD.
  • הלוח של ASUS לאינטל בדגם P4P800-D נכנס ברוב מפרטי האינטל למרות שאינו 875P, מפני שהוא פשוט מצויין ועם PAT פעיל.
  • חל שינוי בהרבה מהמסכים, בעקבות ההודעה שלי בדיון של החודש שעבר.
  • לוח ה-8RDA3 של אפוקס נמצא כרגע במחיר מצויין והוא הנבחר למערכות AMD בסיסיות ברוב המפרטים.
  • נכנסו הרמקולים 7.1 של קריאטיב במספר מועט של המערכות, בצירוף עם האודיגי 2 ZS כמובן..
  • נכנס צורב הדיוידי המהיר ביותר של Plextor במערכת ה-10K משחקים.
  • צורב הדיוידי של Pioneer נכנס בדגם השחור והחליף את ה-LG שהיה בחלק מן המפרטים.
  • כונני הדיוידי השחורים של LiteOn החליפו את טושיבה בגלל ההפרש במחיר.
  • ספקי הכח של Thermaltake חסרים במלאי כבר המון זמן, לכן הם הוצאו בכל המפרטים, והוחלפו או ע"י Enermax או ע"י HEC.
  • בגלל הסעיף הקודם העדפתי לשים את ה-Antec Sonata בתור פתרון חלופי לשילוב של Supertalnet + TT. מארז שקט, באיכות מעולה, עם ספק כח חזק, וגם נראה נהדר.
  • מארז ה-Antec Overture שאמור להגיע נכנס במפרט ה-HTPC ב-6000 ש"ח.
  • האוזניות של 5.1 של זלמן החליפו את הרמקולים המיניאטוריים של קריאטיב במערכות למסיבות רשת.
  • זכרונות OCZ PC4000 נכנסו למפרט האוברקלוקרים ב-6500 ש"ח.

אני מאמין שכרטיסי ה-Radeon9800SE 256bit שעדיין ניתן למצוא בחלק מן המפרטים יעלמו בזמן הקרוב מאוד מן החנויות, מקווה שיהיה תחליף הולם, בינתיים הם עדיין נשארים בחלק מצומצם מן המפרטים.

מצאתם תקלה? מחיר שגוי? משהו לא נראה לכם? זהו המקום להודיע על כך!

גם כל רעיון לייעול העולה על רוחכם יתקבל בברכה ואתם מוזמנים לשתף איתנו בדיון זה, כשאנו מבטיחים לשקול את הצעותיכם בהקדם האפשרי.

אתם מוזמנים להציע מחשבים נוספים לפי ריאות עיניכם.

Enjoy.. :D

רן מילשטיין

פורסם

דבר ראשון, כל הכבוד על היוזמה וההתמדה! :clapper:

דבר שני, לדעתי צריך לתת הצעות למכונות משחקים בתקציבים יותר גדולים, ולהכניס לתוכן מעבדים כמו A64,

או אפילו כרטיסי מסך כמו R9800XT, למרות שהוא בזבוז מושלם.

ואה, מה שם המארז ה- SFF הסקסי שם בתמונה? :o

פורסם
  • מחבר

יש מעבד A64 במסיבות רשת ב-9000 ש"ח ללא מסך.

מעבר לכך אני רואה אותו בתור ביזבוז מוחלט, עדיף כבר P4 3.0 בחצי מהכסף.

כנ"ל כלפי 9800XT..

אף פעם לא מומלץ לקנות את ה-Top שב-Top..

תשים לב שגם Radeon9800Pro לא מופיע במפרטים, כי הוא פשוט לא משתלם מספיק כמו ה-NP שמספק את הצרכים של כל גיימר, ובעל פונטציאל OC להגיע לרמתו של ה-PRO.

המטרה כאן היא לתת מקסימום ביצועים ואיכות תמורת הכסף, מה שנקרא בחו"ל - Bang for buck.

אני לא מאמין שיש צורך במערכות גיימרים יותר יקרות, שכן אין ממש במה להשקיע עוד כסף כדי לקבל שיפור משמעותי בביצועים.

ה-SFF שבחדשות הוא ה-RefleXion, גירסה מיוחדת של שאטל לציון 20 שנה להיווסדה.

מגיע ביחד עם רשת אלחוטית, תיק נשיאה, קורא כרטיסים 6-1, וכונן DVD - תענוג של 2500 ש"ח..

פורסם

כן, הוא מופיע שם.

אז קח לתשומת לבך שה- A64 עובד רק עם ערוץ אחד של זכרון.

פורסם

שמתי לב שבחלק מהמפרטים שמת RADEON 9600PRO במקום הXT, לא עדיף לחסוך 30-50 ש"ח במקום אחר ולקחת את הXT? ::)

פורסם

צודק בהחלט (למרות שמדובר בכ-80 ש"ח - לא 30-50...)!!!

פורסם

אני יודע שזה 80....

אבל נגיד במפרט של ה4000ש"ח.

סה"כ הכל יוצא בערך 4060(נתתי דוגמה...)

אז מצמצמים 50 ש"ח ואז אפשר להוסיף 80 ש"ח ולא לעבור את ה4099ש"ח....

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, ההפרש הוא כמעט 90 ש"ח בין פרו ל-XT.

דבר שני, המטרה היא להיות כמה שיותר קרוב לתקציב ואם ניתן לא לעבור את הבערך 70 ש"ח מעל.

דבר שלישי, מפרט הגיימרים 4000, תראה לי 60 ש"ח שאתה חושב שניתן להוריד... אז אפשר 10 על המארז.. והממ.. זהו?

פורסם

אבל מה עם ה- Dual Channel במפרט של ה- A64?

עדיף סטיק אחד של 512MB! יותר זול בנוסף.

פורסם

דבר ראשון, ההפרש הוא כמעט 90 ש"ח בין פרו ל-XT.

דבר שני, המטרה היא להיות כמה שיותר קרוב לתקציב ואם ניתן לא לעבור את הבערך 70 ש"ח מעל.

דבר שלישי, מפרט הגיימרים 4000, תראה לי 60 ש"ח שאתה חושב שניתן להוריד... אז אפשר 10 על המארז.. והממ.. זהו?

אפשר להוריד ברמקולים....

למשל לקחת את אלו של קריאייטיב ב250 ש"ח, או אפילו פחות איכותיים.

פורסם
  • מחבר

כשמסתכלים על התמונה הכוללת עדיף להישאר עם רמקולים יותר איכותיים מאשר עוד 5 פריימים (היפוטטי..)

פורסם

רן, כל הכבוד על ההתמדה והעדכונים. :biggthumpup:

לדעתי זה האגף הכי מושקע ופרקטי באתר.

באמת אין מילים.

המשך כך. ;)

פורסם

כן כל הכבוד על ההשקעה :clapper: אני לא האיתי מצליח לחדש את המפרטים האלה כל חודש ושוב כל הכבוד על הסבלנות (אותי היה מאוד משעמם להרכיב כל כך הרבה מפרטים)

פורסם

באמת השקעה רבה השקעת במפרטים......

קבל ח"ח על ההתמדה...

פורסם
  • מחבר

Tnks guys! :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים