פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים שלום רב חברים,איזה דונגל אלחוטי יתאים למסך זה?הטלויזיה:panasonic-thl42u30טלווזיה "42 LCD FULL HD Panasonic עם כניסת USB MKVDLNA : מאפשרת שיתוף תכנים כגון וידאו ותמונות הנמצאים על המחשב הביתי עם המסך ע"י חיבור לראוטרמעבד תמונה ופאנל IPS ALFA מתקדם ביותר, 2 כניסות USB ו-3 כניסות HDMI,כניסות HDMI, Wi-Fi Ready, DLNA, חיבור לאינטרנט המאפשר התחברות ל facebook ואתרים יעודיים אחרים ע"ג המסךכניסת מולטימדיה USB למגוון קבצים כולל קובץ MKV לקבצי FULL HDיורוקום טרם קיבל אישור משרד התקשורת למתאם dy-wl10 תודה
פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים כנראה רק דונגל שלהם. כ 100 דולר ברשת.יש שמועה שדונגל מסוים מאד של NETGEAR מוורסיה מסוימת גם עובד.
פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים מחבר תודה,שוחחתי עם ספק המתאם ,אין להם תואם למתאם כמובן שהציע לי להביא לי את הדגם האורגינלי של מתאם פנסוניק ובמחיר משולש מהמחיר ברשת (78 דולר)אם כך מה יכול להוות תחליף למתאם הזה?סטרימר? חיבור רשת ישיר מהראוטר?תודה
פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים מחבר ivan'לחבר כבל רשת בין הראוטר לבין טלוויזיה?אם כן ,מאחר ויש לי נתב אלחוטי של בזק אוכל לראות גם שאר המחשבים ברשת הביתית?תודה
פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים לא תראה שום מחשבים.תיקרא בחוברת הקול על WIERA LINK תוחל להתחבר לפייסבוק ויוטיוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.