פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים אני יודע שהשאלה נשמעת טיפשית. חבר שלי מתחתן, ואני ועוד חבר החלטנו לתת לו במתנה לחתונה טלויזית LCD בגודל 32". עד היום הייתה לו טלויזיה מהישנות, מה שאומר שהמסך מוגן כי הוא מצופה בזכוכית. LCD לא מצופה בזכוכית. יש לו חתול בבית. כל הרהיטים אצלו בבית הם עם שריטות, כי החתול תוקע בהם ציפורניים, האם יש מה לחשוש לגבי הטלויזיה?
פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים ההיגיון אומר שלא,בדרך כלל הם מחפשים דברים רכים שהם יכולים לתקוע בהם את הציפורניים בקלות (ספות סדינים בגדים וכו...)לא נראה לי שהחתול יהיה סס כול כך לשרוט את המסך.יותר מזה אתם יכולים להוסיף בנוסף למתנה שלכם מתקן שריטות לחתולים וזה רוב הסיכויים יפתור גם את הבעיה האחרת.*http://4mycat.wordpress.com*
פורסם 2011 בספטמבר 1514 שנים חתול ממש לא ישרוט מסך LCD. מקסימום ילטף אותו עם הכפה.בכל מקרה, מה שכן צריך לחשוש שאם החתול מקפץ והמסך יושב על מעמד שולחני אולי זה קצת מטריד, למרות שהחתול צריך להיות ממש גדול וכבד בשביל להזיז מסך. אם אפשר לתלות על הקיר אתה תוכל לפתור את כל הבעיות האלה.
פורסם 2011 בספטמבר 1514 שנים זה נראה כלכך מבויים,הזוית של הצילום החתול שכבר היה מונח שם והמסך שמונח ממש בקצה השולחן.. והכי הזוי שהוא לא מחובר לשום כבלים, אפילו לא חשמל!בקיצור FAIL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.