עבור לתוכן

בעיית הנחייה קולית בווייז (גלקסי 2)

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה עם ההנחייה הקולית בווייז שאני לא מצליח להפטר ממנה.

ברכב שלי יש דיבורית בלוטות' מובנית שהגלקסי 2 מדבר איתה. על מנת לשמוע את ההנחייה הקולית של הווייז אני עובר במערכת של הרכב למקור שהוא הפלאפון, ואז באופן אוטומטי בלי כל התערבות מצידי הטלפון מתחיל לנגן את המוזיקה שקיימת על גביו (אמפי3ים למיניהם). אבל זה עוד כלום, העניין הוא שגם כשאני סוגר את הנגן הייעודי / ווינאמפ ומכבה את כל המוזיקה בפלאפון, אני אמנם מקבל שקט, אבל ברגע שההנחייה הקולית הראשונה נשמעת (בסגנון של: "פנה שמאלה") יחד איתה מתחילה להתנגן שוב המוזיקה. כלומר הוא לא מסוגל לעשות סטרימינג בבלוטות' של הנחייה קולית מבלי שתהיה לו פקודה אוטומטית לעשות PLAY לנגן (יהא אשר יהא).

עברתי על כל האפשרויות בווייז ולא מצאתי שום דבר רלוונטי. אני בטוח שאני לא היחידי והפתרון בטח פשוט - למישהו יצא להתקל בזה?

פורסם

כנראה פאק כלשהו ב-ROM או אפליקציות שמתנגשות ואז מתחרפנות. נסה להתקין מחדש את ה-Waze + להסיר את ה-Winamp, אולי היא זו שגורמת לבעיה. תתחיל באלימנציה

פורסם

תעשה מה שכולם עושים אלא אם מדובר במערכת BT מלאה מובנת ברכב, הדיבוריות לא יודעת לטפל ב-Phone Audio.

תכנס להגדרות הBT במכשיר ותגדיר Call Only, ההנחיה הקולית תצא מהספיקר של המכשיר במקום מהדיבורית(שלא תומכת ברוב המקרים בAudio נורמאלי הInstant Play זה "באג" יידוע בדיבוריות BT סוג ד' שלא מאפשרות שליטה מלאה על המכשיר(חיוג, media player controls, dpad).

זה עדיף בהרבה מאשר שימוש בדיבורית, שומעים הרבה יותר טוב, אין באגים, ואם הדיבורית מחוברת ל-Aux של הסטריאו גם לא צריך לוותר על המוזיקה.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שכמו שציינתי זו מערכת BT מלאה מובנית ברכב עצמו. ובתכלס אני מעדיף לשמוע הנחיות דרך המערכת של הרכב ולא דרך הספיקר של הטלפון.

פורסם
  • מחבר

בקיצור, "נדפקתי"? אין רעיונות יצירתיים?

פורסם

נסה להתקין את האפליקציה BTmono.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים