עבור לתוכן

אוווףףף, מכבי האלה מבאסים!

Featured Replies

פורסם

מתי שמעת מישהו ממכבי חיפה שלהפסיד באירופה 1-0 זה כבוד גדול? אם שכחת השנה קבצותך מכבי ת"א עם האבי נמני שלך עפה בסיבוב הראשון וביזתה (שוב) את הכדורגל הישראלי עם ההתנהלות השכונתית שלה כרגיל במשחקי אירופה (לא שבליגה אתם כאלה טובים גם...).

מכבי חיפה היא האחרונה שמתגאה אחרי הפסדים מכובדים, מה גם שהיא הביאה הכי הרבה כבוד לכדורגל הישראלי באירופה ושברה את כל השיאים הרבה לפני שקבוצות כמו מכבי והפועל ת"א רק חלמו להגיע למעמדים כאלה שחיפה הגיעה אליהם כמו ההגעה לשמינית גמר גביע המחזיקות ב-93 שאף אחד לא ידע מי זאת ישראל שנדחפה למשחקי אופ"א, חיפה היכתה שוב ב-98 עם הגעה לרבע גמר גביע המחזיקות והשיא היה בשנה שעברה עם ההישג הבלתי נשכח בליגת האלופות. אנחנו נשארנו עם הזכרונות, אתם תמשיכו לאכול ת'לב שלכם ולחלום על השיגים כמו של חיפה.

אז אל תגיד שחיפה מתלהבת אחרי הפסדים מכובדים כי זה מה שאתם עשיתם אחרי ההפסד לז'ילינה וביזיתים את הכדורגל שוב פעם באירופה.

יום טוב שיהיה לכם.

כמה שטויות אתה יכול לפלוט בהודעה אחת?

התנהלות שכונתית באירופה? אנחנו בסה"כ הפסדנו... אתם אלה שלא יודעים להשתמש במכונת פקס... ::)

מה שקרה בין מכבי לז'ילינה לא קשור בשום אופן ליכולת של מכבי על המגרש וגם אם האייקיו שלך שואף ל0 אתה מבין את זה טוב מאד. אבי נמני היה זה שבגללו מכבי עפה.

כן כן... לכם יש את הזכרונות ולנו את האליפות.

פורסם

חחחחחחחחח , יפה הכנסת לו עם הפקס ....

גם אני אוהד של מכבי חיפה , ואני לא אכנס לריבים פה של מי יותר טוב וכו...

כל קבוצה עשתה את שלה , אבל עם נניח את העובדות זה די ברור שההישגים של חיפה באירופה עד כה היו יותר טובים מאשר של מכבי ת"א

מאחר שאף אחד פה לא שייך להנהלה של הקבוצות הוא לא יכול לתת שום סיבות של אבי נמני , מחנאות כי כולם הגיעו מגורם שלישי .

וזה שמכבי ת"א הפסידו אחרי שהובילו ב19 זה ממש בושה לפי דעתי , אפילו שאני לא רואה כדורסל בישראל ;D .

פורסם

תקרא לי אוהד מ*בי שוב ותמות..

הנה זה בדיוק מה שהתכוונתי, רק אומרים לאוהדים של חיפה הפסדתם באירופה הם ישר מתחילים לדבר על גביע המחזיקות ב93, כשהיית עוד עם מוצץ בפה.

בא תהרוג אותי.

ומה שאמרת היה שאחרי הפסד של 1-0 חיפה היא מתגאה. ואל תחשוב שאתה יודע עלי הכל, כי מה שאני שכחתי בכדורגל אתה עוד לא למדת. אם אני הייתי עם מוצץ בפה אתה היית עוד עם הבקבוק. תתעסק בדברים שאתה מבין, ותחסוך לעצמך בושות. אוהד אחר היה נותן כבוד ולא יוצא נגד הקבוצה היחידה שמביאה כבוד לישראל באירופה, ושבזכותה מחזיקים מהכדורגל הישראלי.

פורסם

כמה שטויות אתה יכול לפלוט בהודעה אחת?

התנהלות שכונתית באירופה? אנחנו בסה"כ הפסדנו... אתם אלה שלא יודעים להשתמש במכונת פקס... ::)

מה שקרה בין מכבי לז'ילינה לא קשור בשום אופן ליכולת של מכבי על המגרש וגם אם האייקיו שלך שואף ל0 אתה מבין את זה טוב מאד. אבי נמני היה זה שבגללו מכבי עפה.

כן כן... לכם יש את הזכרונות ולנו את האליפות.

כמה שטויות אני יכול לפלוט? סתכל שוב מה רשמת בהודעה. אם ההפסד של מכבי לא קשור למה שקרה על המגרש, אז אל מה הוא קשור בדיוק? 11 שחקנים של מכבי קבעו את התוצאה ולא מישהו אחר. ואם היה לך טיפת שכל בראש הקטן שלך, היית מבין מה שכל אוהדי מכבי ת"א הבינו ממזמן, שלא נמני ולא בנין היו הבעייה של מכבי. פשוט הלבישו עליהם תיק כדי להיפטר מהחוזים השמנים שלהם וללוני לא הייתה ברירה אלא להפוך את שניהם לפרובלמטים. הדוגמא הכי טובה שקיבלתם כאן לסוג של אוהדי מכבי ת"א היא בתגובה שלך אדון Sunny Jim, לפני חמישה חודשים נמני היה המלך שלכם כשהביא לכם אליפות במו רגליו, ועכשיו נמני הוא הסיבה לכישלון מול קבוצה של דרג ז' באירופה (ז'ילינה). תעשה לי טובה ואל תדבר שטויות כמו הקודם לפניך כי אני יכול ללמד אותך מה קורה בקבוצה שלך.

פורסם

כאוהד של מכבי זה כבר כמה שנים טובות אני לא זוכר התחלה אירופאית כל כך טובה.......

5-1, ועוד עם שני ניצחונות חוץ יוקרתים, כשלהזכירכם צסקא הפסידה בבית לסקיפר, מראה רק עד כמה

ההישג של מכבי הוא משמעותי.

ההפסד הזה ממש היה מצער, כי להוביל על צסקא ב19 הפרש לא נותנים כל יום, אבל זה החיים.

בינתיים המאזן הוא טוב, ונקווה שימשיך כך. ואני אומר עדיף להפסיד עכשיו וללמוד מטעויות מאשר להפסיד

בדרך לפיינל פור.

והמשך גלישה נעימה לכולם........ 8)

פורסם

כמה שטויות אני יכול לפלוט? סתכל שוב מה רשמת בהודעה. אם ההפסד של מכבי לא קשור למה שקרה על המגרש, אז אל מה הוא קשור בדיוק? 11 שחקנים של מכבי קבעו את התוצאה ולא מישהו אחר. ואם היה לך טיפת שכל בראש הקטן שלך, היית מבין מה שכל אוהדי מכבי ת"א הבינו ממזמן, שלא נמני ולא בנין היו הבעייה של מכבי. פשוט הלבישו עליהם תיק כדי להיפטר מהחוזים השמנים שלהם וללוני לא הייתה ברירה אלא להפוך את שניהם לפרובלמטים. הדוגמא הכי טובה שקיבלתם כאן לסוג של אוהדי מכבי ת"א היא בתגובה שלך אדון Sunny Jim, לפני חמישה חודשים נמני היה המלך שלכם כשהביא לכם אליפות במו רגליו, ועכשיו נמני הוא הסיבה לכישלון מול קבוצה של דרג ז' באירופה (ז'ילינה). תעשה לי טובה ואל תדבר שטויות כמו הקודם לפניך כי אני יכול ללמד אותך מה קורה בקבוצה שלך.

אין אין... איזה חמודים הפישרים האלה שחושבים שהם יודעים הכל יותר טוב מכל העולם.

אל תתחיל להכנס ל"סאגת נמני" כי אתה לא יודע פשוט כלום עליה. בערך חודש וחצי לפני שנמני עזב אני, כמו כמה אוהדים ספורים(אורית מרום, אור שפונדר וכמה אוהדים נוספים שקרובים מאד להנהלה, אבל בוא לא נכנס לפרטים ;)) ידענו שנמני לא יהיה במכבי בעונה שאחרי זה והוא כמעט בטוח סגור בבית"ר. אם אתה לא מאמין לי אז תשאל את NICE 1, שסיפרתי לו את זה בערך שבוע לאחר סיום העונה שעברה...

אז תאמין לי, שאתה לא יכול ללמד אותי דבר אחד שאני לא יודע על הקבוצה שלי, אז בבקשה, אל תקפוץ מעל המותניים כי את הפופיק עברת כבר מזמן.

חלקית אתה צודק לגבי הקטע הכלכלי, אבל נמני הוא זה שאשם בהפסד לז'ילינה, כמו גם התוצאות שהיו עד לפני שהוא שוחרר ממכבי(ההפסדים המבישים בגביע הטוטו). הרקבון במכבי החל עוד הרחק בתחילת העונה שעברה, בסופיה, הונגריה, שבה אירחנו קבוצות אירופאיות בגביע אופ"א. איזושהי תקרית קטנה(או שענקית) בין נמני לקלינגר, שלצערי אסור לי לפרט עליה. אולי בעתיד הקרוב או הרחוק מאד, כולם ידעו.

תגיד את האמת, אתה עדיין חושב שאתה יכול ללמד אותי מה קורה בקבוצה שלי?

פורסם

באמת שאני ממש לא רוצה לדעת כלום על מה שקורה במכבי ת"א אני כ"כ לא סובל את הדבר הזה שנקרא מכבי ת"א ואין לי מה לדבר על מה שקורה בתוך הקבוצה הזאת עוד. יש שם ריח של סירחון וריקבון כבר המון זמן ולא ממש מתחשק לי לנסות להבין מה קורה שם.

מחנאות בין השחקנים, מחנאות בין האוהדים, מכות באימונים וכל מיני סיפורים טובים למיניהם...

קבוצה לתפארת מדינת ישראל! :D

פורסם

די כבר עם הויכוחים האוויליים האלה על הקבוצות שאתם אוהדים וספורט בכלל (לפחות ע"ג הפורום).

אין לכם מה לעשות אלא להתווכח איזו קבוצה יותר טובה ומי זוכר יותר טוב את הסטוריית הכדורגל/סל?

איך לא נמאס לכם לטחון מים, והרי זה לא יעזור כי כל אחד מבוצר בעמדתו.

תעלו פאזה. חאלס.

אגב, הדיון הזה לא קשור לפורום הזה (פורום אקטואליה תרבות).

פורסם

זאת בדיוק הסיבה שצריך לכלוא אוהדים של הפועל ת"א בשער-מנשה. :)

פורסם

די כבר עם הויכוחים האוויליים האלה על הקבוצות שאתם אוהדים וספורט בכלל (לפחות ע"ג הפורום).

אין לכם מה לעשות אלא להתווכח איזו קבוצה יותר טובה ומי זוכר יותר טוב את הסטוריית הכדורגל/סל?

איך לא נמאס לכם לטחון מים, והרי זה לא יעזור כי כל אחד מבוצר בעמדתו.

תעלו פאזה. חאלס.

אגב, הדיון הזה לא קשור לפורום הזה (פורום אקטואליה תרבות).

אממ... אני לא זוכר שמישהו ביקש ממך להשתתף בדיון, או ביקש את דעתך לגבי דיונים על קבוצות ועל ספורט בכלל... ::)

אז תשמור את דעתך שלא מעניינת אף אחד-לעצמך.

לסיכום, לא רוצה-אל תקרא :P

פורסם

לאוהד חיפה ההוא, שמלמד אותי על כדורגל עם יד מאחורי הראש בריצה אחורה, תהיה לי בריא.

אם הייתי אוהד של הקבוצה הכי טובה והכי הישגית והכי עשירה, הייתי אוהד כמוך של חיפה בכדורגל ומ*בי בכדורסל וריאל באירופה,

אבל הישגים, למרות שמשמחים אותי, לא בונים קבוצה.

אתה תישאר תמיד אוהד של הקבוצה הראשונה שהרגה אוהד של עצמה,

ואני מצידי הולך עם הפועל לליגה לאומית.. אין לי כוח להתווכח על כדורגל.

פורסם

לאוהד חיפה ההוא, שמלמד אותי על כדורגל עם יד מאחורי הראש בריצה אחורה, תהיה לי בריא.

אם הייתי אוהד של הקבוצה הכי טובה והכי הישגית והכי עשירה, הייתי אוהד כמוך של חיפה בכדורגל ומ*בי בכדורסל וריאל באירופה,

אבל הישגים, למרות שמשמחים אותי, לא בונים קבוצה.

אתה תישאר תמיד אוהד של הקבוצה הראשונה שהרגה אוהד של עצמה,

ואני מצידי הולך עם הפועל לליגה לאומית.. אין לי כוח להתווכח על כדורגל.

אין לך טיפת בושה וטיפת כבוד לאוהד שעדיין יושב מחוסר הכרה. שוב אני אומר לך - אתה לא מכיר אותי ולא יודע כלום על למה ומתי ואיך אני אוהד של מכבי חיפה. אוהד הצלחות תקרא לעצמך או למישהו אחר ולא לי.

עדיין לא הבנתי מה הקשר בין זה שאני אוהד מכבי חיפה לבין זה שאמיר רנד שוכב מחוסר הכרה. לפחות האוהדים שלנו לא עושים את המאמן מלך אחרי ניצחונות, ושולחים אותו ואת היו"ר הבייתה אחרי הפסדים.

ואתה - לך לליגה הלאומית, תיסע לקריית שמונה, להרצליה, ולמשחק צמרת מול הפועל כפ"ס.

ודרך אגב, להרבה קבוצות בליגה יש המון המון כסף, תראה את אשדוד או מכבי ת"א או בני יהודה, אבל השאלה מה עושים איתו. כרגע, ב-40 אחוז מהיכולת של חיפה, היא עדיין במקום הראשון, אז שב אתה בשקט ושבו כולם בשקט כי אנחנו מקווווםםםםם 1!!! תאכלו ת'לב בשקט!!!

ותחלמו להיות בליגת האלופות... אוווו תכניסו טוב לראש שליונייטד אנחנו נתנו 3 בראששש 1,2,3!!! (כבר קטנה עלינו אולימפיאקוס...).

מי יתן והדיון הזה יימשך כי אני רק נהנה ממנו.

פורסם

באמת, איך קומץ מעז לצעוק למאמן להתפטר (לא שבחיפה זה לא קרה כשאתם מקום ראשון) זה באמת בושה במיוחד ליד יציע שלם שמועך אנשים והורג ילד.

אני מבטיח לך שהפועל לא ירדו כל כך מהר ללאומית.

והעניין עם מנצסטר, עליו דיברתי בהודעה הראשונה שלי כאן, זה כמו השדרנים הישראליים שמתלהבים מהיכולת של ברקוביץ בליגת המילואים נגד טוטנהאם במשחק האחרון שלו.

פורסם

אממ... אני לא זוכר שמישהו ביקש ממך להשתתף בדיון, או ביקש את דעתך לגבי דיונים על קבוצות ועל ספורט בכלל... ::)

אז תשמור את דעתך שלא מעניינת אף אחד-לעצמך.

לסיכום, לא רוצה-אל תקרא :P

בתור התחלה - תרגע.

אני לא שואל אותך (או מישהו בכלל) אם להשתתף בדיון כזה או אחר.

זה שאני "הולך נגד הזרם" בדיון הזה לא מונע ממני להשתתף בו או להביע את דעתי.

ואגב דעות שלא מעניינות אף אחד - התגובה שלך ממש לא במקום.

חבל שאתה מרשה לעצמך להתבטא בכזו גסות בפורום.

פורסם

לאיתי, קודם כל, אני רגוע... אל תדאג, שום פורום אף פעם לא העלה לי את לחץ הדם, ולא היה תקדים גם הפעם.

ואם אתה מופתע מה"גסות" של ההודעה שלי, אז תקרא את ההודעה שאתה כתבת, שאני הגבתי עליה, שוב פעם, ותראה שאתה לא השתתפת בדיון הזה אלא ניסית להשתיק אותו בלי שום סיבה, רק בגלל שזה לא מעניין אותך.

למה שלא תלך להופעה של מטאליקה ותבקש שיורידו את הווליום? אתה תעשה בדיוק את אותו הדבר.

רוצה להשתתף בדיון? תשתתף בכיף. אבל למה לנסות ולהרוס אותו?

לדודי הסטלן, התקציב של חיפה גבוה פי 2 מהתקציב של כל הקבוצות האחרות בליגה חוץ ממכבי תל אביב, למרות שעדיין התקציב של חיפה גבוה משמעותית.

אתה מתבלבל בין היכולת של הקבוצות לגודל התקציב שלהם. לבני יהודה יש תקציב גדול?! קבוצה שהייתה מפורקת בתחילת העונה... רק בעזרת מאמן מעולה וכמה שחקנים מצויינים שהם הצליחו ללקט בחוכמה ובזול, הם נמצאים איפה שהם נמצאים.

לגבי אשדוד, אם לא ידעת, חיים רביבו מקבל מאשדוד 25 אלף דולר בעונה... התקציב שלהם לא גדול.

אגב, הכי קרעת אותי מצחוק כשאמרת שאולימפיאקוס קטנה עליכם! חחחחחח... גדול אתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים