עבור לתוכן

אוווףףף, מכבי האלה מבאסים!

Featured Replies

פורסם

:'( :'(ומזה הריבאונד (או החוסר...) בדקות האחרונות???

ומה נותנים לבורשטיין לזרוק את הזריקה הכי חשובה של המשחק? :'(

פורסם

כדאי שתציין בכותרת שאתה מתכוון לכדורסל, כי גם מכבי בכדורגל הפסידו יפה היום (3-0, אלא אם כן הם חטפו עוד גול אחרי שכיביתי את הטלוויזיה כשהכדור השלישי נכנס פנימה בהארכת הזמן).

פורסם

דן, זה בדיוק מה שקרה.

נגמר 4-0. שער בדקה ה-93. ::)

ובאסה עם מכבי בכדורסל. :-X

חפיף, יעלו להצלבה - לא להתרגש.

פורסם

אבל עדיין זה באסה... :'(

פורסם

ערב עגום לספורט הישראלי :-\ נקווה לימים טובים יותר. ההפסד של מכבי ת"א מול צסקא יותר גרוע וחבל לשמוט יתרון של 19 נקודות בבית מול עשרת אלפים צופים אבל לא נורא גם מאזן של 1-5 זה מאזן טוב.

פורסם

דן, זה בדיוק מה שקרה.

נגמר 4-0. שער בדקה ה-93. ::)

חחחח, אוי כמה שזה עלוב :\

פורסם

חחח...אבל אני זכיתי (או לפחות לא הפסדתי)בהתערבות 8) 8) 8) 8) 8) ;D :P

הימרנו על תוצאת המשחק(כדורסל) היום בעבודה(הכי רחוק מהתוצאה מביא עוגה לחבר'ה)

אני המרתי על 3+ למכבי

הבא אחריו +5 למכבי

אחרי 7+ למכבי

ואחריו +10 למכבי

ההימור המפסיד היה 15+ למכבי

לפחות יצא משהו טוב מהמשחק הזה

פורסם

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ערב מצוייייין

פורסם

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ערב מצוייייין

שלום גם לך אוהד הפועל ת"א

פורסם

ערב מצוייייין

^^

what he said

חיפה זה טוב רק כדי לא לשמוע את האוהדים שלהם מחליטים שוב שאין ספק שלהפסיד 1-0 זה ההישג הכי גדול של הכדורגל הישראלי

ומכבי בכדורסל זה הכי חשוב, כמו שאומר המשפט הידוע- אם מכבי נגד אש"ף, אני אש"ף.

פורסם

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!11

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה רבה לך צסקא!

שמעון מזרחי Tתאבד כבר אני שונא *כבי ת"א!!!!!!!!!!!

יום ראשון דרבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה רבה לך צסקא!!!!!!!!!!!

מ-ל-ח-מ-ה ביד ושם ביום ראשון!!!!!!!

פורסם

חחח... אני במקומך לא הייתי כל כך שמח... כי למשחק הבא שלה מכבי תבוא עצבנית ונחושה להשמיד. וזה יהיה ביד אליהו, ואתם תהיו הקורבן. אז אולי היית מעדיף שמכבי תנצח את צ.ס.ק.א רק בשביל שלא תחטפו תבוסה גדולה מהרגיל :P

פורסם

^^

what he said

חיפה זה טוב רק כדי לא לשמוע את האוהדים שלהם מחליטים שוב שאין ספק שלהפסיד 1-0 זה ההישג הכי גדול של הכדורגל הישראלי

ומכבי בכדורסל זה הכי חשוב, כמו שאומר המשפט הידוע- אם מכבי נגד אש"ף, אני אש"ף.

מתי שמעת מישהו ממכבי חיפה שלהפסיד באירופה 1-0 זה כבוד גדול? אם שכחת השנה קבצותך מכבי ת"א עם האבי נמני שלך עפה בסיבוב הראשון וביזתה (שוב) את הכדורגל הישראלי עם ההתנהלות השכונתית שלה כרגיל במשחקי אירופה (לא שבליגה אתם כאלה טובים גם...).

מכבי חיפה היא האחרונה שמתגאה אחרי הפסדים מכובדים, מה גם שהיא הביאה הכי הרבה כבוד לכדורגל הישראלי באירופה ושברה את כל השיאים הרבה לפני שקבוצות כמו מכבי והפועל ת"א רק חלמו להגיע למעמדים כאלה שחיפה הגיעה אליהם כמו ההגעה לשמינית גמר גביע המחזיקות ב-93 שאף אחד לא ידע מי זאת ישראל שנדחפה למשחקי אופ"א, חיפה היכתה שוב ב-98 עם הגעה לרבע גמר גביע המחזיקות והשיא היה בשנה שעברה עם ההישג הבלתי נשכח בליגת האלופות. אנחנו נשארנו עם הזכרונות, אתם תמשיכו לאכול ת'לב שלכם ולחלום על השיגים כמו של חיפה.

אז אל תגיד שחיפה מתלהבת אחרי הפסדים מכובדים כי זה מה שאתם עשיתם אחרי ההפסד לז'ילינה וביזיתים את הכדורגל שוב פעם באירופה.

יום טוב שיהיה לכם.

פורסם

תקרא לי אוהד מ*בי שוב ותמות..

הנה זה בדיוק מה שהתכוונתי, רק אומרים לאוהדים של חיפה הפסדתם באירופה הם ישר מתחילים לדבר על גביע המחזיקות ב93, כשהיית עוד עם מוצץ בפה.

פורסם

פיני גרשון הרגיש "היי" ברבע השלישי אז הוא החליט להוציא את פרקר, המנהיג של הקבוצה...שיפוט גרוע.

אבל כמו שמישהו לפני אמר, לא נורא. יש הצלבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים