עבור לתוכן

האם קיים במשרד הפנים מאגר תמונות?

Featured Replies

פורסם

אתם מתעלמים מהעיקר ומתעסקים בתפל... נניח והבחור באמת איבד את התעודת מילואים שלו... נניח

לפי ההודעות האחרונות של פותח הדיון - או שמדובר בבחור משועמם שמנסה לעבוד על החברים בפורום, או שמדובר בבחור שמנסה לזייף ת"ז. ולהזכירכם בארצנו הקטנטונת לזיוף ת"ז יש השלכות יותר מסוכנות מקטין שקונה אלכוהול.

שוב... אני היחיד שרואה פה משהו דפוק?

פורסם

כן.

לדעת שלמשרד הפנים יש העתק של התמונה המקורית לא יקדם אותו בהוצאת תעודת זהות מזוייפת, גם לא לדעת איך להוציא תמונה מדף למינציה, לא יודע אם אי פעם ניסית - מדף למינציה רגיל זה די קשה להוציא את התמונה, מתעודת זהות זה מאוד קל..

פורסם

מה גם שיש חותמת סגולה - חצי על התעודה וחצי על התמונה.

פורסם

קשור חלקית,

לאחרונה עדכנתי כתובת בבניין הטיל בחיפה (*עשרות עובדי הבניין זועקים: "בניין המפרשית!!! גנבנו מדובאי תכנון של מפרשית ולא טיל!"*) והיה שם ליד השולחנות של הפקידים מין מכונה מפחידה כזאת שאני מניח מיועדת לתעודות זהות חכמות אבל היה שם איש עם ביגוד של פינגווין שטען שזה שואב את הנשמות של החוטאים או משהו כזה. :s05:

פורסם

אפשר להגיעה עם אחד מההורים ופתרת עניין.

פורסם
  • מחבר

אין לי תעודת מילואים כי השתחררתי שנה לפני המועד שלי. והשרשור שפתחתי לגבי להוציא תתמונה מכרטיס נסיעה, אני כבר באמת הרבה זמן מנסה להוציא את התמונה בכל מקרה זה תמונות מהילדות.

ואני לא מתכוון לזייף שום דבר אם חשבתם על זה! בשביל מה? אלכוהול-סיגריות? אני מספיק גדול כדי לקנות. רישיון אין לי,אבל אני עושה טסט עוד שבועיים. כך שזיוף זאת לא הכוונה שלי.

חוץ מזה הסברתי שאין לי תעודה מזהה אחרת חוץ מדרכון שהוצאתי אותו לפני כמעט 12 שנים.

פורסם

תגיע עם תעודת לידה ועם אחד ההורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים