עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך למחשב ישן (תקציב גמיש)

Featured Replies

פורסם

בגדול אני רוצה לדעת מהו הכרטיס החזק ביותר שלא מוגבל ע"י המפרט הבא:

מעבד AMD 4800x2

זכרון 2GB

ספק כוח HEC-300AR-TF

מסך SAMSUNG 2333T

ובנוסף אם קיימות אלטרנטיבות משתלמות ממנו.

הצרכים העיקריים מהמחשב - כרגע - הם משחקי פלאש וסרטים, כאשר כרטיס המסך הנוכחי עושה את העבודה בקושי רב (Geforce 7050PV אם זכרוני לא מטעה אותי). בכל מקרה אשמח אם הכרטיס החדש יוכל להריץ משחקים קצת יותר מודרניים כגון Black Ops.

אין כוונה לבצע שדרוגים למעט כרטיס המסך. לכן אם אין טעם להשקיע בו, חשוב לי לדעת את זה מראש.

פורסם

יש טעם לשדרג, אבל הספק שלך מגביל מאוד. הכרטיס שהייתי מציע לך לקנות הוא זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1395. זול וכמה דורות אחורה (לא תומך DX11), אבל למחירו זה כרטיס חזק.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר, לא תיארתי לעצמי שהגרוטאה שלי תריץ משחקי DX11. בכל אופן כרטיס נחמד מאוד. יותר זול ממה שציפיתי.

אני מבין שגירסת ה1GB לא מומלצת בגלל הזכרונות האיטיים יותר?

פורסם

א. סתם שאלה מה המשחק האחרון שהצלחתה להריץ על המערכת שלך?

ב. הכרטיס שהוצע כאן זה לא כרטיס גיימינג אולי להרצת HD ומשחקים קלים, כרטיסי גיימינג קל/בינוני עולה החל מ500 שקל ומעלה.

בעיה נוספת זה שהמעבד שלך יגביל אותך ככה שאי אפשר לחשוב על כרטיס מתקדם יותר.

אים המטרה שלך במחשב הוא משחקים כדי לחשוב על מחשב חדש.

פורסם

כרגע הספק שלך מאוד מגביל בהתקנה של כרטיס מסך נורמלי+המעבד מאוד עתיק.

לפי דעתי אם אתה רוצה להנות ממשחקים מודרניים תצתרך לקנות: ספק, מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

המשחק האחרון שהמחשב הזה הריץ? וואו...אולי Max Payne 2...כל המשחקים מ2004 ואילך פשוט לא זזים. ואני מדבר איתכם על נפילות פריימים במשחקים כמו Plants Vs. Zombies. בגלל זה אני חושב שכרטיס כמו הGT240 כן יהווה שיפור משמעותי, אלא אם לדעתכם כדאי לחסוך כל שקל בשביל מחשב חדש.

פורסם

אני במקומך הייתי חוסך ואז קונה את החלקים שציינתי

מעבד+לוח אם+זיכרון נגיד 800-1000 ש"ח

ספק 200-400 ש"ח

500-600 ש"ח כרטיס מסך ביניים או 800-900ש"ח משהו יותר חזק

זה חומרה שתשמש אותך לעוד הרבה זמן.

פורסם
  • מחבר

מבחינת שיקולי עלות תועלת אני מסכים איתך, אבל לא תכננתי כרגע להוציא 2000+ שקל על חומרה. מצד שני חבל לזרוק 270 שקל לפח.

בקיצור אני צריך לחשוב על זה.

בכל מקרה תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים