עבור לתוכן

מישהו ניסה את המקלדת הסולרית של לוג'יטק ה K750 ?

Featured Replies

פורסם

500-600, לא זוכר בדיוק. בכמה שהם מוכרים, אין שם הנחות הרי.

אין לי מושג כמה מהר זה יירד, אז אני לא יודע מקצועי או לא, אבל בינתיים זה אחלה.

זהו שבדקתי שוב באתר, והם עדיין כותבים אנגלית בלבד.. אייבורי מוכרים עם עברית אבל שנתיים אחריות, אז אני מניח שמדובר ביבואן אחר.

כמה עלה לך באיביי? ואיך החוויה עד כה? אני שוקל לקנות מאיביי עכבר MX Performance מחודש בגלל פער מחירים עצבני.

פורסם
  • מחבר

באיביי זה יצא בערך 280 שקל אבל קרתה פאדיחה, המוכר שם את זה במעטפה מפוצפצת והדואר המטומטם הושיב על זה איזה חבילה שעיקמה את המקלדת אז נאלצתי לשלוח לו את זה חזרה. אחרי שהוא יקבל הוא שולח לי חדשה. פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה.. אבל איך אומרים לכל דבר יש פעם ראשונה, וזה הסיכון שלוקחים שקונים באיביי.

זמן קצר אחרי שקניתי באיביי, השגתי עוד מקלדת כזאת מיד 2 פה בארץ, כמו חדשה והיא עובדת אחלה אז החלטתי או למכור אותה (259 שקל למעוניינים) או לתת לאבא שלי.

:)

לגבי העכברים המחודשים ושאר מוצרי לוג'יטק מחודשים באיביי. אני לא חושב שכדאי לך לקנות. הדרך המומלצת ביותר לקנות את המוצרים היקרים זה לחכות ל- 1+1 באופיס דיפו \ באג ואז למצוא פרטנר או לקנות שניים ואח"כ למכור. זה נכון גם לגבי קנייה של מוצרי לוג'יטק חדשים. המקרה של K750, זה סיכון, אפילו סיכון די "רציני" כי היא לא זולה. הסיבה שאני אומר את זה, זה כי לוג'יטק היא אמנם חברה טובה ואמינה, אבל לא מעט פעמים נאלצתי לעשות RMA למוצרים שלהם, משמע מימוש אחריות. אני לא יודע אם בנדא יחליף מוצרים תקולים שלא נקנו דרכו. שמעתי כבר סיפורים שכן, אבל אני כמעט בטוח שלא.

אגב, אני חושב שעדיף G700, במקום ה MX. יש לי את ה"אח" הקטן שלו והם לא טובים למשחקים העכברים האלה.

פורסם

כמה עלה לך באיביי? ואיך החוויה עד כה? אני שוקל לקנות מאיביי עכבר MX Performance מחודש בגלל פער מחירים עצבני.

למה דווקא את העכבר הזה? אני שואל כי אני משתמש בו כשבוע ולא מבין למה המחיר ההזוי שדורשים עליו.

פורסם

ואתה קנית אותו במחיר ההזוי? גם אני לא מבין למה דורשים עליו כל כך הרבה כסף. אני רוצה דווקא אותו כי אני חושב שהצורה שלו תתאים לי, ולהבדיל מה-G700 הבנתי שהסוללה שלו מחזיקה.

לגבי העכברים המחודשים ושאר מוצרי לוג'יטק מחודשים באיביי. אני לא חושב שכדאי לך לקנות. הדרך המומלצת ביותר לקנות את המוצרים היקרים זה לחכות ל- 1+1 באופיס דיפו \ באג ואז למצוא פרטנר או לקנות שניים ואח"כ למכור. זה נכון גם לגבי קנייה של מוצרי לוג'יטק חדשים. המקרה של K750, זה סיכון, אפילו סיכון די "רציני" כי היא לא זולה. הסיבה שאני אומר את זה, זה כי לוג'יטק היא אמנם חברה טובה ואמינה, אבל לא מעט פעמים נאלצתי לעשות RMA למוצרים שלהם, משמע מימוש אחריות. אני לא יודע אם בנדא יחליף מוצרים תקולים שלא נקנו דרכו. שמעתי כבר סיפורים שכן, אבל אני כמעט בטוח שלא.

אגב, אני חושב שעדיף G700, במקום ה MX. יש לי את ה"אח" הקטן שלו והם לא טובים למשחקים העכברים האלה.

כן אבל מדובר על פער מחיר של יותר מ-350 ש"ח(!)..

בנדא לא מתעסקים עם זה, אם תהיה לך בעיה תצטרך לפנות ללוג'יטק העולמית.

מה אני אחכה עכשיו שנה למבצעי 1+1? זו בעיה.

G700 הבנתי זולל את הסוללה ואז אתה גם ככה תקוע עם כבל רוב הזמן, אז מה עשינו בזה? אני לא גיימר כבד (או כמעט בכלל), אבל במה זה לא טוב?

פורסם
  • מחבר

ואתה קנית אותו במחיר ההזוי? גם אני לא מבין למה דורשים עליו כל כך הרבה כסף. אני רוצה דווקא אותו כי אני חושב שהצורה שלו תתאים לי, ולהבדיל מה-G700 הבנתי שהסוללה שלו מחזיקה.

כן אבל מדובר על פער מחיר של יותר מ-350 ש"ח(!)..

בנדא לא מתעסקים עם זה, אם תהיה לך בעיה תצטרך לפנות ללוג'יטק העולמית.

מה אני אחכה עכשיו שנה למבצעי 1+1? זו בעיה.

G700 הבנתי זולל את הסוללה ואז אתה גם ככה תקוע עם כבל רוב הזמן, אז מה עשינו בזה? אני לא גיימר כבד (או כמעט בכלל), אבל במה זה לא טוב?

עניין שלך. :)

היית צריך לפעול לפני חודש שהיו מבצעים. המוצרים המחודשים ב EBAY יכולים להגיע עם נזקים כל מיני. מה שזול עולה אח"כ ביוקר (ערכתי).

עיצה שלי, תשב על איביי ותמצא עסקה ממישהו שמוכר חדש.

פורסם

מצאתי, אין בעיה לקנות חדש. זה פשוט בערך 150 ש"ח יותר. כלומר "רק" כ-200 ש"ח פחות מלקנות חדש ב-KSP 2 דקות מהבית.

פורסם

קיבלתי אותו בחינם. אני לא מתלהב ממנו. לא שהוא עכבר רע אבל באמת שההפרש בינו לבין הMARATHON MOUSE לדוגמא לא כזה גדול אלא אם כן אתה ממש לא אוהב עכברים קטנים.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי אותו בחינם. אני לא מתלהב ממנו. לא שהוא עכבר רע אבל באמת שההפרש בינו לבין הMARATHON MOUSE לדוגמא לא כזה גדול אלא אם כן אתה ממש לא אוהב עכברים קטנים.

המארתון על הפנים במשחקים אבל בכללי אני מרוצה ממנו אז זאת באמת המלצה מצויינת למי שלא משחק הרבה.

פורסם

בדיוק כתבתי בת'רד מקביל שאני עם המרתון והוא עכבר מצוין לשימוש יומיומי, אבל הוא פשוט קטן מדי לכף היד שלי וזה לא נוח לאורך זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים