עבור לתוכן

מישהו ניסה את המקלדת הסולרית של לוג'יטק ה K750 ?

Featured Replies

פורסם

פה בארץ נסחפו לגמרי עם המחיר אבל אפשר להביא אותה באיזה 200 שקל מארה"ב.

הרעיון נשמע לי מגניב והביקורות ביו טיוב לא רעות אבל אשמח לשמוע ממישהו שכבר יש לו אותה וניסה....

10X ;)

זאת המקלדת:

hejay-k750-1.jpg

hejay-k750-2.jpg

פורסם
  • מחבר

יש לזה סוללת ליטיום ולטענת לוג'יטק אתה יכול לעבוד עם זה בחושך עד 3 חודשים. טוב למקרה שאתה בקוטב הצפוני או משהו. :lol:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הביקורות עליה באמזון ממש טובות, מדי פעם יש עליה מבצעים, שווה שתחכה למבצע ותזמין מחו"ל.

חבל שבארץ היא מתומכרת בצורה מטורפת..

פורסם
  • מחבר

הביקורות עליה באמזון ממש טובות, מדי פעם יש עליה מבצעים, שווה שתחכה למבצע ותזמין מחו"ל.

חבל שבארץ היא מתומכרת בצורה מטורפת..

כן זה בדיוק מה שאני אעשה. גם חיפשתי באתרים בחו"ל ובכל מיני אתרי קופונים בחו"ל ומצאתי שהיא נמכרה לא פעם במחירים די זולים .. ראיתי 45$ אז כמובן שאין טעם לקנות ב 60$ או יותר.

פורסם

גם אני מאוד מתלהב מהרעיון (לא עוד עיסוק בסוללות) ועוקב אחריה כבר זמן מה. ראיתי את פערי המחירים, אם כי בצורה מתונה יותר, כ-300 ש"ח בחו"ל ו-500 בארץ. בכל אופן, לא חשבתי לקנות מחו"ל בגלל עניין האותיות בעברית (נחוץ) והטירטור, אבל 45$ זו כבר בדיחה... אתם יכולים אולי כל אחד לזרוק לינקים למבצעים וכו' שמצאתם?

פורסם
  • מחבר

אמממ שכחתי מהקטע של האותיות.. אבל לא נראה לי שתהיה בעיה למי שכותב חצי עיוור גם ככה.

כרגע אני לא רואה אותה בשום מבצע, שווה להעיף מבט מדי פעם ב EBAY ו EBAY UK.

אם יהיה משהו מעניין אני אפרסם...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מי שרוצה יש ב 400 שקל מאיזה חנות אינטרנט ישראלית שמייבאת מארה"ב. זה מגיע ללא עברית.

"לשים לב - המקלדת מגיעה עם אותיות באנגלית בלבד.ערכת אותיות בעברית(מדבקות) מצורפת ללא תשלום."

http://www.ezdeals.co.il/?view=products&id=489316

אגב, יכול להיות שזה מה שמוסיף למחיר של היבואן הרשמי. כל הקטע של הצריבת עברית. :\

פורסם

ב-KSP מוכרים ללא עברית ב-520 ש"ח :\

פורסם
  • מחבר

וואלה? הייתי בטוח שהם מוכרים רגיל מהיבואן. יש פה פתח להשוואת מחיר מצד KSP. אני אבדוק את זה...אם נותנים לי במחיר טוב אני לוקח גם בלי העברית.

פורסם

הם בחיים לא ישוו לך, הם נתפסים על כל סעיף קטן. למשל - זמן אספקה מיידי אצלם ובקישור שאתה הבאת זה 5 ימי עסקים.

פורסם
  • מחבר

הם בחיים לא ישוו לך, הם נתפסים על כל סעיף קטן. למשל - זמן אספקה מיידי אצלם ובקישור שאתה הבאת זה 5 ימי עסקים.

אבל, אם אין להם במלאי בסניף שאני רוצה יש גם זמן אספקה.

בכל מקרה, התקשרתי לסניף הכללי אמרו לי תגיע לאחד הסניפים ותדבר עם אחד המוכרים.

אני צריך לקפוץ שם להחליף כבל גם ככה אז על הדרך אני אשאל, אין מה להפסיד. :)

פורסם
  • מחבר

ב-KSP מוכרים ללא עברית ב-520 ש"ח :\

אגב, לפי מה שהבנתי KSP כן עובדים עם בנדא, כלומר היבואן עצמו מביא את המקלדות בלי עברית. אני צריך לאשרר את זה אבל סיכוי גדול שזה ככה. יש גם מקלדות גיימרים שאני יודע שמגיעות בלי הוספה של עברית עליהן.

פורסם

בדיוק, המוכר כבר יוריד אותך מזה :) אבל צודק, אין מה להפסיד..

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בסוף קניתי לפני כמה וכמה שבועות מ-KSP.

במהלך הזמן הזה הסוללה הפנימית הלכה והתפגרה לה, לא הצליחה לשמור על האנרגיה שהאור סיפק לה, עד שבסופו של דבר כבר לא יכולתי להשתמש במקלדת בכלל.

נתתי למעבדה של KSP, שאמרו לי שיבדקו ואם אכן ימצאו שלא תקין רק אז יישלחו ליבואן. הפעם הבאה ששמעתי מהם זה כעבור כשבוע, כשהם בישרו לי שהגיעה מקלדת חדשה.

אני בסה"כ 24 שעות איתה, אבל בינתיים היא בסדר גמור. לשמחתי גם הגיעה עם אותיות בעברית, להבדיל מהמקורית.

פורסם
  • מחבר

וואלה בכמה קנית מ KSP?

אותיות בעברית מוטבעות באופן מקצועי? :)

כנראה שבנדא התחיל לקבל אותם עם עברית.

בכל מקרה, אני קניתי גם. באיביי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים