פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים פה בארץ נסחפו לגמרי עם המחיר אבל אפשר להביא אותה באיזה 200 שקל מארה"ב. הרעיון נשמע לי מגניב והביקורות ביו טיוב לא רעות אבל אשמח לשמוע ממישהו שכבר יש לו אותה וניסה.... 10X זאת המקלדת:
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים מחבר יש לזה סוללת ליטיום ולטענת לוג'יטק אתה יכול לעבוד עם זה בחושך עד 3 חודשים. טוב למקרה שאתה בקוטב הצפוני או משהו.
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים הביקורות עליה באמזון ממש טובות, מדי פעם יש עליה מבצעים, שווה שתחכה למבצע ותזמין מחו"ל.חבל שבארץ היא מתומכרת בצורה מטורפת..
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים מחבר הביקורות עליה באמזון ממש טובות, מדי פעם יש עליה מבצעים, שווה שתחכה למבצע ותזמין מחו"ל.חבל שבארץ היא מתומכרת בצורה מטורפת..כן זה בדיוק מה שאני אעשה. גם חיפשתי באתרים בחו"ל ובכל מיני אתרי קופונים בחו"ל ומצאתי שהיא נמכרה לא פעם במחירים די זולים .. ראיתי 45$ אז כמובן שאין טעם לקנות ב 60$ או יותר.
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים גם אני מאוד מתלהב מהרעיון (לא עוד עיסוק בסוללות) ועוקב אחריה כבר זמן מה. ראיתי את פערי המחירים, אם כי בצורה מתונה יותר, כ-300 ש"ח בחו"ל ו-500 בארץ. בכל אופן, לא חשבתי לקנות מחו"ל בגלל עניין האותיות בעברית (נחוץ) והטירטור, אבל 45$ זו כבר בדיחה... אתם יכולים אולי כל אחד לזרוק לינקים למבצעים וכו' שמצאתם?
פורסם 2011 בספטמבר 2414 שנים מחבר אמממ שכחתי מהקטע של האותיות.. אבל לא נראה לי שתהיה בעיה למי שכותב חצי עיוור גם ככה.כרגע אני לא רואה אותה בשום מבצע, שווה להעיף מבט מדי פעם ב EBAY ו EBAY UK.אם יהיה משהו מעניין אני אפרסם...
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים מחבר מי שרוצה יש ב 400 שקל מאיזה חנות אינטרנט ישראלית שמייבאת מארה"ב. זה מגיע ללא עברית."לשים לב - המקלדת מגיעה עם אותיות באנגלית בלבד.ערכת אותיות בעברית(מדבקות) מצורפת ללא תשלום."http://www.ezdeals.co.il/?view=products&id=489316אגב, יכול להיות שזה מה שמוסיף למחיר של היבואן הרשמי. כל הקטע של הצריבת עברית. :\
פורסם 2011 באוקטובר 614 שנים מחבר וואלה? הייתי בטוח שהם מוכרים רגיל מהיבואן. יש פה פתח להשוואת מחיר מצד KSP. אני אבדוק את זה...אם נותנים לי במחיר טוב אני לוקח גם בלי העברית.
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים הם בחיים לא ישוו לך, הם נתפסים על כל סעיף קטן. למשל - זמן אספקה מיידי אצלם ובקישור שאתה הבאת זה 5 ימי עסקים.
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים מחבר הם בחיים לא ישוו לך, הם נתפסים על כל סעיף קטן. למשל - זמן אספקה מיידי אצלם ובקישור שאתה הבאת זה 5 ימי עסקים. אבל, אם אין להם במלאי בסניף שאני רוצה יש גם זמן אספקה. בכל מקרה, התקשרתי לסניף הכללי אמרו לי תגיע לאחד הסניפים ותדבר עם אחד המוכרים. אני צריך לקפוץ שם להחליף כבל גם ככה אז על הדרך אני אשאל, אין מה להפסיד.
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים מחבר ב-KSP מוכרים ללא עברית ב-520 ש"ח :\אגב, לפי מה שהבנתי KSP כן עובדים עם בנדא, כלומר היבואן עצמו מביא את המקלדות בלי עברית. אני צריך לאשרר את זה אבל סיכוי גדול שזה ככה. יש גם מקלדות גיימרים שאני יודע שמגיעות בלי הוספה של עברית עליהן.
פורסם 2011 בדצמבר 3113 שנים בסוף קניתי לפני כמה וכמה שבועות מ-KSP.במהלך הזמן הזה הסוללה הפנימית הלכה והתפגרה לה, לא הצליחה לשמור על האנרגיה שהאור סיפק לה, עד שבסופו של דבר כבר לא יכולתי להשתמש במקלדת בכלל.נתתי למעבדה של KSP, שאמרו לי שיבדקו ואם אכן ימצאו שלא תקין רק אז יישלחו ליבואן. הפעם הבאה ששמעתי מהם זה כעבור כשבוע, כשהם בישרו לי שהגיעה מקלדת חדשה.אני בסה"כ 24 שעות איתה, אבל בינתיים היא בסדר גמור. לשמחתי גם הגיעה עם אותיות בעברית, להבדיל מהמקורית.
פורסם 2011 בדצמבר 3113 שנים מחבר וואלה בכמה קנית מ KSP? אותיות בעברית מוטבעות באופן מקצועי? כנראה שבנדא התחיל לקבל אותם עם עברית. בכל מקרה, אני קניתי גם. באיביי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.