עבור לתוכן

קניית כ.מסך לגיימינג, באיזור ה2000.

Featured Replies

פורסם

לקראת קניה של מחשב חדש אני מחפש כ.מסך, התקציב באיזור ה2000, הדרישות הן גיימינג (משחקים חדשים בהגדרות גבוהות)

המפרט כרגע:

מעבד: I5 2500

זכרון: 8GB Corsair Vengeance

לוח אם: ASROCK Z68 Extreme 4

ספק: כרגע יש לי ENERMAX MODU 82 525, אבל אפשר להחליף (לא חלק מהתקציב)

חשבתי על זוג של 6870, אבל אני לא יודע אם זה משתלם, אולי יש כרטיס יחיד עדיף.

יש לציין שחשוב לי הרעש שהכרטיס עושה, ככה שאני רוצה כרטיס עם קירור בסגנון של TWIN FROZR של MSI.

אשמח להצעות, תודה מראש.

פורסם

אתה יכול לקחת HD6950 ולפתוח אותו ל6970 וזה צריך לתת לך ביצועים מקסימליים. מצד שני המאוורר באמת יכול להרעיש אם הוא פועל בעוצמה גבוהה אבל במנוחה לא צריכה להיות שום בעיה. במשחקים גם ככה אתה מרוכז במשחק ויש את כל הסאונד של המשחק ככה שגם במקרה הזה המאוורר לא צריך להפריע. במשחקים המאוורר יכול לפעול על 60-80 אחוז פעילות ובמנוחה על 40 בעוצמה שבקושי נשמעת ואם המחשב במצב שינה אפשר להוריד אפילו עוד.

בכל מקרה עדיף כרטיס יחיד מאשר שילוב בשביל פחות התעסקויות עם פרופילים,תאימויות והסתבכויות שונות וגם ככה כרטיס יחיד חזק יכול להחזיק היום כמעט כל משחק על המקסימום.

פורסם

כדאי לציין שלא כל כרטיס יכול להפתח (למרות שאחוזי ההצלחה הם די גבוהים). בכל אופן, מחזק את דבריו של BARAK. קח כרטיס כמו 6950 היום (אם נפתח הרווחת), ובעתיד תמיד תוכל להוסיף עוד אחד. יתרונות: חסכון בכסף ופחות התעסקות וכאב ראש היום, וגם (אולי...) שיפור אלגורתמי שיוביל לפתרון חלק מהתחלואים של מערך כרטיסי מסך עד לזמן בו תוסיף אחד בעצמך.

פורסם

570 לא חזק מ 6970... אבל גם אני הייתי הולך על ה 570 ונמנע מפתיחה והתעסקויות מיותרות...

פורסם

לא שווים 150 שקל... לך על הגרסה הזולה ותמהיר אותה לבד...

פורסם
  • מחבר

אז אלה השעות שהפורום ער בהן P=

תודה לכולם על ההמלצות.

לגבי רעש, הבקשה היא בעיקר לשקט באיידל(אני ישן עם המשחב דלוק).

כמה שאלות,

האם ההתעסקות עם כל הפרופילים לא שווה את התוספת?

שאלה נוספת, אם אני קונה את ה570, האם אני אצטרך לקנות ספק חדש או שהנוכחי יספיק?

פורסם

יהיה לחוץ מדי, צריך להחליף. ישנם ספקי 620W מצויינים במחירים מעולים (seasonic, antec)

פורסם
  • מחבר

חיפשתי קצת ברשת ואני רואה הרבה חברה שמריצים מערכות דומות (525 וGTX570) לשלי עם הספק ונראה שאין להם בעיות.

השאלה היא, האם יש איזה סיכון בלנסות להריץ עם הספק הנוכחי?

פורסם

אם לא תבצע OC לא אמורה להיות בעייה.

פורסם

יהיה לחוץ מדי, צריך להחליף. ישנם ספקי 620W מצויינים במחירים מעולים (seasonic, antec)

אני מתחיל לחשוב שהדרישות של יצרניות כרטיסי המסך מוגזמות מאוד.

כשהחלפתי את ה-5850 ב-6970, עבדתי סופ"ש שלם עם ספק 460WATT בן 8 שנים. לא היו שום בעיות להריץ משחקים גם על ההגדרות הגבוהות ביותר.

פורסם
  • מחבר

חבר שלי גם הריץ שני 4870 על אותו הספק.

אני מאמין שהדרישות של היצרניות הם כסת"ח. לוקחים מרווח ביטחון של איזה 40%, כי לך תדע אם משהו יקנה ספק רע שלא באמת מסוגל להגיע למקסימום הרשום עליו.

פורסם

לא בדיוק כסת"ח - לא כל ספק 500W מספק אותו זרם במסילות ה-12V. חלק 18A וחלק 40A.

פורסם
  • מחבר

הדרישות המומלצות לGTX570 זה ספק 600W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים