עבור לתוכן

ביצועים נמוכים בעקבות החלפת כרטיס מסך:

Featured Replies

פורסם

שלום ,

החלפתי את כרטיס מסך הישן שלי בזה : Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 ודווקא אז בשחק כגון battlefield bc2 ישנם ביצועים נמוכים המשפחק מקוטע ולא חלק.

הכרטיס הישן היה מריץ את המשחק חלק - אך היה מתאמץ מאוד. ואילו הכרטיס החדש לא מתאמץ אך רואים מקוטע וישנם פריזים..(freeze).

לציין שחיברתי לו את 2 כבלי החשמל ( 6 PIN כפול 2 ).

מה יכולה להיות הבעיה ?

זהו המפרט של המחשב לי :[table][tr] [td]

- BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retail כרטיס מסך הישן שלי:

[/td][/tr][/table][/t][table][tr][td]

Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU

[/td][td]

G.Skill 4GB K

[/td][td]

Gigabyte GA-P35C-DS3R

[/td][td]

Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM

[/td][td]

LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black

[/td][td]

Western Digital 500Gb 16MB AAKS

[/td][/tr][/table]

תודה מראש

פורסם

הדרייבר מותקן? אתה מפעיל את המשחק על אותן ההגדרות כמו קודם?

פורסם
  • מחבר

כמובן , גם הורדתי עדכונים ואף הורדתי את ההגדרות למינימים ועדיין זה לא חלק ומקוטע

יכול להיות שהייתי צריך לחבר רק חיבור חשמל אחד לכרטיס מסך ? (את זה לא ניסיתי).

פורסם

אני מאוד מקווה שלפני שהתקנתה את הדרייבר לכרטיס החדש העפתה את הדרייבר של NVIDIA.

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מקווה שלפני שהתקנתה את הדרייבר לכרטיס החדש העפתה את הדרייבר של NVIDIA.

לצערי (ובטמטומי) לא עשיתי זאת בפעם הראשונה , אבל לאחר שראיתי שזה תקוע . הסרתי את כל הדרייבים לרבות NVIDIA ושל הכרטיס החדש , והתקנתי מחדש.

Trin1ty - תודה , גם אני חדשתי שזה הספק (יש לי 450) ועל הקופסא שצריך 500 ומעלה , אבל כל אחד שדיברתי איתו אמר שלא צריכה להיות בעיה והוא אמור להחזיק. אצלי מערכת הפעלה של XP 32bit , אמרתי שאנסה להתקין חלונות 7 64 ביט אולי זה קשור למערכת הפעלה.

נ.ב. - מה לגבי 2 חיבורי החשמל צריך אותם ? או שהייתי אמור לחבר רק 6 PIN אחד לכ.מסך ?

תודה

פורסם

לצערי (ובטמטומי) לא עשיתי זאת בפעם הראשונה , אבל לאחר שראיתי שזה תקוע . הסרתי את כל הדרייבים לרבות NVIDIA ושל הכרטיס החדש , והתקנתי מחדש.

Trin1ty - תודה , גם אני חדשתי שזה הספק (יש לי 450) ועל הקופסא שצריך 500 ומעלה , אבל כל אחד שדיברתי איתו אמר שלא צריכה להיות בעיה והוא אמור להחזיק. אצלי מערכת הפעלה של XP 32bit , אמרתי שאנסה להתקין חלונות 7 64 ביט אולי זה קשור למערכת הפעלה.

נ.ב. - מה לגבי 2 חיבורי החשמל צריך אותם ? או שהייתי אמור לחבר רק 6 PIN אחד לכ.מסך ?

תודה

קודם כל , כמובן שאתה צריך לחבר את 2 החיבורים של ה 6 פינים של החשמל .

שנית ,אני מציע לך לפרמט ולהתקין דרייברים מחדש , אך לפני זה , אם תוכל למצוא ספק אחר + - כמו שלך , אולי איכותי יותר , ולבדוק איתו את הביצועים של המערכת זה יהיה עדיף מכיוון שהכרטיס שלך לוקח במאמץ כ 240W,והמעבד 100W, זה כבר 340W ועוד לא דיברנו על שאר המערכת .. לכן אני דיי חושד שהספק אולי חלש מידי ..

ואיחלנו לחייל בהצלחה : )

פורסם
  • מחבר

קודם כל , כמובן שאתה צריך לחבר את 2 החיבורים של ה 6 פינים של החשמל .

שנית ,אני מציע לך לפרמט ולהתקין דרייברים מחדש , אך לפני זה , אם תוכל למצוא ספק אחר + - כמו שלך , אולי איכותי יותר , ולבדוק איתו את הביצועים של המערכת זה יהיה עדיף מכיוון שהכרטיס שלך לוקח במאמץ כ 240W,והמעבד 100W, זה כבר 340W ועוד לא דיברנו על שאר המערכת .. לכן אני דיי חושד שהספק אולי חלש מידי ..

ואיחלנו לחייל בהצלחה : )

:D , זה מה שחשבתי לעשות דבר ראשון , אני מתכנן התקנת מערכת הפעלה - win 7 מחדש (על דיסק קשיח חדש) ונראה אח"כ אם יש שיפור ונפתרה הבעיה. במידה ולא נמשיך לשלב הבא ולהצעות שלך

תודה

פורסם

- 6850 לוקח 120W במאמץ

- מה הרזולוציה של המסך?

פורסם

- 6850 לוקח 120W במאמץ

- מה הרזולוציה של המסך?

חח אחי לא יודע מאיפה הבאת את הנתון הזה אבל הוא שגוי ב99.9 אחוז

פורסם

אתה טועה ומטעה .

ה6850 לוקח במאמץ מלא 120W ,הוא כרטיס מאוד חסכוני ,הGTX460 לדוג' באותו מבחן מגיעה ל 170W

power_maximum.gif

פורסם

Trin1ty בפעם הבאה שיתחשק לך לומר למישהו שהוא מתבסס על נתון שגוי

תבדוק קודם שאינך מדבר על עצמך

פורסם

Trin1ty בפעם הבאה שיתחשק לך לומר למישהו שהוא מתבסס על נתון שגוי

תבדוק קודם שאינך מדבר על עצמך

אני קראתי מיליון ואחד ביקורות שמראות אחרת ממה שאתה אומר .. אבל בסדר , לא נלך איתך ראש בראש

פורסם

אז TechpowerUp הוא אתר לא אמין שלא שווה כלום .. :nixweiss::kopfpatsch::facepalm::screwy::s07::bash::lol:

הנה לדוג' ביקורות של אחד מהאתרים הכי אמינים ברשת ,

http://www.anandtech.com/show/3987/amds-radeon-6870-6850-renewing-competition-in-the-midrange-market/20

במאמץ מלא כל המערכת שאיתה הם בדקו צרכה פחות מ300W ,אז איך כרטיס יחיד יצרוך 240W ,ועוד אחד כזה שיש לו בסך הכל חיבור PCI-E אחד :s05:

פורסם

אני קראתי מיליון ואחד ביקורות שמראות אחרת ממה שאתה אומר

תביא לינק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים