עבור לתוכן

בולדוזר במכירה מוקדמת - אחלה מחירים!

Featured Replies

פורסם

סוף סוף מעבדי הבולדוזר מתקרבים אלינו , אני סקרן לראות מבחני ביצועים אמיתיים והשוואות למעבדים אחרים , אם הכל יהיה בסדר אני קונה לי אחד :yelclap::xyxthumbs::)

פורסם

השאלה הנשאלת היא איזה מבחני ביצועים. יש הרבה שלא שווים הרבה.

פורסם

האם הבולדוזרים יתאימו לכל לוח שתומך ב am3+ גם עם ציפסט מסדרה 7 כמו ?m75lx-m asus

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

רק מתי הם כבר יצאו באמת ולא רק על הנייר.... ?

פורסם

רק מתי הם כבר יצאו באמת ולא רק על הנייר.... ?

גם על הנייר הם לא יצאו. לא תראה סקירות וכו' בלי שיהיה אפשר לקנות על המדף (לפחות בחו"ל), כלומר זהו לא Paper Launch כפי שראינו בתחילת העשור.

מה שכן יש הרבה אתרים שעוסקים בספקולציות. בין אם במחיר ובין אם בביצועים. כל זמן שאין מידע רשמי, מוטב לא להסתמך על דבר.

כבר התחיל ברשת טרנד מעניין. אתר מפוקפק מציג טבלת מחירים. כעבור שבועיים, אתר מפוקפק אחר מציג טבלת מחירים אחרת נמוכה ב30%. שתי הטבלאות לא רשמיות ולא מאת שום גורם אמין. ובכל זאת אנשים מסויימים מאד מנסים לנתח את התוצאות כאילו זהו תהליך, או ש-AMD הורידו מחיר כי זוהי הבעת חוסר אמון במוצר ועוד גיבובים על גיבובים של שטויות.

פורסם

אני מקווה שבחודש הבא (אוקטובר) המעבדים האלה באמת יופיעו כבר על המדפים , כי אני בהחלט סגור לקנות איזה בולדוזר בנוסף עם לוח אם חדש וזכרונות , כי את שלי שיש לי כרגע אני צריך להעביר למחשב עבור אמא שלי ולבנות לה מחשב חדש כי שלה שבק חיים , ואני אתחדש לי במעבד חדש , לוח אם וזכרונות חדשים :):yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים