עבור לתוכן

עד כמה טובים מנעולי U-LOCK לאופניים ?

Featured Replies

פורסם

לפני זמן מה פתחתי אשכול שבו הצהרתי על כוונתי לקנות אופניים, האופניים כבר אצלי והבעיה היחידה ביינתים היא שהפכתי לפרואיד בכל הקשור להשאיר אותן בחוץ.... הבנתי שמנעולי הU-LOCK נותנים פייט הרבה יותר רציני מאשר שרשרת ושהפריצה תיקח לא דקה~שתיים אלה הרבה יותר,וזה בדיוק מה שאני מחפש.

אז לפני שאני נוסע מחר לתל אביב בשביל לקנות את הדגם הבא http://www.sasimple.co.il/product-p-6/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Series-4-STD-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html

עד כמה נכון המידע שברשותי?

והוספתי תמונה של האופניים פשוט כי ממש ממש בא לי =P

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראים טוב, תתחדש!

לגבי המנעול U אין לי מושג. (אני עדיין לא הייתי משאיר אותם בחוץ)

אני הייתי מציע לך לקנות זוג נוסף 200-300 ש"ח שלא אכפת לך ממנו, ואותו תוכל לקשור ולהתנייד איתו בתוך העיר.

האופניים הראשיים ישמשו בעיקר לשטח ולנסיעות פנאי. (זה מה שאני עשיתי בזמנו)

אם אתה כן מחליט להשאיר, אל תשכח לפרק את המושב!

פורסם

מזכיר לי את הצבא... אנשים היו נועלים את הצ'ימידן שלהם עם מנעול ענק והיו שוכחים שמספרים מסוגלים לחתוך את הלשון של הריצ'רץ \ תיק עצמו.

המלצה שלי - תנעל אותו עם יותר ממנעול אחד ורצוי שליד אופניים פחות מאובטחים \ יותר יקרים :hat: .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם,

יש לי עוד מענול בבית ולכן לאבטח את הגלגל השני זה לא בעיה.

לקנות אופניים ב300 ש"ח אני לא מתכוון כי אין ברצוני להמרח על המדרכה\כביש בזמן שאני נוסע בירידה....

אני חושב ששניכם קצת הגזמתם פה, אופניים ב1300 ש"ח יכולים להוות כזאת מטרה לגנבה? נשמע לי קצת הזוי =\

פורסם

לא הסברתי את עצמי, הכוונה הייתה לאופני יד-שנייה סבירים. (כאלה שגם יגנבו אותם, זה לא יותר מדי יזיז לך בגלל המחיר)

לגבי הגניבות, תבדוק בעצמך. אם אני לא טועה, מס' גניבות האופניים בת"א הוא הגדול ביותר במדינה כולה.

באיזה איזור/עיר אתה מתכנן לקשור אותם? תבדוק אם יש לך אפשרות להכניס אותם פנימה / לקשור אותם ליד שומר או ריכוז גדול של אנשים.

http://www.google.co.il/search?q=%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%AA+%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D+%D7%AA%22%D7%90&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

פורסם
  • מחבר

לא הסברתי את עצמי, הכוונה הייתה לאופני יד-שנייה סבירים. (כאלה שגם יגנבו אותם, זה לא יותר מדי יזיז לך בגלל המחיר)

לגבי הגניבות, תבדוק בעצמך. אם אני לא טועה, מס' גניבות האופניים בת"א הוא הגדול ביותר במדינה כולה.

באיזה איזור/עיר אתה מתכנן לקשור אותם? תבדוק אם יש לך אפשרות להכניס אותם פנימה / לקשור אותם ליד שומר או ריכוז גדול של אנשים.

http://www.google.co.il/search?q=%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%AA+%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D+%D7%AA%22%D7%90&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

אני ממש לא מתפתה לכיוון הזה, פשוט כי כמעט כל יום אני צריך לנסוע לאנשהו ואמרתי לעצמי שאם כבר נוסעים אז למה לא אופניים טובות שיהיו לי נוחות ויעלו חיוך על פניי ?

אגב אפילו האוכף נוח כשמתרגלים אליו, והוא פשוט כיף, חוץ מתקרית אחת שקרתה בגלל אוטו(אישה) שהייתי צריך לעצור והייתי כל כך מופתע שאיבדתי שליטה והאוכף עשה חתיכת חדירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים