עבור לתוכן

פסיכומטרי - השם של הקורס כזה משנה?

Featured Replies

פורסם

מבחינת הכסף, כולם אותו דבר וכולם גם טובים. הכל תלויי כמה תשקיע בבית לבד עם עצמך וכמה תתרגל.

חודש הבא אני מתכנן ללכת לקורס פסיכומטרי ודיברתי עם כמה חברות ולכולם יש אותו מחיר אבל רק SMART (צומת רעננה) היא הכי קרובה לבית (אוטבוס אחד) -אני גר בהוד השרון.

אני ביד' הנסדאי תוכנה כרגע ושאני מסיים את זה אז יש לי מימון של 8 וחצי אלף לשנה לתואר למדעי המחשב שזה מעולה. ביררתי כבר הכל ורק חסר פסיכומטרי.

אני רושם פה הכל כי אני מפחד ללכת לקורס שבסוף המורים והיחס יהיו על הפנים.

מה אתם אומרים? SMART או לקחת 2 אוטבוסים לקורס עם שם אחר?

******HQ זה קורס של חודשיים וחצי ואין סיכויי שאני יעשה אותו תוך כדי לימודים! זה מטורף ולא יהיה לי זמן. וזה הסיבה היחידה שפסלתי את הקורס

SMART \ לחמן - 3 וחצי חודשים

בכל מקרה התחלתי כבר עכשיו ללמוד מילים בעברית ודרך אגב הולך לי חרא. יש עצות? הזיכרון שלי שווה לתחת

פורסם

אם כולם אותו מחיר הייתי ממליץ על HQ. תוכנת המחשב שלהם עוזרת לשנן מילים לאלה שקשה להם יותר.

אגב, לא הבנתי למה פסלת אותם או את SMART. בעיקרון מה שקרוב יותר לבית יותר נוח. אם קורס מסויים הרבה יותר קצר, אני לא מבין על מה

לשלם כ"כ הרבה כסף.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה קורס ארוך שיתפרס על כמה שיורת זמן כדי שתוך כדי אני יוכל גם ללמוד ליד'.

אני כנראה ילך על SMART כי הם גם ליד הבית וגם הם 3 וחצי חודשים (חודש יותר מHQ)

פורסם

אז סגרנו :)

אל תשכח לתרגל המון. תבקש מחברים או משפחה חוברות של מבחנים (סימולציות או איך שקוראים להם) ותעשה כמה שיותר.

פורסם

ללמוד מילים זה לא כל כולו של המבחן (אם כי חלק משמעותי). תראה שהקורס באמת מציע לך מספיק שעות בכיתה עם מדריך ולא מתמקד בעיקר באתר אינטרנט. בסופו של דבר המבחן הוא על נייר.

פורסם

יואל גבע?! צומת רעננה?! אוטובוס אחד מהוד השרון ?!

פורסם

קח את הקורס שמהווה את השקלול הטוב ביותר של הפרמטרים "נוחות" ו"מחיר נמוך".

המטרה העיקרית של הקורסים זה להכריח אותך לתרגל, בפסיכומטרי לא באמת "לומדים". חבל לבזבז כסף על קורס יקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים