עבור לתוכן

שאלה לגבי זכרון

Featured Replies

פורסם

יכול להיות שאני משיג את הזכרון הזה עם צ'יפים של BH5, אני רק צריך לדעת את הקוד של הזכרונות בשביל להבדיל בין BH5 לCH5

אני יודע שהקוד הוא משהו בסגנון:

KHX3200A

וnon A

אני פשוט לא זוכר בדיוק ואני חיב לדעת במדוייק את הקוד בשביל לבקש אותו בחנות.

ועוד משהו, יש מקום בארץ שמוכר את המושקין בלאק לבל 2 pc3500 בסטיקים של 256 במחירים הגיוניים? אם אין את הקינגסטון אני צריך ללכת למושקין ואני לא מצאתי שום מקום שהמחירים שלהם לא יקרים מידי.

תודה רבה מראש.

פורסם

המקום היחיד שאני מכיר שבו מוכרים מוצרי מחשב במחירים הגיוניים, הוא אזור התעשייה של ראשל''צ,

שם משתכנים הייבואנים של החברות השונות. המחיר שם זולים יחסית לחנויות באופן מדהים :o

החסרון שתצטרך לחפש הרבה, ולהמר קצת - לא תוכל לדעת מה נמצא במלאי, או את שעות הפתיחה של הייבאונים.

הבחירה בידך.

פורסם
  • מחבר

המקום היחיד שאני מכיר שבו מוכרים מוצרי מחשב במחירים הגיוניים, הוא אזור התעשייה של ראשל''צ,

שם משתכנים הייבואנים של החברות השונות. המחיר שם זולים יחסית לחנויות באופן מדהים :o

החסרון שתצטרך לחפש הרבה, ולהמר קצת - לא תוכל לדעת מה נמצא במלאי, או את שעות הפתיחה של הייבאונים.

הבחירה בידך.

כן האמת שחשבתי על זה

אבל יש בעיה אחת, הדרך היחידה שלי לקנות היא דרך החברה של אבא שלי, והוא לא יסע איתי עד ראשון לציון. ויש לי העדפה לקינגסטון, הם זולים יותר ואני משיג אותם מחנות על יד הבית כך שהאחריות נוחה לי יותר. בנוסף שההייפר איקס מדהימים.

פורסם

כן, איכותם לא נופלת מה- Mushkin המדוברים,

ראיתי את הדגמים של ה- PC3500 פועלים על 466Mhz בתזמונים של 2-2-2-6 עם הרבה מתח.

אבל תוודא שאתה קונה אותם עם צ'יפים של BH5.

פורסם
  • מחבר

למעשה הם יותר טובים ;)

הPC3000 (יכול להיות שראית כ2700 value כי לא מזהים אותו כ3000) הגיע ל275+, כמו המושקין רק בפחות מתח וזה היה זכרון פחות מהיר.

אל תדאג אני אדאג שזהBH5, זאת הסיבה שביקשתי פה את הקוד.

ודיברתי עם אבא, הוא אומר שהוא מוכן לסוע לראשון לציון במקרה שאין בPCH את הBH5. אז למקרה שאני אצטרך לסוע לראשון לציון אתה יכול לרשום לי את הכתובת של אזור המפעלים? (אם אסור פה אז שלח לי בפרטי)

תודה רבה :D

פורסם

אני יכול לברר עבורך את הכתובת המדויקת. אני מניח שאבא שלך כבר ידע אם מדובר באזור התעשייה.

אשמח אם תגדיר עבורי את המילה ''זול'', כדי שאני ארחיב את הצעותיי לגבי עוד חנויות ;)

אתה זוכר עדיין שזה הימור גדול, כן?

פורסם

הבחירה בידך.

כתובת! שם! חברה! :P

פורסם

כל מה שאני יודע כרגע שהם נמצאים באזור התעשייה בראשל''צ.

פרטים אחרים אני לא.

פורסם
  • מחבר

אני יכול לברר עבורך את הכתובת המדויקת. אני מניח שאבא שלך כבר אדע אם מדובר באזור התעשייה.

אשמח אם תגדיר עבורי את המילה ''זול'', כדי שאני ארחיב את הצעותיי לגבי עוד חנויות ;)

אתה זוכר עדיין שזה הימור גדול, כן?

דבר ראשון תודה רבה רבה לך!

לא אכפת לי אם זה זול או לא, העיקר שסטיק של 256 מגה של מושקין יעלה בערך 500 או פחות אם אפשר.

ולמה אתה מתכוון הימור? שלא בטוח יהיה את הזכרון? אל תדאג, אני אאסוף מידע על עוד כמה סוגי זכרון שעלולים להיות BH5 ואני אקנה אחד מהם אם אין את המושקין.

תודה רבה שוב!

פורסם

מידיקום טכנולוגיות:)

אחוש זול...

לא יודע את מי הם מייבאים

פורסם

הבחירה בידך.

ומאיפה בדיוק שלפת את המידע הזה?

אני קונה באיזור התעשיה של ראשון כבר שנים ואני יכול להגיד לך שהמחירים שם לא שונים מבשאר הארץ.

אני קונה שם בקומבינה אבל אני יודע שזה לא זול כמו שאתה מתאר.

פורסם

''שלפתי'' את המידע מאנשים שקנו שם.

חוץ מזה, Simla צודק.

הם זולים מאוד, הם מכרו למישהו Kingston HyperX במחיר של Samsung Original Memory.

אבל הם נמצאים בירושלים.

כרגע אני צריך ללכת ללמוד לבוחן בערבית >:

פורסם

אני לא יודע מאיזה חנות קנית, אבל אני יודע בדיוק איזה חנויות יש באיזור תעשיה בראשון.

אולי חבר שלך קנה זיכרון כשמחירים היו נמוכים. היום המחירים של הזכרונות גבוהים הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מאיזה חנות קנית, אבל אני יודע בדיוק איזה חנויות יש באיזור תעשיה בראשון.

אולי חבר שלך קנה זיכרון כשמחירים היו נמוכים. היום המחירים של הזכרונות גבוהים הרבה יותר.

אתה יכול לרשום איזה? ובאיזה יש מושקין בלק לבל 2 במחיר נורמאלי? (לא פי 2 יותר יקר מבחו"ל)

או יותר טוב, קינגסטון הייפר איקס שהוא בטוח BH5?

אם אפשר אז גם טלפונים, ואם אסור אז בפרטי.

תודה רבה :-*

פורסם

מצטער לאכזב אותך, אבל החנויות בראשל"צ לא ממש רציניות (כמו שנוכחתי לגלות בזמן האחרון).

יש חנות שלא מחזיקה בכלל מעבדים של AMD (כל מילה מיותרת)

זיכרון ג'נרי 256MB - 330 שקל....

פשוט בושה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים